![]() |
|
308 alımı düşüncesi ve yardımınız |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Temmuz 2013 Saat 16:17 |
|
Merhaba Arkadaşlar,
307 mi hem model yükseltmek hem de ev macerasına atılma ihtimalimiz dolayısıyla sattım. Sonrasında ev işinin mantıklı olmadığı ortaya çıkınca yeni bir arac alayım dedim ama genişlik falan olarak 307'den sonra neredeyse bütün B sınıfı araçlar bana küçük geldi. Hele de boy 1,87 olunca Corsa, Fiesta, 206 gibi araçların içinde kendimi hiç rahat hissedemedim belki psikolojik ama neyse ![]() Konumuza dönecek olursam öncelikle danışmak istediğim 308 lerin 90'lık ve 110'luk ları arasında çekiş yönünden çok fark var mıdır? Yakıt tüketimi hangisinde daha avantajlı olur? (yokuşta oturduğum için özellikle soruyorum). 308 ler arasında donanım olarak en iyisi hangisi (Sportium mu)? Şu donanımda al ileride satman kolay olur gibi bir şey önerir misiniz? Mesela şu araç donanım falan olarak düşünüldüğünde bu parayı hak ediyor mu? Birde en fazla 33-34 bine C sınıfı km si çok yüksek olmayan ne alınabilir başka önerebilirseniz sevinirim. Çok teşekkürler.
|
||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
||
![]() |
||
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2006-model-19.000-km-de-garaj-arabasi-sifirdan-farksiz-132965981/detay/#bu arabaya bak derim hocam, 308de bakacaksan Premium paket bak..
|
||
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
||
![]() |
||
AhmetErsin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2013 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AhmetErsin
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bu aracın sıfırlanmış halidir diye düşünüyorum aksi halde km imkansız gibi. 308 2011 model 120bg sıralı sıstem lpg lı 27.000 km de aracımı yaklasık 1 ay once aldım. Aracım sıralı sıstem lpg lı. Sehır ıcınde yakıtı ortalama 240 kurus. Mersınde kullanıyorum ve klima gunduz kullanımda genelde acık oluyor. Eger dızel dusunmuyorsan 308 ın yakıtını dert etme derım. Dızel ne yakıyor bılmıyorum. Araç genişliği deyince Benım boyumda 188 ve yaklasık 0.12 ton geliyorum :D Araçla ilgili herhangi bir sıkıntım yok ve gayet memnunum :) Şimdiden hayırlısı olsun sizin için...
|
||
En Lüks Araç Sana hitap edendir...
|
||
![]() |
||
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
|
hocam bu araç bızım mahallede kapalı oda da, kapalı garajda nası dersen:) duruyo sahıbı vefat ettı hanımı satıyo sımdı, araç hıc kullanmadı kmden bellı zaten.. bende de 407 var olmasa zaten hemen zıplıcam tavsıyem bu aracın alınması.. imkansiz degıl yanı gerçek..
|
||
|
||
![]() |
||
|
308 comfort paket mı yoksa premıum mu.. 407 dizelle 1,6hdi 110bg 50tl mazot 200km yol yapıyorum, 250kurs.. sehır ıcı 6,5 sehır dışı 5,5-5,8 gıbı rakamlar oluyo..
|
||
|
||
![]() |
||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
|
Yorumlar için çok teşekkürler. Önceliğim dizelden yana. Bu araçta güzelmiş fakat ben sedan bakmıyorum hatchback tarzı tercihim. Neden sattım 307'yi diyorum şimdi arabasız kalınca, çok fena alışmışız ayağımızın yerden kesilmesine ![]() Verdiğim örnekteki için fiyat aralığı normal mi aslında şu aralar onu kestirmeye çalışıyorum. Malum bayram öncesi sanki bana fiyatlar biraz artmış gibi geldi ama uzunca takip etmeyince anlamak güç oluyor.
|
||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
|
Teşekkürler Onur, peki piyasa ne durumda bilgin var mı? Bu araç için (308) bu fiyatlar normal mi? Aslında 110 luk var aklımda ama temiz 90 bulursam mutlaka değerlendireyim diyorum.
|
||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
||
![]() |
||
AhmetErsin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2013 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AhmetErsin
|
Aracim comfort pack. Cok memnunum ve tavsiye ediyorum. Yazmistim sehir ici lpg de bence inanılmaz rakamlar goruyorum. Eski aracim 45k kurus yakarken aslan parcasiyla 230 240 kuruslari goruypr ve tavsiye ediyorum =)
|
||
En Lüks Araç Sana hitap edendir...
|
||
![]() |
||
rüzgar308 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2013 Konum: denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rüzgar308
|
2011 dizel 1.6 hdi 110 beygir 308 sahibiyim şiddetle öneririm uzun yol yapıosan 90 beygırlıktense 110 beygır onerırım cok dik yokusları bile duz otaban gıbı cıkarsın:)
|
||
308 1.6 hdı auto 112HP
|
||
![]() |
||
umutn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
|
308 2009 model comfort paket araba kullanıcısıyım, motor 90 beygir dizel, şehiriçi tüketimde 4.5-4.7 lt ortalama tüketim klima açık oluyor sürekli, şehirlerarası bu sene izmir'e giderlen ortalam 3.8 lt yaktı arabada 3 yetişkin kişi + valizler vardı, yol buyunca rahattık, İzmir - Çeşme arası otobanda biraz hız denemesi yaptım, yakıt tüketimi ortalam 6.5-7 lt arasında 180-190 km aralığını rahat gördü aracım, ben memnunum özellikle yakıt tüketiminde çok az rakibi var diyebilirim, Ankara'da olanlara göre anlatayım İncek yokuşu (Ümitköy'den çıkılan) ve Konya yokuşunda rahatlıkla sol şeritten hız kesmeden hatta arttırarak yokuş çekişlerini yapabilirsiniz, sadece bakımları benzinli araçlara göre daha masraflı olacaktır, iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.
|
||
![]() |
||
mami202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 458 |
|
forumda bi araç var ama 407 bilmem ilgi alanınıza girermi aşağı yukarı fiyatı bütçenizle uyumlu gibi belki bakmışsınızdır ama ben linkini koyayım güzel makina
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
|
Bilgiler için teşekkürler arkadaşlar. Teşekkürler hocam aracı gördüm gayet iyi görünüyor fakat hatchback bir model bakıyorum daha çok. B sınıfında belki sedan olabilir ama C sınıfında hb den yanayım. Bu araçta uzun bir süre kalmaz hemen satılır düşüncesindeyim.
|
||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
B olsun sedan olsun C olsun HB olsun ![]() Bitane siyah auris buldum TYT de ama benzinli işte ![]() |
||
![]() |
||
kaan__ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
|
Premium plus en dolusudur
Sportium 2011 den sonra cikti oda baya bi doluluk ta +17 jant var Imkan varsa euro5 motor alnanizi tavsiye ederim( 112 beygirliktekiler) Buda 2011 sonrasi modellere bakmanizi tercih ederim Comfort lardan farkli olarak Park yagmur far sensorleri oto kat. Dikiz aynadi dijital klima kol dayama arka bagaj bagaj rafı premium jant izgara on arka tampon ambiysns isiklari koltuk alti cekmeceker huz sabitleme esp +2 hatta +3 hava yastıği cift renk göğüs gibi farklılıklar var bunlari goz onunde bulundrurak dolu bi arac almanızı tavsiye ederim |
||
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
|
Chevrolet Aveo var özellikle baktığım
![]() ![]() |
||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
|
Çok değerli bilgiler, teşekkür ederim. İlanlarda direkt olarak 101-125 beygir işaretlendiğinden hangisi 110'luk hangisi 112'lik ayırt edemiyorum genelde. Galiba otomatiklerde 112 daha çok var o dikkatimi çekti.
|
||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
||
![]() |
||
altugg34 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
|
308 kullanan arkadaşlar , düz vites olanlar 5 ileri değil mi ? 140 - 150 km hızla giderken devir saaatiniz kaç binlerde acaba ? Otomatik vitesler 6 ileri ama alınmaz diyen arkadaşlar var . Düz viteste 5 ileri şehirler arası yolda 6.vites çok fark ettiriyor.308 düz yada otomatik kullanan arkadaşlar ne düşünüyorsunuz acaba ?
|
||
![]() |
||
rüzgar308 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2013 Konum: denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rüzgar308
|
kardesım benım 308im 6 ileri otomatık ben cok memnunum 6 ileri olması bence avantaj uzun yolda farkını kullanan anlar
|
||
308 1.6 hdı auto 112HP
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
|
Yakıt tüketiminiz nedir litre olarak bilgilendirebilir misiniz? Teşk.
|
||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rüzgar308
|
60 litre deposu bı depoyla 1200 kmyı gecıo kardesım total excelium kullanıyorum yakıtından cok memnunun
|
||
308 1.6 hdı auto 112HP
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |