Aracım Üşütmüş Olabilir mi :=)
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 206
Forum Tanımlaması: Peugeot 206, 1998'den 2011'e kadar üretilen kompakt boyutlu satış rekoru kırmış bir otomobildir
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=31130
Tarih: 09 Ağustos 2025 Saat 15:36 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: Aracım Üşütmüş Olabilir mi :=)
Mesajı Yazan: By_Akademisyen
Konu: Aracım Üşütmüş Olabilir mi :=)
Mesaj Tarihi: 21 Eylül 2013 Saat 01:12
2006 model Peugeot aracım aldığımda çıkan sesine göre şu an sanki çalışırken yani hareket halindeyken biraz daha fazla ses çıkıyor gibi. Araç sadece şehir içinde kullanıyorum açıkcası fazla yormuyorum, km'si de düşük. Bana mı öyle geliyor anlamadım ama sanki eskisine göre yani 5-6 ay öncesine göre biraz daha hastalanmış gibi araç :=) üşüten biri nasıl kırgın olur araçta biraz öyle gibi geldi. Nedeni ne olabilir? Ustaya göstersem neyine bakmasını isteyim? neden olur yani? araç daha canlı ve sessiz çalışması neye bağlı?
------------- ''Life is better without fear ''
|
Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 21 Eylül 2013 Saat 01:32
Hayır araç benzinli , dizel değil. En son 1 ay önce baktırmıştım yeterli demişlerdi. Yağını mı kontrol ettiriyim?
|
Mesaj Tarihi: 22 Eylül 2013 Saat 00:06
Peugeot 206 aracıma uygun yağ hangisi olur? yani en kalitelisi hangisidir?
|
Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 22 Eylül 2013 Saat 09:00
Ses mekanikten mi motordan mı geliyor emin olmalısın. Motordan geliyorsa son zamanlarda yakıt aldığın yeri değiştirdin mi? yakıttan da olabilir
------------- Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
|
Mesaj Tarihi: 22 Eylül 2013 Saat 09:51
Ses Motordan geliyor yani sanki hasta birinin sesi kısılınca nasıl olursa öyle gibi. Evet eskiden Opet'den alıyordum,3 seferdir Petrol Ofisi'nden alıyorum. Bundan olabilir mi???
|
|