Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TÜRKİYE ALIM-SATIM BÖLÜMÜ >Araç Alım & Satımı
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Satılık Opel Corsa 1.3 CDTI
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Satılık Opel Corsa 1.3 CDTI

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Can Oksuz Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Can Oksuz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Satılık Opel Corsa 1.3 CDTI
    Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2013 Saat 22:28
Arkadaşlar halen kullanmakta olduğum aracımı satıyorum. Bulursam temiz bir 206 dizel almayı planlıyorum. 

Detaylar zaten ilanda mevcut. İlgilenen olursa haberleşebiliriz. Donanımhaberden olanlara 18bin e bırakırım demiştim. Aranızda yeni sayılırım ama burdan arkadaşlara da aynı fiyata bırakırım.

Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2013 Saat 22:44
Hayırlı satışlar dilerim. İlanı göremiyorum ama neden satmak istiyorsunuzki ? Açıkçası corsayı hiç bir 206ya tercih etmem ben
Hız sabitleme ve limitleme için
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Can Oksuz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2013 Saat 22:55
Eyvallah arkadaşlar.

satma sebebim gelecek sene askere gidicem. gitmeden 206 hayalimi gerçekleştirmek istiyorum. liseden beri hayalim 206 sahibi olmaktı. kısmet olmadı. aracımdan memnunum beni utandırmayacağına da güvenim var. arabama da kefilim. 

askerden sonra da kısmetse sıfır bmax almayı planlıyorum (evlilik var aile genişliyor). şimdi sıfır araç alıp ben askerdeyken yatmasını istemediğim için bu boşlukta fırsattan istifade 206 almayı planlıyorum. 

ilan onay sürecinde olduğu için göremiyorsunuz muhtemelen. kısa sürede açılır gösterime sanırım.
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2013 Saat 23:07
Orjinalini yazan: Can Oksuz Can Oksuz Yazdı:

Eyvallah arkadaşlar.

satma sebebim gelecek sene askere gidicem. gitmeden 206 hayalimi gerçekleştirmek istiyorum. liseden beri hayalim 206 sahibi olmaktı. kısmet olmadı. aracımdan memnunum beni utandırmayacağına da güvenim var. arabama da kefilim. 

askerden sonra da kısmetse sıfır bmax almayı planlıyorum (evlilik var aile genişliyor). şimdi sıfır araç alıp ben askerdeyken yatmasını istemediğim için bu boşlukta fırsattan istifade 206 almayı planlıyorum. 

ilan onay sürecinde olduğu için göremiyorsunuz muhtemelen. kısa sürede açılır gösterime sanırım.

Anladım meraksa bişi diyemem hayırlısı olsun
Umarım değerini bilecek bir kişiye gider.

Biz de de aynı renkte 2004 essentia var 1.3 dizel. Şu kronik direksiyon kutusu sesi dışında miss gibi sorunsuz ve ekonomik bir araç.
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Can Oksuz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2013 Saat 23:52
Orjinalini yazan: Alicilik Alicilik Yazdı:

Eyvallah arkadaşlar.

Anladım meraksa bişi diyemem hayırlısı olsun
Umarım değerini bilecek bir kişiye gider.

Biz de de aynı renkte 2004 essentia var 1.3 dizel. Şu kronik direksiyon kutusu sesi dışında miss gibi sorunsuz ve ekonomik bir araç.

her arabanın bir kusuru var be hocam corsaların da direksiyon kutusu işte. 
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Temmuz 2013 Saat 01:18
asıl 206 yı alman ın şahini opele değişmek bana teers geldi... kesinlikle 206 mantıklı seçim.... adam palio motorlu ve hala 94 yılındaki kasada  kullandıgı kapı kolunu kullanan tenekeyle mi gezsin ? =) =)

Yukarı Dön
oguzhan29 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı oguzhan29 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Temmuz 2013 Saat 01:31
hayırlı satışlar
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Can Oksuz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Temmuz 2013 Saat 11:57
Orjinalini yazan: berkayakülker berkayakülker Yazdı:

asıl 206 yı alman ın şahini opele değişmek bana teers geldi... kesinlikle 206 mantıklı seçim.... adam palio motorlu ve hala 94 yılındaki kasada  kullandıgı kapı kolunu kullanan tenekeyle mi gezsin ? =) =)

olaya mantık olarak baksam aracımla devam ederdim. amaç mantıklı seçim değil. 206 hayalimizi gerçekleştirmek.

ayrıca sizin deyiminizle palio motorlu olmasında bir dezavantaj görmüyorum. 1.298 cc ile bir alt kademe vergi ödüyorum. triger kayışı değişti mi değişmedi mi derdim yok. beygir ve tork değerlerim de aynı sene üretilen hdi 206dan iyi. rahatlık bakımından da 206dan daha rahat buluyorum aracımı. tabi rahatlık göreceli bir kavram orası ayrı konu.

Yukarı Dön
cansytnn Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı cansytnn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Temmuz 2013 Saat 13:19
Hayırlı Satışlar.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Temmuz 2013 Saat 15:48

olaya mantık olarak baksam aracımla devam ederdim. amaç mantıklı seçim değil. 206 hayalimizi gerçekleştirmek.

ayrıca sizin deyiminizle palio motorlu olmasında bir dezavantaj görmüyorum. 1.298 cc ile bir alt kademe vergi ödüyorum. triger kayışı değişti mi değişmedi mi derdim yok. beygir ve tork değerlerim de aynı sene üretilen hdi 206dan iyi. rahatlık bakımından da 206dan daha rahat buluyorum aracımı. tabi rahatlık göreceli bir kavram orası ayrı konu.

tabi ki zevk meselesi hocam ben o tip gögüse sahip bir arabaya asla binmem... 206 göz zevkine cok daha hos gelen ve parca olarakta opelden cok uygun olan bir araç...   ayrıca palio motoru 220.000 civarı rektefiye isterken  hdi motor 450.000 km ye kadar gidiyor...  ayrıca triger kotugunda ben bir sekilde aracı yürütürüm ama siz oldugu yerden cekiciyle anca götürürsünüz...
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Can Oksuz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Temmuz 2013 Saat 18:59

tabi ki zevk meselesi hocam ben o tip gögüse sahip bir arabaya asla binmem... 206 göz zevkine cok daha hos gelen ve parca olarakta opelden cok uygun olan bir araç...   ayrıca palio motoru 220.000 civarı rektefiye isterken  hdi motor 450.000 km ye kadar gidiyor...  ayrıca triger kotugunda ben bir sekilde aracı yürütürüm ama siz oldugu yerden cekiciyle anca götürürsünüz...

dediğiniz gibi zevk meselesi. bineni yadırgamamak binmeyene de saygı duymak lazım. parça konusuna katılıyorum. opelin parça fiyatları pahalı.

gelelim motor konusuna. 220bin km ya da 450bin km sınırını ortalama dahi olsa neye dayanarak belirlediniz? 

bir motorun ömrü şu kadardır diyemezsiniz. motorun bakımları düzenli yapıldıysa kaliteli yakıt kullanıldıysa 220binkm hiçbirşeydir. bu cdti da olsa hdi da olsa tdi da olsa farketmez. şimdi ben kalkıp hdi motorlar 450bin kmyi göremez desem bu da doğru olmaz. tamamen kullanımla alakalı birşey. genelleme yapılabilecek birşey değil.

ayrıca triger kayışı yahut zincirinin kopması arasında da ne gibi fark var aydınlatır mısınız. benim bildiğim triger koptuğu zaman motorda ciddi anlamda zarar meydana gelir. zincir de olsa kayış da olsa. kayışın ömrü ile zincirin ömrü farklıdır kayış daha kısa ömürlüdür zincir daha uzun ömürlü. onu belirtmek amaçlı söylemiştim o kısmı.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Temmuz 2013 Saat 23:36
öncelikle kayıs  kopmadan önce ses gelir kopardıgım için iyi biliyorum... kayıs koptuktan sonra kadın corabı bağlanır yaklasık 25 km kadar gidilir....  tecrübeyle sabittir.... eskişehirden ankaraya gelirken bugün turkuaz denilen bölgede basıma geldi... 

motor olayına gelince 2004 yılında en yakın arkadasım  sıfır palio aldı suan aracı 220 binde sürekli sehir dısı yapan bir arkadas kendisi doğal ürünler pazarlıyor... sehirdısı arac ne kdar hor kullanılır siz düsünün...  suan arac yag yakıyor... bu benim gördüğüm ama ilaç firmalarına yada ecza depolarında calısanlarla konusup 206 aldım ben en kötü 400.000 garanti diyen var... bunlar nacizane fikirlerim saygılar..
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Temmuz 2013 Saat 23:39

Alman kültürü ile yoğrulmuş bir araç. Corsa ve auristen sonra 206ya bindiğimde sanki taburede oturyr giib hissediyorum kendimi. Heleki yüksek hızdaki güveni benim diyen 206 hiç bir corsayı geçemez. palio motoru dediğiniz motor uzun yolda 1.4 hdi cebinden çıkarır.

Yürütme konusunu bende anlamadım triger her halukarda sıkıntılıdır. Corsa nın türkiyede pek olmayan A serisi sedaanını bile kullandık. 93den beri opel kullanıyoruz. Şimdiye kadar 3 kere sıfır opel aldık. Yağını suyunu zamanında verdimi düzgün kullandımı iki tane sıfır HDi harcayacağına eminim. Kpautu açıp bakınca bile fark anlaşılıyor.

Corsa C nin tek sıkıntısı şu kronik direksiyon kutusu sesi. Onun içinde parça takılıyormuş ama keisn çözüm değilmiş. 2004 model raacın 2010daki freni sıfır 206+ dan daha iyiydi hala da öyle.  
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
tellotello Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tellotello Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Temmuz 2013 Saat 23:56

öncelikle kayıs  kopmadan önce ses gelir kopardıgım için iyi biliyorum... kayıs koptuktan sonra kadın corabı bağlanır yaklasık 25 km kadar gidilir....  tecrübeyle sabittir.... eskişehirden ankaraya gelirken bugün turkuaz denilen bölgede basıma geldi... 

motor olayına gelince 2004 yılında en yakın arkadasım  sıfır palio aldı suan aracı 220 binde sürekli sehir dısı yapan bir arkadas kendisi doğal ürünler pazarlıyor... sehirdısı arac ne kdar hor kullanılır siz düsünün...  suan arac yag yakıyor... bu benim gördüğüm ama ilaç firmalarına yada ecza depolarında calısanlarla konusup 206 aldım ben en kötü 400.000 garanti diyen var... bunlar nacizane fikirlerim saygılar..

Sanırım triger ile V kayışını karıştırıyorsunuz LOL Triger kayışı kopacağı zaman ses falan yapmaz çat diye pat diye kopar yolda kalırsınız, zincir koparmış Corsa görmedim hiç ama triger kayışı kopmuş peugeot gördüm ki Allah kimsenin başına vermesin o aracı  çorabın markası ne olursa olsun hiçbir çorapla bir yerden bir yere götüremezsiniz Wink. Zaten kayışı da göremezsiniz.
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Temmuz 2013 Saat 23:57
ankara bölge temsilcisi olup  trigeri kopmus aracı yürütmeyi bilmemeniz sasırtıcı... neyse.....demekki yolda kalsak sizi değil ustayı cagırıcaz =)  dediğimiz gibi zevk meselesi... hiç bir corsa benim gözümde bir 206 değil hele bir 206 gti ya da rc hiç değil isterseniz forumda oylamaya sunun !!!  eger corsa bahsettiğiniz kadar iyi bir arac olsaydı zaten satıslarında bunu gösterirdi.. isterseniz 206 ve corsa c satıslarını bir karsılastırın... ya da ikinci el de hangisi daha cok tutuluyor model kıyaslaması yapın... corsa bu kadar saglam bir arac  olsa yıllardır beklediğimiz patlamayı yapardı... corsa b nin satısı corsa c nin 2 katı yapmayın... ben demiyorum bunu istatistikler diyor...
Yukarı Dön
elsoberano Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı elsoberano Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Temmuz 2013 Saat 00:04
bencede arkadaş doğru bir seçim yapmış hayırlısı olsun umarım gönlüne göre bir 206 bulursun . alman  kalitesi istiyorsanız mercedes ,bmw, audi  derim . 
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Temmuz 2013 Saat 00:05
Orjinalini yazan: tellotello tellotello Yazdı:

Sanırım triger ile V kayışını karıştırıyorsunuz LOL Triger kayışı kopacağı zaman ses falan yapmaz çat diye pat diye kopar yolda kalırsınız, zincir koparmış Corsa görmedim hiç ama triger kayışı kopmuş peugeot gördüm ki Allah kimsenin başına vermesin o aracı  çorabın markası ne olursa olsun hiçbir çorapla bir yerden bir yere götüremezsiniz Wink. Zaten kayışı da göremezsiniz.

cat ve pat ses tir zaten hocam kendinle çelişme LOLLOL

arkadaslar kadın çorabı cok iyi polimer bir malzemedir sizi bulundugunuz yerden 10 15 km kadar götürür... triger görünmüyo diyen arkadasım bu peri mi cin mi ? actıgın zaman gayet net görürsün görünüyo mu görünmüyo mu ?Smile
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Temmuz 2013 Saat 00:07
Orjinalini yazan: elsoberano elsoberano Yazdı:

bencede arkadaş doğru bir seçim yapmış hayırlısı olsun umarım gönlüne göre bir 206 bulursun . alman  kalitesi istiyorsanız mercedes ,bmw, audi  derim . 

tamamen katılıyorum pazarası olmayan türk özentilikten opele biner bunu siz de biliyosunuz... opel almanyada satmayan tek alman marfkasıdır.. bmw mercedes ve audi ile kıyası bile yoktur...  almanyada vergisi daima pahalıdır...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Temmuz 2013 Saat 00:14
neyse hocam biz bos konusuyoruz sonuc olarak zevk işi bu  sen istediğine bineceksin tabiki...     hakkında hayırlısı olsun...
Yukarı Dön
tellotello Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tellotello Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Temmuz 2013 Saat 00:24

Orjinalini yazan: tellotello tellotello Yazdı:

cat ve pat ses tir zaten hocam kendinle çelişme LOLLOL

arkadaslar kadın çorabı cok iyi polimer bir malzemedir sizi bulundugunuz yerden 10 15 km kadar götürür... triger görünmüyo diyen arkadasım bu peri mi cin mi ? actıgın zaman gayet net görürsün görünüyo mu görünmüyo mu ?Smile

Tüh yakalandık ya pes ediyorum tamda inandırabilecektim milleti diye düşündüm LOL Yarın bir kaç tane Parizyen alayım ne de olsa çocukluğumun çorabı (arabada alınca) torpidoda dursun Big smile Ondan başkasını kullanmam zaten LOL

Hocam şaka bir yana dediğim şeyleri bir araştırın internetten öncelikle V kayışı gördüğünüz o kaputu açınca dönen şey. Triger kayışı ise içeride bir kapağın arkasındadır, kayış koptuğunda sübaplar yamulur, motor yatak sarmaya kadar gider masraflı bir sorundur. Çat pat sesi geldiğinde ise çok geçtir çünkü yoldasınızdır ve aracı durdurana kadar masrafınız artar (en iyi senaryoda 1000 küsür masrafınız olur). Aracınızı bilmiyorum ama inşallah yaşamazsınız. Saygılar, iyi geceler.
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Hararet gostergesinin aniden dusmesi ve dalgalanma son mesaja git 7205 59 Onlinewolf
konu icon peugeot 308 t9 hayalet ekran son mesaja git 796 0 emirock
konu icon Klima yönlendirme son mesaja git 1182 0 Ayhan1126
konu icon Tanısma son mesaja git 6 1 GökhaN
konu icon Peugeot 208(2015) motor yapılcak diyorlar son mesaja git 2400 1 GökhaN
konu icon 208 Led Stop son mesaja git 2411 1 GökhaN
konu icon 2008 motor arıza ışığı uyarısı son mesaja git 1942 0 Pişman
konu icon 206 . 1.6. Benzinli araç rolenti motoru son mesaja git 2227 0 koray
konu icon bagaj ölcüsü hk son mesaja git 2106 0 cagiris
konu icon 2013 RCZ RÜZGAR KANADI AÇIK KALDI son mesaja git 3152 0 HASAN BASRİ
konu icon Marş bastığım anda fan açıyor son mesaja git 4173 1 engintunbel
konu icon Conta değişimi maliyeti son mesaja git 19370 7 konfor
konu icon E-2008 Elektrik cızırtı sesi ve patlama sesi son mesaja git 4531 1 Aliosmanaltuntas
konu icon ESP/ASR ARIZASI sonrası Elektrik Gelmeme Sorunu son mesaja git 3995 0 J3udu
konu icon Aracı klima dügmesi çalışıyor ancak klima çalışmıy son mesaja git 1946 0 Semih025
konu icon Motordaki şıkırtı sesi son mesaja git 1285 0 KillBOB
konu icon Mazotta su var uyarisi son mesaja git 10011 3 407aziz
konu icon Merhaba tanışma son mesaja git 12 1 GökhaN
konu icon YARDIM!! 3008 motor titremesi ve diğer sorunlar son mesaja git 5696 1 berter
konu icon DİZEL MOTORDA YAĞ ÇUBUĞUNDAN YAĞ ATMASI son mesaja git 1384 0 GRKN35
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 EKIM EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Saramago 29
Onlinewolf 28
GökhaN 3
durgun293 3
engintunbel 2
selahattnsahman 1
Pişman 1
Sojourn 1
Ayhan1126 1
emirock 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English