Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Bu 5 li cd çalar delirtecek beni..

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=3104
Tarih: 27 Temmuz 2025 Saat 21:14
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Bu 5 li cd çalar delirtecek beni..
Mesajı Yazan: sedat23
Konu: Bu 5 li cd çalar delirtecek beni..
Mesaj Tarihi: 13 Kasım 2008 Saat 10:29

Arkadaşlar bu cd çalarları sürücülerin sabrını test etmek içinmi koymuş peugeot firması.Aldığımdan beri bi düzgün çalışmadı ya hata verir ışıkları yanar değiştirisin parçasını bu sefer 5 i çalışmaz 1,2 çalışır 3. kafasına göre takılır şimdide görünürde arıza yok cd leri alıp veriyor ışıklarıda yanıp sönmüyor ekrandada cd yi takınca normal ama okumuyor cd yok diyor birsürü cd denedim

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 13 Kasım 2008 Saat 10:32
Cihazın arkasında reset tuşu olması lazım eger cihazı sok tak zor geliyorsa sigortayı çıkarın yaklaşık 60 saniye sonra yerine takın en pratik çözüm bu...

Mesaj Tarihi: 13 Kasım 2008 Saat 10:35
Aracın geçenlerde baskı balatayı değiştirdim akü falan sökülmüştü tamirden sonra radyoyu açtım çalışıyordu test için cd çalarıda açtım baktım normal gözüküyo kapattım hemen beklemedim çalıyormu diye denemek için büyük ihtimal o sebepten oldu galiba

Mesajı Yazan: hasimayaz
Mesaj Tarihi: 13 Kasım 2008 Saat 10:36
eğer iyi derecede bir elektronik bilgisine sahipseniz. sıvı silikon ile çarkları yağlamanız ve saf alkol ile sensörlerini temizlemeniz yararınıza olabilir. Ama bu işlem ciddi bir mekanik ve elektronik bilgisi gerektirir

Mesaj Tarihi: 13 Kasım 2008 Saat 10:37
sensörü yeni değişti 2,3 ay önce

Mesajı Yazan: sinan-s
Mesaj Tarihi: 13 Kasım 2008 Saat 10:44
307 lerin cd cahnger ünitesi çabuk bozulur..

Mesaj Tarihi: 13 Kasım 2008 Saat 10:47
Abi en son yaptırdığımda yapan adam 200 ytl vermişti satmadığıma bin pişmanım

Mesaj Tarihi: 13 Kasım 2008 Saat 14:24
Orjinalini yazan: DERAN_TUYNER DERAN_TUYNER Yazdı:

Cihazın arkasında reset tuşu olması lazım eger cihazı sok tak zor geliyorsa sigortayı çıkarın yaklaşık 60 saniye sonra yerine takın en pratik çözüm bu...

Sigorta kutusunu açtım ama sigortayı sökemedim öyle bir yerdeki oynatamadım cd çalara gelince sökecek alet edavat yok ::(

Mesaj Tarihi: 13 Kasım 2008 Saat 14:27
Orjinalini yazan: sedat23 sedat23 Yazdı:

Sigorta kutusunu açtım ama sigortayı sökemedim öyle bir yerdeki oynatamadım cd çalara gelince sökecek alet edavat yok ::(

Onunda çözüöü var PeugeotTurkey Farkı ile SmileSmile

once bır metal askı alıp U seklıne getırıyoruz

BUKTUGUMUZ TEL VASITASI ILE UNITENIN YANINDAKI DELIKLERE SOKUP KENDIMIZE DOGRU CEKIYORUZ

Image reduced to 71.25% of its original size. Click this bar to restore to full size.

U TELI TEKRAR BASTIRARAK YUVADAN CIKARIYORUZ

Image reduced to 71.25% of its original size. Click this bar to restore to full size.

BU ARADA 2 TANE U CUBUGUMUZ OLMALI VE AYNI ANDA IKI TARAFTAN YAPLAIYIZ  ISLEMI KI UNITE YUVADAN KOLAY CIKSIN KASMASIN

Mesaj Tarihi: 13 Kasım 2008 Saat 14:29
Ooo süper bir askı bulur bulmaz deniyeceğim çok sağol :)

Mesaj Tarihi: 13 Kasım 2008 Saat 15:32
gıttı guzelım askı varya...:D

Mesaj Tarihi: 13 Kasım 2008 Saat 15:42
geçen cd kalmıştı içinde sinirlendim büyük cımbızı ilk göze taktım bi çektim parçalarıyla birlikte geldi :D

Mesaj Tarihi: 13 Kasım 2008 Saat 15:50

geçen cd kalmıştı içinde sinirlendim büyük cımbızı ilk göze taktım bi çektim parçalarıyla birlikte geldi :D

sonrada diyorsun yok çalışmıyo yok takılıyor LOLLOLLOL
az bile sana kardeşim bir dahahkine balyozla çıkar cd yi problemi kökten halletLOLLOL

Mesajı Yazan: HakanGokdemir
Mesaj Tarihi: 13 Kasım 2008 Saat 15:52

sonrada diyorsun yok çalışmıyo yok takılıyor LOLLOLLOL
az bile sana kardeşim bir dahahkine balyozla çıkar cd yi problemi kökten halletLOLLOL

LOLLOLLOL

-------------
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019

Pendik / İSTANBUL
26.08.1980

A RH +

Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir...

Mesaj Tarihi: 13 Kasım 2008 Saat 15:53
Ama abi bildiğin gibi değil :) resmen delirtiyor mesela bu seferki bozulmadan önce 1,2,3,4 cd almıyodu alıncada vermiyordu sadece 5 çalışıyodu şimdi cd çalmıyor ama bütün gözler rahat şekilde cd alıp veriyor tamamen mantıksız bir olay bu

Mesajı Yazan: hasimayaz
Mesaj Tarihi: 13 Kasım 2008 Saat 16:15

Ama abi bildiğin gibi değil :) resmen delirtiyor mesela bu seferki bozulmadan önce 1,2,3,4 cd almıyodu alıncada vermiyordu sadece 5 çalışıyodu şimdi cd çalmıyor ama bütün gözler rahat şekilde cd alıp veriyor tamamen mantıksız bir olay bu

Cd çalar çalışırken kontağa basma kardeş.. Bende de benzer bi sorun var. cd çalışırken kontağa basınca, teklemeye başlıyor. Cd yi çıkarıp takınca düzgün çalışıyor..

Mesaj Tarihi: 13 Kasım 2008 Saat 16:19

Genelde ona dikkat ediyorum ama alet yinede belli bir sürede bişeyler çıkarıyor.Neredeyse bu aleti kullanan hemen hemen herkesten bu tarz sorunlar olduğunu duyuyorum bu kadar kalitesiz birşeyi neden takarlar araca anlamadım.

Mesaj Tarihi: 14 Kasım 2008 Saat 14:08
CD çaları sökemedim ama sigortayı söktüm biraz bekledim taktım cd çalar yine olmadı ve üstüne yol ekranındaki tarih saat ayarlarıda bozuldu yanıp sönüyor ama değiştiremiyorumTongue

Mesajı Yazan: TOLGA
Mesaj Tarihi: 14 Kasım 2008 Saat 14:20
tak bi pioner sorun bitsin kafan rehet etsin Big%20smile

-------------
KADIN DEDİĞİN,
İSTANBUL GİBİ OLMALI,
FETHİ ZOR,
SAHİBİ TEK...

Mesajı Yazan: sinan-s
Mesaj Tarihi: 14 Kasım 2008 Saat 14:27
Orjinalini yazan: serhat tutar serhat tutar Yazdı:

gıttı guzelım askı varya...:D
LOLLOLLOL

Mesajı Yazan: Saro
Mesaj Tarihi: 14 Kasım 2008 Saat 14:44
bu sorun bütün 5'li changerlerde  mevcut bende 3 kere yaptrdm 2 kere servis karşldı 3. seferde cepten gitti 100 lira bir masraf çıkmıştı eğer yapıramaz isen ö.m atarsan iyi bir balpkunt servisi var bzm burda yardımcı olmya çalşrm

-------------
34 VF 8352 Fınısh...

VF Power(34VF8352) Bilen Bilir Bilmeyen Googledan Bakar:)

Mesaj Tarihi: 14 Kasım 2008 Saat 15:40
Yok bidaha hayatta gitmem tamirciye bu cd çalara bugüne kadar tam 165 ytl harcadım bidaha kuruş harcamam akıl olsa buna vereceğim paraya pioneer alırdım :)

Mesajı Yazan: Doktor
Mesaj Tarihi: 23 Haziran 2009 Saat 14:51
Araştırdığım ve gözlemlediğim kadarıyla 307'lerin Cd Changer'ları pek randımanlı olmamakla birlikte sürekli arıza çıkarıyor. "307'lerin kronik sorunları" diyorlar ya, sanırım bu da onlardan biri işte. Benimkinde de muhtemelen bu tür sorunlar olmuş ki aldığımda üstünde canavar gibi bir Pionerr takılıydı. Şimdi ne sorun var ne başka birşey :)
Orjinalini yazan: ADRENALİN ADRENALİN Yazdı:

tak bi pioner sorun bitsin kafan rehet etsin Big%20smile

Peugeot'a teessüflerimi bildirip adrenalin arkadaşımıza yürekten katılıyorum. :)

-------------
Doktorlar da modifiye sever... :)

Mesajı Yazan: deniz_206
Mesaj Tarihi: 23 Haziran 2009 Saat 23:55
haşim abi hemen alkolü sokmuşssun devreye her derde deva galiba:)

-------------
206 PANAROMIC 1.4 benzinli   34 BR 4985

0535 648 84 68

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net