![]() |
|
Bant İzini Çıkaramadım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
umut_25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Temmuz 2013 Saat 20:45 |
|
Arkadaşlar öncelikle belirtmek isterim ki bu konuyu sitede aradım bulamadım o yüzden yeni konu açma gereği duydum. Belki benim beceriksizliği belkide bu tarz bir konunun olmayışı. Eğer konu kirliliği yapıyosam yetkililerden özür dilerim. Hemen konuya gireyim, aracım yanındaki çıta cıkmıstı siyah silikonla yapıştırdım. Sonra kağıt bant ile güzelce bantladım. Ertesi gün gittim bantı söktüm. Çıta cok güzel yapışmıştı fakat bant izi kalmıştı. Yıkamacıya gittim o da cıkartamadı.Kapı daha önceden boya görmüş olduğundan tiner vs kullanamıyorum. Sizce ne yapabilirim ?
|
||
![]() |
||
baroff ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2012 Konum: İnegöl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 268 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Cifle çıkıyor hocamda dikkatli silmek gerekiyo bu tür maddeler zarar verebiliyo boyaya.
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
kağıt bant ızı çıkmaz genelde koli bantları para bantı iz yapar ama pastayla fazla bastırmadan silin sıkıntı olmaz . cifte çıkarıyor ama biraz zorlar cif ben lekeler yuzunden aracın kapı kollarıyla cif ve sunger ıle tam 1 saat uğraştım oldu olmasına ama ovalamaktan kılcal çızık yaptı boyada kullanırken çok dıkkatlı olmak gerek .
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
umut_25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
|
valla bende kağıt bant iz yapmaz diye düşünmüştüm ama yaptı namussuz. biraz daha arastırayım olmadı cif denerim artık
|
||
![]() |
||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
|
nalbur veya bağzı tekel bayilerde ispirto olur veya saf alkol bulabilirsen onunla sil saf alkolüde bulacağın en kolay yer fındıkzade de ki tıbbi cihaz ve gereçleri satılan iş merkezi temizlik için kullanacağım de alkolü alırken
|
||
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
WD-40 ile cikmasi gerek. Kendisi cok iyi bir solventtir.
|
||
![]() |
||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
|
abi solvent boyayı yumuşatıyor ve matlaştırıyor aman diim
|
||
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
||
![]() |
||
meto307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
|
tinerle çıkar ben tinerle çıkarttım
|
||
![]() |
||
|
Kapı üzerinde ki boya fabrikasyon boyası değil o sebepten tiner boyayı da çıkartır bence
|
||
![]() |
||
meto307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
|
|
||
![]() |
||
ilyas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mart 2013 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 127 |
|
aseton ile dene derim
|
||
206 X-LİNE 1.4 75 HP 2003 |
||
![]() |
||
|
boyayı kaldırmıyak ??
|
||
![]() |
||
ilyas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mart 2013 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 127 |
|
pamuklu bir beze asetonu dök bant lekesinin üzerinde biraz beklet sonra hafifçe ovala. Boya üzerinde ki kurumuş japonu filan bu şekilde çıkartıyor ama tabi boyaya güvenmek gerek yade dediğim gibi yap hafifçe. bende yan çıtaları yapıştırmıştım keşke kağıt bant yerine elektrik bantı kullansaydın ben denedim iz yapmadı.
|
||
206 X-LİNE 1.4 75 HP 2003 |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |