![]() |
|
lpg li aracın benzinde düzensiz çalışması? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hakan38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2011 Konum: kars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Temmuz 2013 Saat 17:14 |
arkadaşlar araç lpg de saat gibiydi ama benzide tekliyerek çalışıyor. egzoz patlatıyor stop edecek gibi har har har şeklinde rölanti bu neyin nesidir yğksek hızla giderken saniyelik çekişten üşmeler oluyor . fikri olan var mı ?
|
|
206+ 2010 1.4 benzin+ lpg
|
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benzin pompasındaki sıkıntıdan kaynaklanıyordur..
vectrada aynı sorun vardı pompa çıkışındaki hortum çürümüş ve katlanmış. onu değiştirdik sorun çözüldü.
|
|
![]() |
|
hakan38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2011 Konum: kars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
abim teşekkür ederim yaw motordan beyinden olmasında tek
|
|
|
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
belki de son zamdan sonra araç protesto ediyodur
![]() ![]() |
|
![]() |
|
:) oda bir ihtimal tabi ama beni neden servise götürmüyorsun protestosu daha ağırlıkta gibi geldi bana
|
|
|
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
işin esprisi tabi ihmal etmeyin ve araca benzin aldığınızda o gün aracı hep benzinde kullanmanızda fayda var. araç nerden geldiğini unutmasın ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Black GTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2013 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 283 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Black GTI
Bende benzinde kullanıyordum bir aydır, zamndan sonra lpg tankını fulledim araba 10-20 km sonra aynı sorunlarla başladı gaza bastıkça silkeleme par par par diye ses yapma çekiş zaten gidiyo sankı arabayı bişey tıkamış gibi... Benzine aldığımda bu sorun düzeliyor lpg de yine aynı sanırım arızayı sildirmediğimden tekrarlıyor. bende o2 sensorum bozuldu diye kokrmustum yada ateşleme bobini. sorun şu ki pug un beyinleri hem lpg hem benzin olayına karşı araç hangı yakıt degerlerını hafızaya alıyorsa diğerini kullandıgında bı ara mutlak sorun yaşatıyor ve o arızayı hafızadan sılmedıkce arıza yoksa bıle aynı arıza varmıs gıbı tekrarlıyor. bunu cok araştırdım ve bi cok arac bu yuzden O2 sensorunu ateşleme bobinini hatta yakıt pompalarını değiştrdi görüyorum. ama pug 206 serisine lpg yaramıyor arkadaş.. :/
|
|
![]() |
|
işin özü o gibi
|
|
|
|
![]() |
|
arkadaşlar aynen usta dediğin gibi o2 sensörü bozuk dedi hatta katalizör de bozuk dediler 1500 tl masraf çıkardılar mosmor eve geldim. ne halt edeceğğim bilemedim
|
|
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
toprağım sen benzin pompasıyla benzin MAP'ına bi baktır olmadı boğaz kelebeğini temizlet
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
kardeşim seni Allah gönderdi abicim sen nereye götürüyon hacı benim sabit bir yerim yok
|
|
|
|
![]() |
|
abi birde enzin map ne ya :)
|
|
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
benzin mapı aracın rolantisini ayarlar, bujilerine baktır ateşlemedende yapabilir, boğaz kelebeğinden sıkıntı olabilir düzensiz çalışmasını sağlar kafasına göre motor gaz verip gaz keser, arkadaşında dediği gibi ilk önce benzin pomasına baktır sıkıntı varmı yada benzin kesiceğine gazlılarda bazen sıkıntı çıkarıyor...
BAĞCILAR GÜNGÖREN SANAYİ SİTESİ 23. BLOK ERCİYES OTO 2 HALİL VE MUHAREEM USTA İŞLERİNDE SANATKARLARDIR. YARDIMCI OLURLAR.
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
ah abi ist. değilim ki ondan sıkıntım kayserideyim yada adanada gidebilirim oralar zor
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |