![]() |
|
Bir insignia "miyav" dedi, Minik Pug "Kükredi" |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ByKaos ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2013 Konum: Elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 97 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2013 Saat 20:37 |
Tekrardan merhabalar ben ailenizin problem çocuğu uğur (:
Arabayı gören biraz da şekline aldanıp malum kapışmak istiyor, Bir opel 1.6 cd ile kapışıyorduk eğlencesine, Tanıdığımız yok birbirimizi o beni geçmeye çalışıyor, ben aslanı kükretiyor engelliyordum onu Bu arada bir insignia'nın dikkatini çekmişiz ![]() Işıklara geldik, opelin önüne kırıp yanıma girdi, göz göze geldik tabi dolayısıyla, Medical parkın öncesindeki ışıklarda yan yanayız, Hatta burun farkıyla az bişi önde, Kapattım sunroof'u iki kişiyiz arabada, Yeşil yanınca ağlattım asfaltı tabi (: Lastik kokusu doldurdu tüm arabayı İnsignia bir uzamaya çalıştı ama, yer mi, minik aslan nasıl kükrüyor hava filtresinin etkisiyle görmeniz lazım, ikinci ışıklara gelene kadar 130 gördüm, kırmızıydı durdum ışıklarda 3 saniye geçmeden insignia yanımda belirdi, Sanayi yoluna dönüyordum, Benimle birlikte döndü, selektör yaptı durdum Tanıştık, Arabamı sordu, ne yaptığımı ![]() ![]() ![]() ![]() Hiç bir şey dedim, inanmadı, gaza basınca bağırmıyor kükrüyor dedi, Hava filtresi var dedim bir de spor yay o kadar dedim, motorun kaputunuda açtım, var sa bir şey sana hediye edeyim dedim arabayı, Bir şey demedi, Selamlar burdan abime ve dikiz aynamda gördüğüm insigniasına 206'ımla , Aslanımla ne kadar gurur duysam az (:
|
|
2000 Peugeot 206 1.6 XT 77.2kw - Alp Beyazı
Bir gün çok hızlı bir arabayı geçtim, mesafe kısa vites büyüktü. Dikiz aynamda görmüştüm. Sonra yanıma geldi, durdu. Motorda ne var dedi ? Komikti (: |
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Peugeot bu ;) Karakter var,Ruh var. Mekaniğe Ruh katan tek marka ;) sadece PEUGEOT bu ya ;) PEUGEOT :) 100 Milyarım olsa gidip 508 GT alırım =) Kalitesi Gücü Sağlamlığı Tartışılmaz bir Marka PEUGEOT :) Sizde güzel payını vermişsiniz Opele ;)
|
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
valla onu bilmemde insignia her nekadar ağır bir araç olsada 200 beygirin üzerinde çıkarabiliyor dikkat edin derim
![]() |
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
|
ByKaos ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2013 Konum: Elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 97 |
uzun yolda eyvallah uzar gider, ama benim kulvarımda, benim yolumda, yemez (: ezerim (: Bundan sonra videolarınıda ekleyeceğim (: peugeot alacak arkadaşlara tavsiyem niteliğinde olsun (:
|
|
Bir gün çok hızlı bir arabayı geçtim, mesafe kısa vites büyüktü. Dikiz aynamda görmüştüm. Sonra yanıma geldi, durdu. Motorda ne var dedi ? Komikti (: |
|
![]() |
|
pt206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 265 |
peugeot kullanıcısıyım diye söylemiyorum,hiç bir alman arabasına dahi ısınamıyorum alternatifte peugeot varsa.tamam kabul alman arabaları daha konforlu veyahut belki biraz daha da güvenli ama PEUGEOT'nun şekli keyfi ve tarzı çok başka.
kardeşim aslanınla ne kadar gurur duysan azdır.üst segment İnsignia'yı duman etmişsin ![]() |
|
2005 206 1.4 HDİ XT
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hey maşallah helal aslana da kullananada .
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
pt206 - elsoberano teşekkür ederim (:
Kesinlikle aracımla gurur duyuyorum, ama keşke az daha hızlı olsaydı kerata ya (: |
|
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
macera kitabı okur gibi okudum :D dikkat edin siz yine de.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
ataman100 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2013 Konum: Bandırma Durum: Aktif Değil Mesajlar: 56 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ataman100
Şaşırtıcı profilinizdeki xt ile ise
|
|
![]() |
|
Carmania ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
İnsigna yabana atılcak araba deıl sen naptın ya :)) onun bence şöföründe redline denemesı hıc olmamıs
|
|
![]() |
|
Kendisi geçti yanıma, kendisi göz göze geldi, kendisi zorladı (: Kendisi selektör yaptı sonra (: Yukarda da dedim, uzun yolda hiç şansım olmaz, ama insignia benzinlileri o kadar da harkulade arabalar değiller kısa mesafelerde hızla açısından, bir de istersen porshe'ye bin şöför her zaman önemli bir unsur.
|
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
araç isterse ferrari olsun aga araca değil şöförüne bakmak lazım |
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
İstanbul pistte 50 tur atılmamışki totalde 1-2 kmlik bir kalkış denemesi olmuş.
Insignia gibi bir tankla şehir içinde her türlü oyun oynanır. C segmentinde 1.4 turbo veya bi turbo ile karşılaşmayın çok canınız sıkılıyor. Scirocco ile Aurisi denedim 2den sonra açtı yavur. Ki scioroccu çok samimi arkadaşım chipli 206hdi ını stok 206+ ile alıyordum. |
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
tsi tfsi bunları gördünmü iki kere düşünücen zaten aga
![]() |
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
helal aslana iyi kükredi kızdırmasınlar aslanı
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |