Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Sohbet \ Muhabbet
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 206 xs Hasar kayıtlı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

206 xs Hasar kayıtlı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
umutkemal Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı umutkemal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 206 xs Hasar kayıtlı
    Gönderim Zamanı: 27 Eylül 2013 Saat 18:19
Herkeze merhabalar , 206 xs 2002 model sanruflu 106.000 km de buz mavisi bi araç buldum.Aracın hasar kaydını sorguladığımda farklı zamanlarda yapılmış 6 tane hasarı mevcut bunların en büyüğü 2.708 TL tutarında sağ çamurluğun değiştiği söyleniyor , diğerleride 400-500 tl civarında toplamda 5.600 tl hasar kaydı var , aracın fiyatında 13.000TL de anlaşıcaz gibi gözüküyor.Bu aracı almayı düşünüyorum sizinle paylaşmak istedim mantıklı bi karar olurmu acaba yorumlarınızı bekliyorum.
Umut Varlıer
Yukarı Dön
Burak Açılır Kutu Gör
MODERATOR
MODERATOR
Simge
P.T FORUM MODERATOR

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Burak Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eylül 2013 Saat 18:28
dikkat edilmesi gerekiyo çok iyi anlayan bir ustaya çok detaylı baktırın motoruna vs
Zalım Quik Oyun Bozan ...
Yukarı Dön
outlaw Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı outlaw Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eylül 2013 Saat 18:53
UFACIK BİR LOKAL BOYADA BİLE İNSANLAR TEDİRGİN OLURKEN SEN 6 HASARLI ARAÇ ALMAYI DÜŞÜNÜYORSUN BANA MANTIKLI GELMEDİ...
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc
Laguna lip
omp kule gergisi
GTI jant
185/50/14 toyo proxes t1r

Yukarı Dön
umutkemal Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı umutkemal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Eylül 2013 Saat 02:38
yorumlarınız için saolun en iyisi vazgeçmek bu hasar kayıdı arabadan soğutuyo insanı.zaten rengide fazla içime sinmemişti fiyatı uygun diye düşünmüştüm ,aslında ben siyah 206 xs arıyorum 2002-2003 arası.
Umut Varlıer
Yukarı Dön
samet206 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı samet206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Eylül 2013 Saat 01:51
Herkesin kendi görüşü bu öncelıkle 6 tane hasar kaydı gerçekten biraz fazla ancak bu hasar kayıtlarıyla ilgili gerçekten bazıları fazla ön yargılı git 2013 araç al bir tanede garaj al  1 ay kullan aracı gelsın dengesızın bırısı geçırsın gitti bitti işte trafikteysen herşeye hazırlıklı olucaksın.Ağır bir kazası olmadığı sürece baktırılarak hertürlü  araç alınabılır diye düşünüyorum ufak tefek çarpmaları baz almamak gerek.Genelde önden ağır kazalı veya takla atmış araçlardan uzak durmak gerek.Ne araçlar gördüm ortadan ikiye bölünmüş hasar kaydı falan yok bunuda unutarak aldanmayalım herşey hasar kaydı değil :)
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı...
Yukarı Dön
mrtydnn Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mrtydnn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Eylül 2013 Saat 01:57
Affınıza sığınarak bir şey sorabilir miyim? Hasar kaydı dediğiniz şey tam olarak ne oluyor? Yetkili serviste yapılan işlemlerin kaydı mı dışarda bir yerde yaptırdıysa yine bu kayıtlarda görebiliyor musunuz? Nereden baktırıyorsunuz? 
Yukarı Dön
hitmyheart Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hitmyheart Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Eylül 2013 Saat 01:57
Orjinalini yazan: samet206 samet206 Yazdı:

Herkesin kendi görüşü bu öncelıkle 6 tane hasar kaydı gerçekten biraz fazla ancak bu hasar kayıtlarıyla ilgili gerçekten bazıları fazla ön yargılı git 2013 araç al bir tanede garaj al  1 ay kullan aracı gelsın dengesızın bırısı geçırsın gitti bitti işte trafikteysen herşeye hazırlıklı olucaksın.Ağır bir kazası olmadığı sürece baktırılarak hertürlü  araç alınabılır diye düşünüyorum ufak tefek çarpmaları baz almamak gerek.Genelde önden ağır kazalı veya takla atmış araçlardan uzak durmak gerek.Ne araçlar gördüm ortadan ikiye bölünmüş hasar kaydı falan yok bunuda unutarak aldanmayalım herşey hasar kaydı değil :)

aynen öyle hasar kayıtlarında zaten genellikle fiyatı şişirip ayrıyetten gerekli gereksiz 3 5 parcayı fazladan degiştiren servislerde var :)
Yukarı Dön
samet206 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (1) Teşekkür(1)   Alıntı samet206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Eylül 2013 Saat 02:09
Orjinalini yazan: mrtydnn mrtydnn Yazdı:

Affınıza sığınarak bir şey sorabilir miyim? Hasar kaydı dediğiniz şey tam olarak ne oluyor? Yetkili serviste yapılan işlemlerin kaydı mı dışarda bir yerde yaptırdıysa yine bu kayıtlarda görebiliyor musunuz? Nereden baktırıyorsunuz? 

Hasar kayıtlarına tramerden cep telefonuyla şasi numarası veya motor no yada plaka ile  bakılır veya bazı bılgılere sahip olarak http://www.sbm.org.tr bakabılrısınız .Hasar kaydı örneğin bir başka araçla kazaya karıştınız aranızda anlaştınız karşı taraf suçlu kabul etti tutanak tuttunuz yetkılı veya özel olması önemlı değil neresı olursa olsun bu kayda geçer neyse eksper geldi falan filan derken resmi olarak da haklı çıktınız karşı tarafın zorunlu trafik sıgortası sızın hasarınızı ödemış oldu ve sızın aracınızın hasar kaydı oluştu.Yada aracın kaskosu varsa kendı bır kaza yaptıysa o şekılde bir kayıt olabılıyor.He birde şu var normalde 500 TL Lik bir işi bazı özel servısler hazır sigorta ödücekken 1500 TL yaptımı tamam işte oldu size çarpma-çarpışma-devrilme 1500 TL lik hasar kaydı adam bakıyor diyor bu araca bu kadar ne olmuş araştırmadan ön yargıyla kestırıp atıyor açıkçası bu hususlarda ben ne olursa olsun kendı duşuncemı paylaşıyorum ön yargılı davranmayın diyorum.

Düzenleyen samet206 - 29 Eylül 2013 Saat 02:11
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı...
Yukarı Dön
mrtydnn Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mrtydnn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Eylül 2013 Saat 02:21

Orjinalini yazan: mrtydnn mrtydnn Yazdı:

Hasar kayıtlarına tramerden cep telefonuyla şasi numarası veya motor no yada plaka ile  bakılır veya bazı bılgılere sahip olarak http://www.sbm.org.tr bakabılrısınız .Hasar kaydı örneğin bir başka araçla kazaya karıştınız aranızda anlaştınız karşı taraf suçlu kabul etti tutanak tuttunuz yetkılı veya özel olması önemlı değil neresı olursa olsun bu kayda geçer neyse eksper geldi falan filan derken resmi olarak da haklı çıktınız karşı tarafın zorunlu trafik sıgortası sızın hasarınızı ödemış oldu ve sızın aracınızın hasar kaydı oluştu.Yada aracın kaskosu varsa kendı bır kaza yaptıysa o şekılde bir kayıt olabılıyor.He birde şu var normalde 500 TL Lik bir işi bazı özel servısler hazır sigorta ödücekken 1500 TL yaptımı tamam işte oldu size çarpma-çarpışma-devrilme 1500 TL lik hasar kaydı adam bakıyor diyor bu araca bu kadar ne olmuş araştırmadan ön yargıyla kestırıp atıyor açıkçası bu hususlarda ben ne olursa olsun kendı duşuncemı paylaşıyorum ön yargılı davranmayın diyorum.

Yarın ilk işim motor numarama bakıp sonrada hasar kaydımı bir sorgulamak olacak bakalım neler çıkacak. Teşekkürler bilgi için keşke bundan yıllar önce araba alacakkende bu tür şeyleri biliyor olsaymışım :) 

Evet katılmamak elde değil ama yinede insanın içine bir şüphe düşer bence bolca kaza kaydına rastlayınca.

Yukarı Dön
Barut Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Barut Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Eylül 2013 Saat 02:27

Söylenecek pek birşey kalmamış.
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver
206 1.4 Feline
206 1.6 Xs
206 1.4 Bva Colorline
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Peugeot 308 Kilit Problemi son mesaja git 163 0 gulemans
konu icon Çözülemeyen gaz kesme arızası son mesaja git 422 0 tunakrf
konu icon Soğutmalı Torpido Gözü son mesaja git 2545 1 burak0701
konu icon ARKADAŞLAR Bİ SORUNUMA ÇÖZÜM BULALIM LÜTFEN. son mesaja git 4660 9 telliogluorhan
konu icon hararet sonrası stop etmesi son mesaja git 266 0 egecaglar
konu icon 207 far ayar vidası yerinden çıktı son mesaja git 307 0 Ayan
konu icon Mazotta su var uyarisi son mesaja git 4483 2 407aziz
konu icon Peugeot 206 1. Vitesten 2.vitesen geçerken vuruntu son mesaja git 4713 9 sedatdizin
konu icon DTC P1351 son mesaja git 40333 12 Ebulfeth
konu icon 208 yağ yakma son mesaja git 684 0 barisF
konu icon Otomobil Neden Hararet Yapar.? son mesaja git 19233 8 brs3393brs
konu icon Serdar Yıldırım Hikayeleri son mesaja git 6139 7 Serdar102
konu icon Atatürk'ün Gölgesi Yeter - Serdar Yıldırım son mesaja git 614 4 Serdar102
konu icon Külbütör yağ sızıntısı ve sesi yardım son mesaja git 941 1 Warcry
konu icon Kapı kilidi son mesaja git 13595 6 brs3393brs
konu icon Merhaba tanışma son mesaja git 4 0 brs3393brs
konu icon Merhaba tanışma son mesaja git 1 0 brs3393brs
konu icon Merhabalar son mesaja git 6 0 tunakrf
konu icon Peugeot 1.2 Puretech genel bakım ve değerlendirme son mesaja git 1536 0 Dustero59
konu icon 2024 Model Yeni Peugeot 2008 Type-C Sorunu son mesaja git 1116 0 ergunasaf
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 SEPTEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Serdar102 9
brs3393brs 4
tunakrf 2
Warcry 2
barisF 1
Ebulfeth 1
sedatdizin 1
407aziz 1
Ayan 1
egecaglar 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English