![]() |
|
Conta yakmanın belirtileri nelerdir? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ertanakar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ertanakar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2013 Saat 11:04 |
Arkadaşlar Selam..2005 Model 1.4 LPG' li 206 aracım'da su eksiltmesi var.2 yerden sızıntı yaptığını gördük ve yaptırdım..(lpg regülatör alt kapağı ve hararet müşür kütüğü)..Fakat sorunum hala çözülmedi.2 günde 1 litre'ye yakın su ekliyorum.Haliyle antifirizde koyamadım...Aracı serviste lift'e kaldırıp baktırdım, kesinlikle hiç bir yerden su geldiği görünmüyor..Usta en son conta yakmıştır su motora gidiyor ve eksoz'dan atıyordur dedi.Tamiri 500-700 TL arası diyor.Kendisi test etti eksoz'dan su atıyor mu diye baktı başta sorun olmadığını söyledi..açılıp rektefeciye gönderilmesi lazım dedi.bir başka usta da su gelmesi görünmüyorsa conta yakmış olabilir dedi..Anlıcanız 'olabilir' sözü beni tatmin etmedi..Motor üst kapağı açılırsa gitti paracıklar, ama ya değilse tarafı beni rahatsız ediyor..Sizin bildiğiniz conta yakmak olarak bilinen arızanın başka belirtileri varmı??
|
|
206 mı?şiddetle tavsiye ederim...
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sabahları ilk çalışmada fazla beyaz duman atar, yağa su, suya yağ karış, hararet düzensizliği yaşanır, su ve yağ eksiltir.
|
|
![]() |
|
ertanakar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ertanakar
![]() ![]() ![]() ![]() |
ANCHORFREE_VERSION="623161526"var _AF2$ = {'SN':'HSSHIELD00TR','IP':'54.228.132.88','CH':'HSSCNL000293','CT':'XX','HST':'&SFLAG=1&toAdltIntr=1&FW_UA=MSIE/8.0&FBWCNT_CHROME=2&clsBtnCnt=1','AFH':'hss317','RN':Math.floor(Math.random()*999),'TOP':(parent.location!=document.location||top.location!=document.location)?0:1,'AFVER':'2.93','fbw':false,'FBWCNT':0,'FBWCNTNAME':'FBWCNT_CHROME','NOFBWNAME':'NO_FBW_CHROME','B':'c','VER': 'nonus'};if(_AF2$.TOP==1){document.write("
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ertanakar
Bunlardan yağa su karışmadığını usta kontrol etti.Yağ çubuğunu çekip parmağıyla kontrol etti, yağın durumu normal dedi..Hararete gelince aracım fan açması gereken yerde açıyor..Bunun harici düzensizlik nasıl olur bilmiyorum..yağda eksilme de yok..
|
|
|
|
![]() |
|
ErolSs ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 271 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bizim bi rahmetli mazda mız vardı ayda bir jonta yakardı
belirtisi direk cekiş %80 düşüyor daha sonra radyatör 2. depodan radyatörde ne kadar su varsa bosaltıyor haliyle hararet yapıyor bide duman atıyordu arabasına göre farklılık gösterebilir :)) üst seviyelerde yag ile suda birbirine karısabiliyor bide motor delirmiş gbi titriyor |
|
QWERTY
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ertanakar
benim araçta çekiş-gidiş-rolanti-titreme vb. hiç bir şey yok, birde radyatörü değiştirmeyi deniyeyim diye geliyor aklıma..
|
|
|
|
![]() |
|
NİYAZİCAN ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Temmuz 2013 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NİYAZİCAN
sabah arabanı çalıştırmadan altına dikkatlice bak.eğer su izi görürsen şu lpg nin su borularının bağlantılarını iyice bi sıktır,birde radyatör (taşırma) kapağını bi değiştir bakalım
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |