cam filmi folyo
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU
Forum Adı: Modifiye ve Tuning Bilgileri
Forum Tanımlaması: performans arttırıcı işlemler ve parcalarla ilgili gerekli bilgiler
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=30288
Tarih: 23 Nisan 2025 Saat 06:20 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: cam filmi folyo
Mesajı Yazan: hasretim2500
Konu: cam filmi folyo
Mesaj Tarihi: 29 Temmuz 2013 Saat 23:05
slm arkadaşlar 106 xr aracıma film çektirmek istiyorum çizilmez 3 m olmasına gerek yok görüntü olsun yeter birde direklerine karbon yaptırmak istiyorum ankaradan uygun fiyat ile yaptıracagımız yer varsa yardımlarınızı bekliyorum saygılar
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Alicilik
Mesaj Tarihi: 29 Temmuz 2013 Saat 23:32
hasretim2500 Yazdı:
slm arkadaşlar 106 xr aracıma film çektirmek istiyorum çizilmez 3 m olmasına gerek yok görüntü olsun yeter birde direklerine karbon yaptırmak istiyorum ankaradan uygun fiyat ile yaptıracagımız yer varsa yardımlarınızı bekliyorum saygılar
|
Kazım karabekirden keçiören istikametine giderken etlik köprüsüne girmeden sanayi bitinde bir sokak var sokaktan girin solunuzda aksesuarcı var. tanımam etmem ama bir arkadaş yaptırdı memnun fiyatıda uygundu 5 cama 120tl verdi diye hatırlıyorum.
Nerede oturuyorsunuz ?
------------- http://fb.me/hizimsabit" rel="nofollow - Hız sabitleme ve limitleme için DiagBox v7.82 PP2000 v22 Lexia 3 v45 Sedre/Doc Backup 11.2013
|
Mesajı Yazan: s.seckin
Mesaj Tarihi: 29 Temmuz 2013 Saat 23:38
k.karabekirde sim tuning etlik keçiören yol ayrımının solunda :) 5 cama 100 tl vermiştim :)
------------- 2006 307 1.6 HDİ ŞEYTAN KIRMIZI ;)
|
Mesajı Yazan: hasretim2500
Mesaj Tarihi: 29 Temmuz 2013 Saat 23:44
ilginize teşekkürler arkadaşlar acaba bu film normal filmmi yoksa çizilmez 3 m dediklerimi
|
Mesajı Yazan: Alicilik
Mesaj Tarihi: 29 Temmuz 2013 Saat 23:49
hasretim2500 Yazdı:
ilginize teşekkürler arkadaşlar acaba bu film normal filmmi yoksa çizilmez 3 m dediklerimi
|
Hocam çizilmez diye bir hikaye yok. Çizilmemesi için elmas kaplama fln olması lazım. Kullandıkları filmin hardnessini sorun mesela tırnağın sertliği 2.5 birimdir. Eğerki siz tırnağınız ile 2 birimlik sertliğe sahip bir cisme çizik atarsanız çizilir. Ama sertliği 3 yada daha yukarı olan bir cizme çizik atmaya çalışırsanız bunu başaramazsınız. Bir cam filmin sertliği ne kadar olabilir. en sert element elmas o da 11 birimdir.
Piaysada sahte ürün çok fazla. bir 3m dir tutulmuş gidiyor. lLunar lar solaruardlar flnda fena değil bir markaya takılıp kalmayın.
------------- http://fb.me/hizimsabit" rel="nofollow - Hız sabitleme ve limitleme için DiagBox v7.82 PP2000 v22 Lexia 3 v45 Sedre/Doc Backup 11.2013
|
Mesajı Yazan: Buğra
Mesaj Tarihi: 30 Temmuz 2013 Saat 00:17
Alicilik Yazdı:
hasretim2500 Yazdı:
|
Hocam çizilmez diye bir hikaye yok. Çizilmemesi için elmas kaplama fln olması lazım. Kullandıkları filmin hardnessini sorun mesela tırnağın sertliği 2.5 birimdir. Eğerki siz tırnağınız ile 2 birimlik sertliğe sahip bir cisme çizik atarsanız çizilir. Ama sertliği 3 yada daha yukarı olan bir cizme çizik atmaya çalışırsanız bunu başaramazsınız. Bir cam filmin sertliği ne kadar olabilir. en sert element elmas o da 11 birimdir.
Piaysada sahte ürün çok fazla. bir 3m dir tutulmuş gidiyor. lLunar lar solaruardlar flnda fena değil bir markaya takılıp kalmayın.
|
------------- 2005 model 206 1.4 hdi panoramic
|
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 30 Temmuz 2013 Saat 01:37
hocam ziebart a gidin çizilmiyor hoş diyelimki çizildi 2 yıl içinde yenisi ile değiştiriyor ? 5 cam 270 tl
|
Mesajı Yazan: volkanC2
Mesaj Tarihi: 30 Temmuz 2013 Saat 08:34
ön iki cam kesin çizilir hiç boşuna heveslenme hocam, yada kapının döşemelerini falan söküceksin kapı içini güzelce temizliyceksin belki o zaman çizilmez, yoksa içerdeki pislikler hep çiziyor..
-------------
Citroën C2'm..''yakışıkLı'' 2004 SX 1.4i
|
|