Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bu 5 li cd çalar delirtecek beni..
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Bu 5 li cd çalar delirtecek beni..

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sedat23 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sedat23 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Bu 5 li cd çalar delirtecek beni..
    Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2008 Saat 10:29

Arkadaşlar bu cd çalarları sürücülerin sabrını test etmek içinmi koymuş peugeot firması.Aldığımdan beri bi düzgün çalışmadı ya hata verir ışıkları yanar değiştirisin parçasını bu sefer 5 i çalışmaz 1,2 çalışır 3. kafasına göre takılır şimdide görünürde arıza yok cd leri alıp veriyor ışıklarıda yanıp sönmüyor ekrandada cd yi takınca normal ama okumuyor cd yok diyor birsürü cd denedim

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2008 Saat 10:32
Cihazın arkasında reset tuşu olması lazım eger cihazı sok tak zor geliyorsa sigortayı çıkarın yaklaşık 60 saniye sonra yerine takın en pratik çözüm bu...
Yukarı Dön
sedat23 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sedat23 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2008 Saat 10:35
Aracın geçenlerde baskı balatayı değiştirdim akü falan sökülmüştü tamirden sonra radyoyu açtım çalışıyordu test için cd çalarıda açtım baktım normal gözüküyo kapattım hemen beklemedim çalıyormu diye denemek için büyük ihtimal o sebepten oldu galiba
Yukarı Dön
hasimayaz Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites

P.T. Demirbaş

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hasimayaz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2008 Saat 10:36
eğer iyi derecede bir elektronik bilgisine sahipseniz. sıvı silikon ile çarkları yağlamanız ve saf alkol ile sensörlerini temizlemeniz yararınıza olabilir. Ama bu işlem ciddi bir mekanik ve elektronik bilgisi gerektirir
Yukarı Dön
sedat23 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sedat23 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2008 Saat 10:37
sensörü yeni değişti 2,3 ay önce
Yukarı Dön
sinan-s Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sinan-s Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2008 Saat 10:44
307 lerin cd cahnger ünitesi çabuk bozulur..
Yukarı Dön
sedat23 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sedat23 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2008 Saat 10:47
Abi en son yaptırdığımda yapan adam 200 ytl vermişti satmadığıma bin pişmanım
Yukarı Dön
sedat23 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sedat23 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2008 Saat 14:24
Orjinalini yazan: DERAN_TUYNER DERAN_TUYNER Yazdı:

Cihazın arkasında reset tuşu olması lazım eger cihazı sok tak zor geliyorsa sigortayı çıkarın yaklaşık 60 saniye sonra yerine takın en pratik çözüm bu...

Sigorta kutusunu açtım ama sigortayı sökemedim öyle bir yerdeki oynatamadım cd çalara gelince sökecek alet edavat yok ::(
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2008 Saat 14:27
Orjinalini yazan: sedat23 sedat23 Yazdı:

Sigorta kutusunu açtım ama sigortayı sökemedim öyle bir yerdeki oynatamadım cd çalara gelince sökecek alet edavat yok ::(

Onunda çözüöü var PeugeotTurkey Farkı ile SmileSmile

once bır metal askı alıp U seklıne getırıyoruz

BUKTUGUMUZ TEL VASITASI ILE UNITENIN YANINDAKI DELIKLERE SOKUP KENDIMIZE DOGRU CEKIYORUZ

Image reduced to 71.25% of its original size. Click this bar to restore to full size.

U TELI TEKRAR BASTIRARAK YUVADAN CIKARIYORUZ

Image reduced to 71.25% of its original size. Click this bar to restore to full size.

BU ARADA 2 TANE U CUBUGUMUZ OLMALI VE AYNI ANDA IKI TARAFTAN YAPLAIYIZ  ISLEMI KI UNITE YUVADAN KOLAY CIKSIN KASMASIN

Yukarı Dön
sedat23 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sedat23 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2008 Saat 14:29
Ooo süper bir askı bulur bulmaz deniyeceğim çok sağol :)
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2008 Saat 15:32
gıttı guzelım askı varya...:D
Yukarı Dön
sedat23 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sedat23 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2008 Saat 15:42
geçen cd kalmıştı içinde sinirlendim büyük cımbızı ilk göze taktım bi çektim parçalarıyla birlikte geldi :D
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2008 Saat 15:50

geçen cd kalmıştı içinde sinirlendim büyük cımbızı ilk göze taktım bi çektim parçalarıyla birlikte geldi :D

sonrada diyorsun yok çalışmıyo yok takılıyor LOLLOLLOL
az bile sana kardeşim bir dahahkine balyozla çıkar cd yi problemi kökten halletLOLLOL
Yukarı Dön
HakanGokdemir Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı HakanGokdemir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2008 Saat 15:52

sonrada diyorsun yok çalışmıyo yok takılıyor LOLLOLLOL
az bile sana kardeşim bir dahahkine balyozla çıkar cd yi problemi kökten halletLOLLOL

LOLLOLLOL
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019

Pendik / İSTANBUL
26.08.1980

A RH +

Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir...
Yukarı Dön
sedat23 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sedat23 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2008 Saat 15:53
Ama abi bildiğin gibi değil :) resmen delirtiyor mesela bu seferki bozulmadan önce 1,2,3,4 cd almıyodu alıncada vermiyordu sadece 5 çalışıyodu şimdi cd çalmıyor ama bütün gözler rahat şekilde cd alıp veriyor tamamen mantıksız bir olay bu
Yukarı Dön
hasimayaz Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites

P.T. Demirbaş

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hasimayaz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2008 Saat 16:15

Ama abi bildiğin gibi değil :) resmen delirtiyor mesela bu seferki bozulmadan önce 1,2,3,4 cd almıyodu alıncada vermiyordu sadece 5 çalışıyodu şimdi cd çalmıyor ama bütün gözler rahat şekilde cd alıp veriyor tamamen mantıksız bir olay bu

Cd çalar çalışırken kontağa basma kardeş.. Bende de benzer bi sorun var. cd çalışırken kontağa basınca, teklemeye başlıyor. Cd yi çıkarıp takınca düzgün çalışıyor..

Düzenleyen hasimayaz - 13 Kasım 2008 Saat 16:15
Yukarı Dön
sedat23 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sedat23 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2008 Saat 16:19

Genelde ona dikkat ediyorum ama alet yinede belli bir sürede bişeyler çıkarıyor.Neredeyse bu aleti kullanan hemen hemen herkesten bu tarz sorunlar olduğunu duyuyorum bu kadar kalitesiz birşeyi neden takarlar araca anlamadım.

Yukarı Dön
sedat23 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sedat23 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Kasım 2008 Saat 14:08
CD çaları sökemedim ama sigortayı söktüm biraz bekledim taktım cd çalar yine olmadı ve üstüne yol ekranındaki tarih saat ayarlarıda bozuldu yanıp sönüyor ama değiştiremiyorumTongue
Yukarı Dön
TOLGA Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı TOLGA Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Kasım 2008 Saat 14:20
tak bi pioner sorun bitsin kafan rehet etsin Big%20smile
KADIN DEDİĞİN,
İSTANBUL GİBİ OLMALI,
FETHİ ZOR,
SAHİBİ TEK...
Yukarı Dön
sinan-s Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sinan-s Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Kasım 2008 Saat 14:27
Orjinalini yazan: serhat tutar serhat tutar Yazdı:

gıttı guzelım askı varya...:D
LOLLOLLOL
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 76 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 297 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107321 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1448 0 kralex18
konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 3006 4 Rock
konu icon 407 bagaj sorunu (çözüldü) son mesaja git 9147 9 Pejocum
konu icon Rcz Arıza Işığı Gaz Yememe Titreme son mesaja git 8532 1 Barisge
konu icon Peugeot 2002 suv son mesaja git 792 0 Pyrs
konu icon 3008 2025 RODAJ VE DİĞER KONULAR son mesaja git 761 0 ankaralı_emre
konu icon peugeot 107 3D son mesaja git 23 0 karauurböcei
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 1547 1 Eren yıldız
konu icon Otomatik şanzıman da vuruntu son mesaja git 55311 87 Eren yıldız
konu icon Isı Kalkanı son mesaja git 296 0 kaya52
konu icon E-3008 Otomatik D Vitese Alma Sorunu son mesaja git 1123 0 CBerkG
konu icon pejo 106 son mesaja git 1869 0 badking530
konu icon Start stop son mesaja git 256 0 İlyas41
konu icon Peugeot 208 2021 Model 1.2 PT - Klima Fan Sorunu son mesaja git 2315 0 berkancelik
konu icon Peugeout 208 Otomatik Şanzıman Sorunu son mesaja git 566 0 Ozgur30
konu icon Urea Egzoz Emisyon Arızası son mesaja git 1776 0 Şmşk
konu icon Presence of water in diesel fuel filter son mesaja git 15914 23 M.Emin
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JULY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Eren yıldız 2
alibozoglu1 1
İlyas41 1
badking530 1
CBerkG 1
kaya52 1
karauurböcei 1
ankaralı_emre 1
Pyrs 1
Barisge 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English