![]() |
|
Sıfır 407.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Temmuz 2013 Saat 20:35 |
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2006-model-19.000-km-de-garaj-arabasi-sifirdan-farksiz-132965981/detay/Herkese Merhaba,
Bu araç kapalı garajda, kapalı oda da muhafaza edıldı km orjınal, sahıbı fazla kullanmazdı aracı cocuklarıda yoktu, bır kac ay once vefat ettı sahıbı ve hanımı suanda satılığa çıkardı aracı, bende 407 olmasa hemen alıcam aracı .. sıfırından daha temız dense yerıdır.. kacırılmıcak bır araç..
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Harbiden alınır ya. Şu an vaktim yok ama vaktim olsa ben düşünürdüm. Sıfır araç gibi. 7 - 8 sene benim gibi binmeyi düşünen biri için kaçırılmaz üçe beşe bakmaya gerek yok bu araç için bence :)
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
mami202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 458 |
gayet temiz araç
ekonomi + konfor + 2. elde temiz araç üstelik sahibinden satılık ideal bi makina bence bu tarz bi araç ihtiyacı olan kaçırmamalı günümüzde 70 80 bine alınacak araçlarla aynı özelliklerde fazlasıda var daha ne olsun ee fiyattada pazarlık oldumu gayet mükemmel bi alış veriş olur şimdiden hayırlı olsun alıcısına..
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
sıfır araç resmen aile ferrarisi
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
yatan araç alınmaz arkadaşlar. bunun en bariz sıkıntısını ben yaşıyorum.
km bakıp cazip geliyor.benim araçta 36000 km de. ben 2. sahibiyim. yaptığım masraf beni yordu. benzin pompası yandı.....445 TL klima kompresörü uğultulu çalışıyor.yattığı için belli periyotlarla çalıştırılmamış klima.özellikle derler kışın bile çalıştırın diye. klima kompresörü değişecek...en az 800 TL Çalışan araç her daim iyidir.Yaşı küçük olup(En fazla 3 yaşında olabilir) düşük km bir araça EVET,ama yatan araç baş ağrıtır. Düzenleyen maverick - 31 Temmuz 2013 Saat 04:56 |
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
hocam musaıtsen gel araç arka mahallemızde duruyo gosterıyım sana, nasıl bır araç olduğunu.. yatan araç almak var.. yatan araç almak var.. yatan aracı nerden nası aldığın onemlı ama bu araç gozun kapalı alıncak araç.. ben bılıyorum arabayı cunku, dedııgım gıbı ben 407 almamış olsam hemen alırdım..
|
|
|
|
![]() |
|
statistican ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Şubat - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Haziran 2011 Konum: /38/34 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı statistican
19.000 km niye binmediniz hocam kaç yaşında araba... araba niye yatar hiç anlamamışımdır yatacaksa öncedensatılır,araç temiz duruyor sıkıntı olmaz diye düşünüyorum benim araba 220 binde :))
|
|
406 st 2.0hdi 2000 110hp
|
|
![]() |
|
Can Oksuz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 285 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Oksuz
arabanın kmsi orjinal mi gerçekten?
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
hayırlı satışlar sayılı 407 lerden bu km lerde nerde kaçtane var ki
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
fiyat olarak cok abı araba herkes farkındadır bunun bende bılıyorum.. almak ısteyen olursa siteden elımden gelını yapıp yardımcı olurum bende..
|
|
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Bence fiyat olarak kmsinin hakkını veriyo ideal bence Salih abi 308 le kıyaslanamaz bence fiyat olarak aynı olsalarda 308 2012 model olsada o bir 407 yani bambaşka bir araç bence fiyat iyi hayırlı satışlar.
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |