Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >307
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 307 devir dalgalanması ve stop etme problemi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

307 devir dalgalanması ve stop etme problemi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ismailkaya Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ismailkaya Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 307 devir dalgalanması ve stop etme problemi
    Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2013 Saat 15:30
benim görüşüm  alternatör , gaz kelebeğitemizliği , buji , adaptasyon toplam masraf yaklaşık 1.150 tl. yakında yolda kalırsın kullanmaya  devam edersen servise götürün derim
Yukarı Dön
Robben Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Robben Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2013 Saat 12:56
Orjinalini yazan: ismailkaya ismailkaya Yazdı:

araç kaç binde

150.000 km
Yukarı Dön
ismailkaya Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ismailkaya Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2013 Saat 10:47

araç kaç binde

Yukarı Dön
bordo_blue Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı bordo_blue Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eylül 2013 Saat 23:10
Bende duman atma yoktu. Su eksiltme vardı hararetde yükseliyordu çok sık su eksiltmesinden dolayı.

Ama conta sorunu yüzünden seninkine benzer sorunlarda çıkmıştı. o yüzden bu geldi aklıma. Tabi benimki bi ihtimal. Yanlış yönlendirmiyim kardeş.
Ankara-Trabzon
206 GTI
3D Model Uzmanı
Yukarı Dön
Robben Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Robben Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eylül 2013 Saat 18:34
Orjinalini yazan: bordo_blue bordo_blue Yazdı:

Hocam alakasız gibi gelebilir ama ben sanki üst kapak contasında bi yanma olmuşda devirdeki arabadaki dalgalanma bu yüzden olurmuş gibime geldi nedense. BEndede benzer bir sorun vardı. Araç stop ediyordu kafasına göre devir yükseliyordu iniyordu araba dediğin gibi dalgalanıyordu vs. Ustaya gittik bunun üst kapak contası yanmış dedi. Basınç masınç birşeylerden söz etti. olaya birde o taraftan baktırt istersen. 
Hocam yorumunuz için teşekkür ederim. Şimdi üst kapak contasında yanma olduğu zaman aracın verdiği belirtileri inceledim. Araçta su eksiltme, hararet yapma ve beyaz duman ama gibi durumlar oluyormuş. Benim araçta bunlara benzer bir belirti yok. Sizin aracınızda bu durumlar var mıydı?
Yukarı Dön
bordo_blue Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (1) Teşekkür(1)   Alıntı bordo_blue Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eylül 2013 Saat 17:22
Hocam alakasız gibi gelebilir ama ben sanki üst kapak contasında bi yanma olmuşda devirdeki arabadaki dalgalanma bu yüzden olurmuş gibime geldi nedense. BEndede benzer bir sorun vardı. Araç stop ediyordu kafasına göre devir yükseliyordu iniyordu araba dediğin gibi dalgalanıyordu vs. Ustaya gittik bunun üst kapak contası yanmış dedi. Basınç masınç birşeylerden söz etti. olaya birde o taraftan baktırt istersen. 
Ankara-Trabzon
206 GTI
3D Model Uzmanı
Yukarı Dön
Robben Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Robben Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eylül 2013 Saat 17:11
Arkadaşlar yokmu bir yorumu olan ya da benzer problem yaşamış olan?
Yukarı Dön
Robben Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Robben Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2013 Saat 12:31
EGR valfi tıkanıklığı böyle bir probleme sebep olabilir mi?
Yukarı Dön
Robben Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Robben Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2013 Saat 10:49
Araç 1,6 dizel 110hp
Yukarı Dön
Sertan Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Sertan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2013 Saat 10:47
Geçmiş olsun hocam

Düzenleyen Sertan - 22 Eylül 2013 Saat 10:49
Yukarı Dön
Robben Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Robben Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2013 Saat 10:42
Arkadaşlar merhaba,

2005 model 1.6hdi 307 sahibiyim. Araç 1,5 senedir bende ve son 1 aydır yaşadığım problemden dolayı araçtan soğuma noktasına geldim. Sorunumu kısaca özetlemem gerekirse, araç hareket halindeyken stop ediyor. Stop edeceğini de bana 30 sn öncesinden rolantide iken devir dalgalanması yaparak, sabit hızda giderken ise motordaki dalgalanmadan hissediyorum. Stop ettikten sonra bazen ilk marşta çalışıyor bazen 2-3 dk bekleyerek 2. marşta çalışıyor. İki kere de çekici çağırmak zorunda kaldım. Aracı yetkili servise götürdüm, bilgisayara bağlandı aracın hiçbir sorunu yok dendi. Servisten çıktım 500 metre ilerde tekrar yolda kaldım. Ustaları aradım gelip aracı götürdüler. Şamandırayı söküp temizlediler depoyu kontrol ettiler. Enjektörleri söküp kontrol ettiler ayarları düzensizdi ayarlarını düzenleyip geri taktılar. Sorun enjektörlerde de değildi. Mazot filtresini ve hava filtresini değiştirdim. Gene problem geçmedi. En son krank sensörünü değiştirdik hala bir gelişme yok. Şu an özel yetkili bir servisteki usta hava akışmetre ve ısıtma rolesinde sorun olduğunu söylüyor. Artık ustalara olan inancım kalmadı. Sizce problemim neden kaynaklanıyor olabilir. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 2011 Peugeot 308 - Elektrik Devre Arızası son mesaja git 6327 10 Alphanet
konu icon P tuşu son mesaja git 414 0 Ahmet2341
konu icon Üyelerimizin Meslek Bilgileri son mesaja git 12638 527 Saido26
konu icon 106 gti almak istiyorum yardımcı olursanız çok svi son mesaja git 541 0 Burak307xsi
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 302 0 Sezgindogan
konu icon 3008 1.2 puretech motor arızası son mesaja git 5053 1 Saido26
konu icon Yol bilgisayarı ayar son mesaja git 582 0 Adil.g
konu icon 206 1.4 felline benzinli son mesaja git 380 0 ercanqnc
konu icon 407 emniyet kemeri ön gergi ve airbag hatası son mesaja git 617 0 Xbulut46
konu icon Marş problemi son mesaja git 219 0 Kübra
konu icon pejo 206 1,4 2009 model stop etme sorunu son mesaja git 545 1 Altann
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 752 1 Altann
konu icon motor yağ damlatma, yanık kokusu ve kaputtan duman son mesaja git 2223 0 Bayer
konu icon 206 XT elektriksel problemler son mesaja git 1006 0 AtomAdnan
konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 5534 5 Serdar102
konu icon Yağ Seviyesini Ayarlayın Uyarısı son mesaja git 4778 1 torekV
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 2003 0 peugeot301
konu icon ABS VE KAYGAN YOL UYARISI son mesaja git 505 0 samizel
konu icon seyir sırasında gaz kesme (Dizel) son mesaja git 2182 1 heavyburak26
konu icon 408 GT KOLTUK ISITMA PROBLEMİ son mesaja git 37235 2 elbir55
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JUNE EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Alphanet 2
Ahmet2341 1
Burak307xsi 1
Saido26 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English