![]() |
|
Bu 5 li cd çalar delirtecek beni.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
sedat23 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 93 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2008 Saat 10:29 |
|
Arkadaşlar bu cd çalarları sürücülerin sabrını test etmek içinmi koymuş peugeot firması.Aldığımdan beri bi düzgün çalışmadı ya hata verir ışıkları yanar değiştirisin parçasını bu sefer 5 i çalışmaz 1,2 çalışır 3. kafasına göre takılır şimdide görünürde arıza yok cd leri alıp veriyor ışıklarıda yanıp sönmüyor ekrandada cd yi takınca normal ama okumuyor cd yok diyor birsürü cd denedim |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Cihazın arkasında reset tuşu olması lazım eger cihazı sok tak zor geliyorsa sigortayı çıkarın yaklaşık 60 saniye sonra yerine takın en pratik çözüm bu...
|
||
![]() |
||
sedat23 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 93 |
|
Aracın geçenlerde baskı balatayı değiştirdim akü falan sökülmüştü tamirden sonra radyoyu açtım çalışıyordu test için cd çalarıda açtım baktım normal gözüküyo kapattım hemen beklemedim çalıyormu diye denemek için büyük ihtimal o sebepten oldu galiba
|
||
![]() |
||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
eğer iyi derecede bir elektronik bilgisine sahipseniz. sıvı silikon ile çarkları yağlamanız ve saf alkol ile sensörlerini temizlemeniz yararınıza olabilir. Ama bu işlem ciddi bir mekanik ve elektronik bilgisi gerektirir
|
||
![]() |
||
|
sensörü yeni değişti 2,3 ay önce
|
||
![]() |
||
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
|
307 lerin cd cahnger ünitesi çabuk bozulur..
|
||
![]() |
||
|
Abi en son yaptırdığımda yapan adam 200 ytl vermişti satmadığıma bin pişmanım
|
||
![]() |
||
|
Sigorta kutusunu açtım ama sigortayı sökemedim öyle bir yerdeki oynatamadım cd çalara gelince sökecek alet edavat yok ::(
|
||
![]() |
||
|
Onunda çözüöü var PeugeotTurkey Farkı ile ![]() ![]() once bır metal askı alıp U seklıne getırıyoruz ![]() BUKTUGUMUZ TEL VASITASI ILE UNITENIN YANINDAKI DELIKLERE SOKUP KENDIMIZE DOGRU CEKIYORUZ Image reduced to 71.25% of its original size. Click this bar to restore to full size. ![]() U TELI TEKRAR BASTIRARAK YUVADAN CIKARIYORUZ Image reduced to 71.25% of its original size. Click this bar to restore to full size. ![]() BU ARADA 2 TANE U CUBUGUMUZ OLMALI VE AYNI ANDA IKI TARAFTAN YAPLAIYIZ ISLEMI KI UNITE YUVADAN KOLAY CIKSIN KASMASIN |
||
![]() |
||
|
Ooo süper bir askı bulur bulmaz deniyeceğim çok sağol :)
|
||
![]() |
||
|
gıttı guzelım askı varya...:D
|
||
![]() |
||
|
geçen cd kalmıştı içinde sinirlendim büyük cımbızı ilk göze taktım bi çektim parçalarıyla birlikte geldi :D
|
||
![]() |
||
|
sonrada diyorsun yok çalışmıyo yok takılıyor ![]() ![]() ![]() az bile sana kardeşim bir dahahkine balyozla çıkar cd yi problemi kökten hallet ![]() ![]() |
||
![]() |
||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
![]() ![]() ![]() |
||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
||
![]() |
||
|
Ama abi bildiğin gibi değil :) resmen delirtiyor mesela bu seferki bozulmadan önce 1,2,3,4 cd almıyodu alıncada vermiyordu sadece 5 çalışıyodu şimdi cd çalmıyor ama bütün gözler rahat şekilde cd alıp veriyor tamamen mantıksız bir olay bu
|
||
![]() |
||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
Cd çalar çalışırken kontağa basma kardeş.. Bende de benzer bi sorun var. cd çalışırken kontağa basınca, teklemeye başlıyor. Cd yi çıkarıp takınca düzgün çalışıyor.. Düzenleyen hasimayaz - 13 Kasım 2008 Saat 16:15 |
||
![]() |
||
|
Genelde ona dikkat ediyorum ama alet yinede belli bir sürede bişeyler çıkarıyor.Neredeyse bu aleti kullanan hemen hemen herkesten bu tarz sorunlar olduğunu duyuyorum bu kadar kalitesiz birşeyi neden takarlar araca anlamadım. |
||
![]() |
||
|
CD çaları sökemedim ama sigortayı söktüm biraz bekledim taktım cd çalar yine olmadı ve üstüne yol ekranındaki tarih saat ayarlarıda bozuldu yanıp sönüyor ama değiştiremiyorum
![]() |
||
![]() |
||
TOLGA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
|
tak bi pioner sorun bitsin kafan rehet etsin
![]() |
||
KADIN DEDİĞİN,
İSTANBUL GİBİ OLMALI, FETHİ ZOR, SAHİBİ TEK... |
||
![]() |
||
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |