![]() |
|
izmite taşınıyorum yardımlarınızı beklerim :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nevce ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2013 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2013 Saat 00:16 |
İzmit te bir dershane ile anlaştım seneye orada öğretmenlik yapa cam Allah nasip kısmet ederse düğünde var ev tutulacak eşya alınacak :) buradan bilgi alabileceğim yardım edebilecek arkadaşlar olursa çook sevinirim:)
|
|
2005 307 1.6 atiker xt
namı değer AT:) |
|
![]() |
|
EmSul ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 874 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle hayırlı olsun...Bizim biladerde izmitte ikamet ediyor..eşyaları falan izmitten alın derim fiyatlar çok uygun..Ev kiraları biraz yüksek gelebilir biladerin yuvam akarcada evi var kiracısı çıkmıştı bakmak isterseniz görüştüredebilirim şehir olarak gayet güzel bir yer izmit
|
|
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v" "1998 Ford Mondeo 2.0 glx" "2005 Peugeot Partner 2.0hdi" "2004 Peugeot 307 1.6 bva" |
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bence izmitte yaşanmaz. istanbul anadolu yakasında oturup, işe gidip gelirseniz daha mantıklı
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
tlp ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2011 Konum: İzmit/Kartepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 407 |
İzmitte yaşanmazıda ilk defa duydum!
Neden yaşanmıyoki , hem yeşil hemde mavi ile çevreli diyemi ki? Ankara 5 saat Bursa 1,5 saat İstanbul 1 saat Kandıra (Kerpe/kefken) 40 dk diyemi ki ? He havasından,fabrikasından diyosanız yine yanılıyosunuz.Gebze/dilovası ile karıştırılmamalı.O taraflara lafım yok Hayırlı uğurlu olsun İlk etapta çalışılacak olan dershane nerde onu öğrenmek lazım Daha sonrasında işe gidip gelme durumu (otobüs/şahsi araç) ona bakmak lazım Kiralar pahalı diye bişey yok aslında,pahalı gelmesi hem çarşı olsun hem ucuz olsun arayışında olunduğu için.! Bunu hangi şehirde bakarsanız bakın böyle (kanımca) Mobilya konusuna gelince,büyük bir site var MOBESKO adına.Buradaki mobilyalar pahalıdır (adamlar kira veriyo haliyle) ama bu firmaların çarşı içerisinde ayrı bi iş yerleri daha var,oradan çok daha makul fiyatlara alınabilir.Diğer taraftan İnegölde çok tercih edilir.Araştırmak lazım İlk etapta çalışılacak dershanenin yeri önemli Bakmayın siz "bence izmitte yaşanmaz. istanbul anadolu yakasında oturup, işe gidip gelirseniz daha mantıklı" denildiğine Anadolu yakasından izmite gidip gelmek (fabrika olsa servisle bi nebze derimde,dershanelerin servisi olduğunu zannetmiyorum) günde min 50 TL yol harcaması demek,ev ile iş arası min 1 saat demek (günde 2 saat yol yapar sadece ki oda tahmini),yorgun argın eve/işe gidip gelmek demek Çok saçma ! Düzenleyen tlp - 22 Haziran 2013 Saat 10:38 |
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
yardımcı oluruz arkadaşım,
dersanenin adı konumu nerdedir, bizde size uygun yer tavsiye edelim. mobilya konusunda 2450 tl sıfır 3 takım alabilirsin. yatak odası yemek odası oturma grubu olarak.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
ersin025 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
bencede izmit güzel bir yer ben körfezde oturuyorum merkez kadar güzek olmasada işim gereği hergün servisle tuzlaya gidip gelmeyi göze alıyorumda yinede iş yerimin yakınına taşınmıyorum siz buradan hangi semt hangi dersane olduğunu bildirin elimizden bişey gelirse muhakak yardım etmeye çalışırız |
|
![]() |
|
nevce ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2013 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
öncelikle herkese teşekkür İzmit merkez fen bilimleri dershanesi nişanlım kimyager olup daha iyi iş bulabileceğimizden ve maddi anlamda daha iyi olduğundan oraya taşındım İstanbul 2 katını verse gitmem o kadar netim :) mobeskoyu da gezdim güzel büyük olasılıkla oradan alış veriş yapa cam ev fazla uzak olmasa iyi olur çünkü matematikçiyim özel ders vermem gerek odanın birini ona ayıra cam öğrencinin rahat gelip gitmesi adına yakın olacak ama herkes merkezin evleri bakımsız olur diyorlar ne kadar doğru yada mevki olarak bir yer söyleye bilirmisiniz _?
|
|
2005 307 1.6 atiker xt
|
![]() |
|
güncel
|
|
2005 307 1.6 atiker xt
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben uzun süre yaşadım, küçük bir şehir ayrıca havası çok kirli, hele kışın kömür yakanlar yüzünden şehirde nefes alamıyorsunuz. ayrıca şehir merkezi çok ufak. bir sekapark'ı var başka da bir gezecek yer yok. ancak aracınız varsa sapanca, eşme, yuvacık, kandıra gibi yerlere yakın olma avantajı var.
geçen yıl istanbula taşındım, izmite git-gel yapıyorum daha rahatım.
izmitte oturulacak yerlerin başında yahyakaptan gelir bence. merkezde isterseniz bulvar olabilir. ama yine de bir yahyakaptan değil. |
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
bakımsız ev çok merkezde. ev dersaneye evde ders için yakın olmalı diyorsanız işiniz zor :) yürüyüş yolu diye bir yolumuz var o caddeye bakan evlerin kirası en kötü 1000 tl 1+1 :) ben körfez ve gol manzaralı eve 400 tl kira ödüyorum gibi çelişkili gereksiz meblalar var :D mobesko evet güzel ama, o ayın kirasını 1 mobilyadan çıkarma özellikleri var hiç tavsiye etmiyorum (bu kişi bütçesine göre değişir tabi)
aracınız varsa konum azda olsa düşüncenize uzak olsun eviniz güzel olsun kötü eve vereceğiniz fazla kirayı aracınızın yakıtıyla denk getirin (ki o kadar fark etmez) ev temiz güzel içe sinecek bişey olsun derim :)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |