![]() |
|
acil yardım!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mrtoknctn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 116 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mrtoknctn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Eylül 2013 Saat 22:44 |
arkadaşlar merabalar;
sorun dün başıma geldi ankara karabük arası yola çıktım vardığımda araba düşük devirde sanki gazı kesiyordu biraz zaman geçtikten sonra daha da kötü oldu ancak gaza bastığım zaman araba kendini toparlıyordu rolantide çalışırken araç istop ediyor ama direksiyon hala yumuşak rolanti okuyucusundan şüpeleniyorum .. aracım lovato marka sıralı sistem lpg li ve düz vites yardımcı olabilirseniz sevinirim |
|
mrtoknctn
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Durumu birde benzindeyken gozlemleyin. Sayet orada da ayni durum var ise bogaz kelebegi ilk baktiracaginiz yer olacaktir.
|
|
![]() |
|
engin6162 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2013 Konum: BEYLİKDÜZÜ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı engin6162
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kardaşim aynı sorun benim aracımdada vardı gaz kelebek boğazı dolduğu için istop ediyordu yolda giderken temizlettim şimdi canavar gibi.genelde ondan yapar
|
|
RALLİCİ
|
|
![]() |
|
serkans ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
aynı problemi buji değişimi keleaştım hepsi 100 liraya haloldu
|
|
![]() |
|
serkans ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
kelebek temizliği ve kalibrasyon ile
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |