![]() |
|
Engine Immobilizer Fault |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cihataslan08 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Kasım 2013 Konum: artvin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cihataslan08
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Kasım 2013 Saat 18:28 |
arkadaşlar ben sorunumu çözdüm
c2 nin sol diz tarafında sigorta kutusu var oradki 2. sigorta kontak,ekran ve teyp in siğortasıymış kısa devreyi teyp kablosuyla yaptırdığımız için bu siğorta atmış 1 tl lik iş aslında ama evin kapısına gelen usta 1 dakika da 30 tl aldı bu işleme allah insaf versin yine büyük bir sey olmamasına sevinçliyim
|
|
c.aslan
|
|
![]() |
|
cihataslan08 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Kasım 2013 Konum: artvin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cihataslan08
![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam sen benimle aynı durumdasın bende teypi sökerken kısa devre yaptırdım
araç şimdi hiç çalışmıyor. ne anahtar ne teyp nede araba çalışıyor şu an aşağıda kapıları açık pazartesi olmasını bekliyor siz nasıl çözüm buldunuz yardımcı olabilirmisiniz
|
|
c.aslan
|
|
![]() |
|
ilkergunduz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Temmuz 2013 Konum: UŞAK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ilkergunduz
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar 206 quicksilver arabam var teyp takılması sırasında montajı yapan oto müzik sistemci arabamda kısa devre yaptırdı ve kısa devre yaptırdıktan sonrada ekranda Engine İmmobilizer Fault yazıyor fakat 30 saniye bekledikten sonra arabamı çalıştırabiliyorum, kontağı direk takıp basarsam marş almıyor. Kontağı yarım bırakıp 30 saniye bekledikten sonra marşa basıyorum sorunsuz çalışıyor. Aracı stop edip sonra yarım kontak yapıncada ön silecekler gidip geliyor. Uşak'da götürmediğim tamirci kalmadı sorunu çözemediler. BSI ünitesini tamirciye götürdüler tamirci bunda arıza yok dedi. Bu sorunla karşılaşıp bana yardım edebilecek birileri varmı??
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |