![]() |
|
Aracım Üşütmüş Olabilir mi :=) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
By_Akademisyen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mart 2013 Konum: Aksaray Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı By_Akademisyen
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2013 Saat 01:12 |
2006 model Peugeot aracım aldığımda çıkan sesine göre şu an sanki çalışırken yani hareket halindeyken biraz daha fazla ses çıkıyor gibi. Araç sadece şehir içinde kullanıyorum açıkcası fazla yormuyorum, km'si de düşük. Bana mı öyle geliyor anlamadım ama sanki eskisine göre yani 5-6 ay öncesine göre biraz daha hastalanmış gibi araç :=) üşüten biri nasıl kırgın olur araçta biraz öyle gibi geldi. Nedeni ne olabilir? Ustaya göstersem neyine bakmasını isteyim? neden olur yani? araç daha canlı ve sessiz çalışması neye bağlı?
|
|
''Life is better without fear ''
|
|
![]() |
|
By_Akademisyen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mart 2013 Konum: Aksaray Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı By_Akademisyen
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayır araç benzinli , dizel değil. En son 1 ay önce baktırmıştım yeterli demişlerdi. Yağını mı kontrol ettiriyim?
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı By_Akademisyen
Peugeot 206 aracıma uygun yağ hangisi olur? yani en kalitelisi hangisidir?
|
|
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ses mekanikten mi motordan mı geliyor emin olmalısın. Motordan geliyorsa son zamanlarda yakıt aldığın yeri değiştirdin mi? yakıttan da olabilir
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı By_Akademisyen
Ses Motordan geliyor yani sanki hasta birinin sesi kısılınca nasıl olursa öyle gibi. Evet eskiden Opet'den alıyordum,3 seferdir Petrol Ofisi'nden alıyorum. Bundan olabilir mi???
Düzenleyen By_Akademisyen - 22 Eylül 2013 Saat 09:52 |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |