![]() |
|
307 LPG YORUMLAR ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
brutal ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Mart - 1986 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 435 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Temmuz 2013 Saat 14:37 |
Merhaba arkadaşlar almayı düşündüğüm bir 307 var 2003 model 135.000 KM'de BRC LPG takmış vatandaş , LPG'li 307 kullanan var mı yada düşünceleriniz nedir ? |
|
106 Xr 1.4 5K
106 Qs 1.4 3K 307 Xs 1.6 5K Alfa Romeo 147 1.6 Dist Alfa Romeo 156 1.6 T.S Vw Golf TSI 1.4 Pulse |
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
benim aracım lpgli montajı düzgün yapılmış iyi bir kıt sorun yaşatmıyor.
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
AKL marka var enjektör basıncı ve ayarlaması enfes şekilde yapıldı 75 TL gaz ile ile 280 km yol yapmaktayım araç triptonik verdiğim değer şehir içi.
En üst devirde araç lpg den benzin konumuna geçmiyor,performans aynı. Tek fark benzinde sessiz LPG de hissedilir ses farkı mevcut.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
Bende atiker marka obd li lpg kiti var. Bir kere bile tık demedi..
|
|
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|
![]() |
|
thereal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mart 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 40 |
Bende de Atiker var. Peugeotlarda lpg ile ilgili genel sıkıntı benzin göstergesinin lpgde gidildiği halde düşmesi. Benzin gitmiyor ancak gösterge düşüyor. Bir de şöyle bir olay başıma geldi, otobanda 150nin üzerine çıktığımda araç tekledi altına inince sıkıntı yok sonra tekrar üzerine çıktım tekledi, kenara çektip stop ettim çalıştırmaya çalıştırdım çalışmadı. Sonra lpg kitinin üzerindeki lpg/benzin düğmesine basılı tutarak aracı çalıştırdım çalıştı, bu şekilde araç çalışırken benzinde değil de lpgde çalışıyormuş. Araçta benzin kalmadığı için çalışmamış benzin alınca düzeldi(benzin göstergesi hep boş gösterdiğinden benzin almayı unutmuşum). Bir de lpgyi takan yer ile görüştüm araç belirli bir devirden sonra benzin yiyormuş bunu araştırarak taktırırsanız daha iyi olur, belki bendekine ayar yapmak gerekiyordur bilemiyeceğim henüz göstermedim.
Bu olay dışında bir sorun yaşamadım 4 ay önce 90000de taktırdım şimdi 96000de yakıt ekonomisi olarak çok farkettiriyor. Şu anda lpg 2.41 iken 65 liralık lpg ile yaklaşık ş.içi 260km yol yapıyorum benzin hariç, araç manuel genelde devirli kullanırım.
|
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
senin o sıkıntın enjektör hızlarının düşük olmasından kaynaklanıyor belli devirden sonra LPG enjektör sistemi yetişemeyip benzine geçmek istiyor malum benzinde bitince bu durum yaşanmış.. vectrada zavoli var o da aynı sıkıştımı benzine geçiyor. ![]() 307 de Landirenzo Evo var enjektörler 8000 devire kadar atıyormuş o yüzden benzine geçmiyor hiçbir şekilde. bunun dışında eğer araç motoru 30 derecenin üstündeyse direk LPG de çalışıyor. işin özü 1 senedir landi kullanıyorum gayet memnunum tavsiye ederim.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |