![]() |
|
Göstergedeki STOP lambası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2013 Saat 07:15 |
Evet Arakdaşında Dediği Gibi Fren Hidroliği Yağını Kontrol Ettir Sorun Büyük ihtimal ondadır
|
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
|
![]() |
|
ondercan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2013 Konum: hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fren hidrolik yagını kontrol edin.büyük ihtimalle eksilmiştir.eksilince el freni ikazı verir.
kolay gelsin
|
|
![]() |
|
tlp ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2011 Konum: İzmit/Kartepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 407 |
Bilgisayara bağatmadan ne oldugunu anlaman bence mumkun degıl
Stop lambası bı cok seyde yanıyo Far ampulu vermesı gerektıgı akımı vermıyosa dahı arıza verıyo Gıdıp bılgısayara taktır en mantıklısı |
|
![]() |
|
mustafa_nalcacioglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2013 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mustafa_nalcacioglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
fren balatalarınız bitmiş olabilir veya balatanın kalınlıgının azaldığından dolayı hidroliğin kaptaki min seviyesinin altına düşmeşi veya fren merkezinde bi arızadan kaynaklanıyordur.ama frenleriniz pedala bastığınızda tansiyonu gittikçe düşürek dibe doğru gitme vs... yoksa fren merkezinden değildir bizim araçlarda fren balata ikazı ve el freni ikazı aynı ikaz lambasına bağlı bende daha hiç yanmadı ama kardeşimin honda civic aracındada aynı şekilde balata bitince el freni çekili lambası yanıyor ama babamın yadigar 190e sinde ayrıca sarı yanan bir fren balatası ikazı var bizimkinde ikisini bi yere bağlayarak bi lambadan tassarruf etmişler
![]() şimdi aklıma geldi arka kampanalara giden fren merkezi bağlantılarında bi sorun varsa oda böle bişey yapabilir
|
|
Araba makinalarını seven bi adam işte...
|
|
![]() |
|
howard ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2013 Konum: T.DAĞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
hararetle alakalı değil elektrik kablosuyla hiç alakası yok :) büyük ihtimal fren hidroliği azalmiştir ondan yapar yavaş giderken değil de hızlandıkça yanıp söner. bir ikinciside su azalmıştır su azalmaddıysa eğil lastiğe sağ soluna bak bi hortumlarda kaçırma varmı büyk ihtimal hortumlar hidrolik kaçırıyor fren daha aşağı indiyse buda belirtisi. geçmiş olsun sık fren kullanmak yerine viteste inmek en mantıklısı :)
hortumlar incecik birşey zaten onlar patladıysa 20-30 lira gibi bişey tanesi değişiyor hemen işçilik ücreti ne bilmiyorum ama. Düzenleyen howard - 03 Temmuz 2013 Saat 18:16 |
|
Fikrim hevesimi alt etsin
|
|
![]() |
|
semus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2012 Konum: muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
hocam bir oto elektrikçiye gösterin,bilgisayara bağlasınlar sorunu ortaya çıkar
|
|
![]() |
|
KaBaDaYi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2013 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
Yine aynı lambaları çok kısa yaktı ama birşey dikkatimi çekti araba ileri geri sallagında yanıyor sanki bir kabloda temazsızlık olabilir mi kim anlar bunu ?
|
|
![]() |
|
baroff ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2012 Konum: İnegöl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 268 |
Radyatördeki suyu kontrol edin hocam su azaldıysa ondanda yapabilir
|
|
![]() |
|
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
hararet yükseldiğindede yapar bu uyarıyı o yüzden sordum hocam,valla şuan aklıma başka bişey gelmiyo hocam inşallah arkadaşlar yardımcı olurlar ve çözülür sorunun :)
|
|
![]() |
|
KaBaDaYi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2013 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
Haralet 95-98 di hep ama ben normalde şehir içindede kullansam haralet hep bu bu günkü seviyede oluyor |
|
![]() |
|
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
Hararet göstergesine baktınızmı bu arada kaçtaydı ?
|
|
![]() |
|
Merhaba Arkadaşlar,
Bu gün aracımla 150 KM mesafede şehirler arası yol yaptım gittigim şehirde bir gün kaldım ertesi gün çok yüksek bir yaylaya çıktım çıkışta hiç bir problem yaşamadım rahat çıktı araba 2. viteste 2-3 saat yaylada kaldıktan sonra dönüş yoluna geçtim çok iniş aşagı oldugu için sürekli frendedi ayagım yolun yarısına geldigimde balatadan saglam koku aldım biraz dinlendirdim arabayı ve indim aradan bir saat geçmedi araç hareket halinde iken stop ve el freni ışıgı yanmdı. Sonra kendi kendine bir yanıp bir sönmeye başladı. Sizce sebebi balatadan mıdır? |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |