![]() |
|
Çok acil yolda kaldım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hexen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2013 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ağustos 2013 Saat 19:47 |
Arkadaslar aracim 2004 307 xs otomatik arac parktan cikmiyor fren pedalindaki mandal sesi yok stop ettim tekrar calistirdim kilitledim geri actim yok aracin motorunu bildigim guvendigim bi yerde yikatip cikmistim bi sorun yoktu tesadufmu yikamaylami ilgili çözemedim
|
|
![]() |
|
Mehmet38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2012 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 147 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fren pedalinin üzerinde kahverengi renkte müşür olması lazım.Kısa devre ederek park modundan çıkmayı deneyin
|
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
hemen yıkama sonrası mı oluyor olay?
|
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
|
hexen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2013 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
Hemen bakicam o kahverengi musure
Hayir 10 15 dk kullandim yikamadan cikarirkende sorun olmadi sonra alisveris yaptim bindim kaldi parkta |
|
![]() |
|
Birde kisa devre yaptirmak icin bir tornavida ile falanmi kutuplarina degdirmek lazim
|
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
fren müşüründeki soketi çıkartın ve o sokete bir ataç sokun.
sonrasındada müşürü bir elektrikçiye ölçtürün inşallah sadece müşür bozuktur
|
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
|
Soketi cikarip geri taktim bi an icin mandal acildi ama bu seferde araba d de oldugu halde n de gorunuyordu tam bir ara durdum acaba r ye veya geri parka alsam ekran duzelirmi diye tekrar parkta kaldi bu sefer soketi cikarip takmamda ise yaramadi delirdim ya bende parktayken bir tokatla parktan cikardim ama korkmayin bisey kirmadim cunku tekrar parka aldigimda kilitledi bir tokat daha acildi yine aldim servisin onunde solugu esimle 2 araba epey macera yasadik sabah bakalim ne olacak serviste gorecegiz gelismeleri yazarim belki baska arkadaslara da faydasi olur tesekkur ederim kalin saglicakla
|
|
![]() |
|
şiddete hayır
![]() şaka bir yana motor yıkamanın yan etkileri gibi görünüyor olay.
|
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Umarım beyne su kaçmamıştır. Elektronik bişi gibi.
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Geçmiş olsun motoru yıkatmayı dusunuyordum şuanda tırstım ınşallah sorun yıkamadan kaynaklı değildir.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Bizim evdeki ve akrabaların arabalarını kendim yıkıyorum 3-4 ayda bir motor yıkarım düzgün iş yapıldıktan sonra korkmaya gerek yok.
|
|
![]() |
|
volkan22 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: kibris Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
Aracimi aldigimdan beridir motora bez bile surmedim:)) su ne demek.
|
|
2000/Peugeot 306 Cabrio /2.0 16v benzin /silver
|
|
![]() |
|
Bünyamin.Kar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2013 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bünyamin.Kar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Motor içini bende yıkatmayı yada yıkamayı istiyorum ancak şu olayları okuduktan sonra bırak pis kalsın diyorum :)
|
|
97 model 306 1.6 diamond
|
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
arabanin disini yikar gibi motor yikanirsa sorun yasanabilir. Dikkat edilmesi gereken noktalari atlamazsaniz hic sorun olmaz
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
|
Akadaşlar biraz geciktim ama sorun şanzuman kontaktörünün bozulmasından kaynaklanmış sanıyoruz içine su kaçmış sevis sağolsun içi dağılmış ama kontaktörü sağlam çıkma buldu ve onu taktı kalibrasyon yapıldı ve sorun ortadan kalktı parça sıfır fiyatı 230.TL dendi ama benden ücret almadılar işçilikte almadılar sağolsunlar eşimin serviste çalışması işe yaradı ama aklınızda olsun bu parça akünün altında kalıyor kablo deryasının arkasında yıkatma işinden diğer arkadaşların söylediği gibi dikkat edilirse bişey olmaz olacağı varmış yıkayan yerde dandik bi yer değil hep oraya giderim kısmet artık allahtan daha büyük sıkıntılar açmadı ilginize teşekkürler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |