![]() |
|
cam filmi folyo |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
hasretim2500 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasretim2500
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2013 Saat 23:05 |
|
slm arkadaşlar 106 xr aracıma film çektirmek istiyorum çizilmez 3 m olmasına gerek yok görüntü olsun yeter birde direklerine karbon yaptırmak istiyorum ankaradan uygun fiyat ile yaptıracagımız yer varsa yardımlarınızı bekliyorum saygılar
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kazım karabekirden keçiören istikametine giderken etlik köprüsüne girmeden sanayi bitinde bir sokak var sokaktan girin solunuzda aksesuarcı var. tanımam etmem ama bir arkadaş yaptırdı memnun fiyatıda uygundu 5 cama 120tl verdi diye hatırlıyorum. Nerede oturuyorsunuz ? |
||
![]() |
||
s.seckin ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 479 |
|
k.karabekirde sim tuning etlik keçiören yol ayrımının solunda :) 5 cama 100 tl vermiştim :)
|
||
2006 307 1.6 HDİ ŞEYTAN KIRMIZI ;)
|
||
![]() |
||
hasretim2500 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasretim2500
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ilginize teşekkürler arkadaşlar acaba bu film normal filmmi yoksa çizilmez 3 m dediklerimi
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Hocam çizilmez diye bir hikaye yok. Çizilmemesi için elmas kaplama fln olması lazım. Kullandıkları filmin hardnessini sorun mesela tırnağın sertliği 2.5 birimdir. Eğerki siz tırnağınız ile 2 birimlik sertliğe sahip bir cisme çizik atarsanız çizilir. Ama sertliği 3 yada daha yukarı olan bir cizme çizik atmaya çalışırsanız bunu başaramazsınız. Bir cam filmin sertliği ne kadar olabilir. en sert element elmas o da 11 birimdir. Piaysada sahte ürün çok fazla. bir 3m dir tutulmuş gidiyor. lLunar lar solaruardlar flnda fena değil bir markaya takılıp kalmayın. |
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
|
gayet bilimsel
![]() ![]() ![]() |
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
hocam ziebart a gidin çizilmiyor hoş diyelimki çizildi 2 yıl içinde yenisi ile değiştiriyor ? 5 cam 270 tl
|
||
![]() |
||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
|
ön iki cam kesin çizilir hiç boşuna heveslenme hocam, yada kapının döşemelerini falan söküceksin kapı içini güzelce temizliyceksin belki o zaman çizilmez, yoksa içerdeki pislikler hep çiziyor..
|
||
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |