![]() |
|
illallah ettım ya |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
demir306 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2013 Saat 12:32 |
arkadaslar merhaba herkeze . yeni bir üyeyim bılgılı arkadasların olacagını fazlsıyla dusundum sanırım yalnıs dusunmemısımdır . epey bi sıkıntım var bıraz muzdarip durumdayım . bana yardımcı olursanız cok sevınırım.aracım 306 1.6 platıum. sorunum soylekı 5 ay once zavolı marka gaz taktırdım arabam 72 bındeydı . o zamanlar pek farketmedım araba ılk devırlerde gazı kesıyor sonra tekrar yukselıyor . gaza bastıgımda once stop edece gıbı oluyo sonra devır yukselıyor. bobın dedıler bujı dedıler hepsini en ıyısınden olsun dıye orjınal parca platın uclu bujı aldım ama fayda yok . sorun gazda degıl benzınle calısırkenken de aynı seylerı yapıyor. 01 agustos 2013 yanı dun kı yaptıgım olcumde tam bos depo ya 20 tl gaz sonuc 48 km .. full gaz (62 tl) 152 km yapıyor .aracımı sıkıstırmadan kullanıyorum 41 kurus gıbı bırsey yakıyor. hangı ustaya gııttıysem sonuc yok. arkadslar abıler ne yapmak lazım benı bılgılendırır mısınız ?
|
|
EEEE
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kısa ve öz derim Lpg işçiliği kötü olan araçlarda böyle şeyler oluyor 1000 tlye mi taktırdınız :)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
_ali_ ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 241 |
Anlattığınıza benzer bir durum benim araçta var, ama sizinki gibi ağır değil ve sadece benzinde, motor ısınana kadar gaz yememe soğuk havalarda stop etme oluyor, ben çok üzerinde durmuyorum, zira araç eski olduğundan arada başka hayati yerlerine masraf etmek gerekiyor.
Bir ustaya anlatmıştım, bu tür arızaları tespit etmek kolay değil, birkaç gün aracı sadece benzinde kullan sorun devam ederse öyle getir demişti, bende üzerinde durmadım. |
|
206 1.4 + LPG
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Bence işçilikle alakalı takan usta gerçekten usta olsun 800 liralık kitte bile sorun çıkmıyor
|
|
![]() |
|
demir306 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
aynen oyle işçilik onemlı. hangi parcalardan olabilir sınkıntı
|
|
EEEE
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
O sorunun cevabını zor bulunur gibi, başına gelip çözmüş bi arkadaş varsa ancak o yardımcı olabilir size.
|
|
![]() |
|
beklıyorum hala ama bakalım daha kımseden cık yok.
|
|
EEEE
|
|
![]() |
|
AhmetErsin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2013 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AhmetErsin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun. İyi olarak bilinen bir ustadan yardım alabilirsen sorunun çözümüne ulaşabilirsin diye düşünüyorum.
|
|
En Lüks Araç Sana hitap edendir...
|
|
![]() |
|
işte o ustayı bi bulanadım hocam .
|
|
EEEE
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
akünü ölç bi birde gaz kelebeğini temizlettinmi yakın zamanda |
|
![]() |
|
akü sağlam dinamoda aynı sekılde stabıl olarak gereken degerlerı verıyor. gaz kelebegı 3 ay once falan temızlendı.
|
|
EEEE
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
benzer bir olayı e200 ümüzde yaşadık .aldığımızda üstünde ramses diye bir kıt vardı(galerici işi) araç gaz yemiyor rampada boğulup stop ediyor rolanti dalgalanıyordu. bobin, buji kablosu,hava akış metresi,gaz kelebeği,beyine kadar uzanan bir liste çıktı. işi bilen bir usta lpg yi devre dışı bıraktı tüm arızaları sildi 15 gün benzinde kullanın dedi ,sıkıntı çıkarsa getirin sıkıntı çıkmazsa bir lpg ciye götürüp bu kıt i söktürün dedi 15 gün bir sıkıntı olmadı sonun da o kıt i söktürüp düzgün bir montajla iyi bir kıt taktırdık sıkıntımızı çözdük .
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
yiğit4516 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Temmuz 2011 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yiğit4516
Benzer sorun bizim araçtada var. Şöyle; araç gazda iken gaza birden yüklenince tekleme yapıyor. Tam gaza yükleniyor bi anlık motor yutkunur gibi oluyor devir sonra yükseliyor. Benzinde yapmıyor bu dediğimi. Gazı yavaş yavaş verdiğimde bir sorun yok. Onun dışında çekişi, yakışı filan gayet iyi... Buna bir çözüm bulamadık.
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
gaz kelebeğini temizlettikten sonra dev ibresinin sıkıntısını yaşayan arkadaşlar var bende yaşıyorum ara ara klıma fanını lambaları yakınca oluyor 3 senedır aküde değişmedi sanırım hepsinin birbirine bağlantısı var gibi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
gaz kelebeğini temizlettikten sonra devir ibresinin sıkıntısını yaşayan arkadaşlar var bende yaşıyorum ara ara klıma fanını lambaları yakınca oluyor 3 senedır aküde değişmedi sanırım hepsinin birbirine bağlantısı var gibi
|
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
vala ben rölantideyken araç kendi kendine gaz veriyor diye boğaz kelebeğini temizlettim ama nadir de olsa ara ara yapıyor + aküm yeni. |
|
![]() |
|
yavuz_0051 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2012 Konum: aksaray Durum: Aktif Değil Mesajlar: 96 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yavuz_0051
tassarruf cihazı falan varsa sök at
|
|
yavuz 206
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
pugları her ustaya gösterme derim bnm görüşüm bursada olsaydın seni tam nokta atışı yapack ustaya götürürdm herne olursa olsun bu tip konularda adam çözümü hemen anlıyor aynı olayı orda duymuştum 307 bi araçta çok gaz yiyordu sorun büyük bi ihtimal aracın benzin ve gaz gidişini ayarlayan bi beyin gibi birşey var muhtemelen o arıza yaptı inş. tamir edilecek gibidir değilse biraz maliyet çıkartabilir
|
|
![]() |
|
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
tüp takılalı 5 ay oldu diyorsun garantisi yok mu bunun
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
![]() |
|
benzindede aynı hocam . gazcılar once benzınde duzelt aracı dıyor .
|
|
EEEE
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |