Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

izmite taşınıyorum yardımlarınızı beklerim :)

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Sohbet \ Muhabbet
Forum Tanımlaması: Sohbet ve Muhabbet alanı. Araç sorunları haricinde ki tüm konuları bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=29485
Tarih: 24 Haziran 2025 Saat 23:34
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: izmite taşınıyorum yardımlarınızı beklerim :)
Mesajı Yazan: nevce
Konu: izmite taşınıyorum yardımlarınızı beklerim :)
Mesaj Tarihi: 22 Haziran 2013 Saat 00:16
İzmit te bir dershane ile anlaştım seneye orada öğretmenlik yapa cam  Allah nasip kısmet ederse düğünde var ev tutulacak eşya alınacak :) buradan bilgi alabileceğim yardım edebilecek arkadaşlar olursa çook sevinirim:) 

-------------
2005 307 1.6 atiker xt
namı değer AT:)

Cevaplar:
Mesajı Yazan: EmSul
Mesaj Tarihi: 22 Haziran 2013 Saat 02:00
Öncelikle hayırlı olsun...Bizim biladerde izmitte ikamet ediyor..eşyaları falan izmitten alın derim fiyatlar çok uygun..Ev kiraları biraz yüksek gelebilir biladerin yuvam akarcada evi var kiracısı çıkmıştı bakmak isterseniz görüştüredebilirim şehir olarak gayet güzel bir yer izmit

-------------
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v"
"1998 Ford Mondeo 2.0 glx"
"2005 Peugeot Partner 2.0hdi"
"2004 Peugeot 307 1.6 bva"

Mesajı Yazan: KenBlockJR
Mesaj Tarihi: 22 Haziran 2013 Saat 09:08
bence izmitte yaşanmaz. istanbul anadolu yakasında oturup, işe gidip gelirseniz daha mantıklı

-------------
206 Roland Garros 1,6 16V

Mesajı Yazan: tlp
Mesaj Tarihi: 22 Haziran 2013 Saat 10:33
İzmitte yaşanmazıda ilk defa duydum!
Neden yaşanmıyoki , hem yeşil hemde mavi ile çevreli diyemi ki?
Ankara 5 saat
Bursa 1,5 saat
İstanbul 1 saat
Kandıra (Kerpe/kefken) 40 dk diyemi ki ?
He havasından,fabrikasından diyosanız yine yanılıyosunuz.Gebze/dilovası ile karıştırılmamalı.O taraflara lafım yok

Hayırlı uğurlu olsun
İlk etapta çalışılacak olan dershane nerde onu öğrenmek lazım
Daha sonrasında işe gidip gelme durumu (otobüs/şahsi araç) ona bakmak lazım
Kiralar pahalı diye bişey yok aslında,pahalı gelmesi hem çarşı olsun hem ucuz olsun arayışında olunduğu için.! Bunu hangi şehirde bakarsanız bakın böyle (kanımca)
Mobilya konusuna gelince,büyük bir site var MOBESKO adına.Buradaki mobilyalar pahalıdır (adamlar kira veriyo haliyle) ama bu firmaların çarşı içerisinde ayrı bi iş yerleri daha var,oradan çok daha makul fiyatlara alınabilir.Diğer taraftan İnegölde çok tercih edilir.Araştırmak lazım

İlk etapta çalışılacak dershanenin yeri önemli
Bakmayın siz "bence izmitte yaşanmaz. istanbul anadolu yakasında oturup, işe gidip gelirseniz daha mantıklı" denildiğine
Anadolu yakasından izmite gidip gelmek (fabrika olsa servisle bi nebze derimde,dershanelerin servisi olduğunu zannetmiyorum) günde min 50 TL yol harcaması demek,ev ile iş arası min 1 saat demek (günde 2 saat yol yapar sadece ki oda tahmini),yorgun argın eve/işe gidip gelmek demek
Çok saçma !

Mesajı Yazan: Aziz
Mesaj Tarihi: 22 Haziran 2013 Saat 13:46
yardımcı oluruz arkadaşım,

dersanenin adı konumu nerdedir, bizde size uygun yer tavsiye edelim. mobilya konusunda 2450 tl sıfır 3 takım alabilirsin. yatak odası yemek odası oturma grubu olarak.

-------------
[pasaklıKontes]hy206 GTI

Mesajı Yazan: ersin025
Mesaj Tarihi: 22 Haziran 2013 Saat 20:43

bencede izmit güzel bir yer ben körfezde oturuyorum merkez kadar güzek olmasada işim gereği hergün servisle tuzlaya gidip gelmeyi göze alıyorumda yinede iş yerimin yakınına taşınmıyorum siz buradan hangi semt hangi dersane olduğunu bildirin elimizden bişey gelirse muhakak yardım etmeye çalışırız

Mesaj Tarihi: 22 Haziran 2013 Saat 22:08
öncelikle herkese teşekkür İzmit merkez fen bilimleri dershanesi nişanlım kimyager olup daha iyi iş bulabileceğimizden ve maddi anlamda daha iyi olduğundan oraya taşındım İstanbul 2 katını verse gitmem o kadar netim :) mobeskoyu da gezdim güzel büyük olasılıkla   oradan alış veriş yapa cam ev fazla uzak olmasa iyi olur çünkü matematikçiyim özel ders vermem gerek odanın birini ona ayıra cam öğrencinin rahat gelip gitmesi adına yakın olacak ama herkes merkezin evleri bakımsız olur diyorlar ne kadar doğru yada mevki olarak bir yer söyleye bilirmisiniz _?

-------------
2005 307 1.6 atiker xt

Mesaj Tarihi: 23 Haziran 2013 Saat 14:51
güncel 

-------------
2005 307 1.6 atiker xt

Mesajı Yazan: KenBlockJR
Mesaj Tarihi: 23 Haziran 2013 Saat 15:43
ben uzun süre yaşadım, küçük bir şehir ayrıca havası çok kirli, hele kışın kömür yakanlar yüzünden şehirde nefes alamıyorsunuz. ayrıca şehir merkezi çok ufak. bir sekapark'ı var başka da bir gezecek yer yok. ancak aracınız varsa sapanca, eşme, yuvacık, kandıra gibi yerlere yakın olma avantajı var.
geçen yıl istanbula taşındım, izmite git-gel yapıyorum daha rahatım.
izmitte oturulacak yerlerin başında yahyakaptan gelir bence. merkezde isterseniz bulvar olabilir. ama yine de bir yahyakaptan değil.

-------------
206 Roland Garros 1,6 16V

Mesajı Yazan: Aziz
Mesaj Tarihi: 24 Haziran 2013 Saat 09:56
bakımsız ev çok merkezde. ev  dersaneye evde ders için yakın olmalı diyorsanız işiniz zor :) yürüyüş yolu diye bir yolumuz var o caddeye bakan evlerin kirası en kötü 1000 tl 1+1 :) ben körfez ve gol manzaralı eve 400 tl kira ödüyorum gibi çelişkili gereksiz meblalar var :D mobesko evet güzel ama, o ayın kirasını 1 mobilyadan çıkarma özellikleri var hiç tavsiye etmiyorum (bu kişi bütçesine göre değişir tabi) 

aracınız varsa konum azda olsa düşüncenize uzak olsun eviniz güzel olsun kötü eve vereceğiniz fazla kirayı aracınızın yakıtıyla denk getirin (ki o kadar fark etmez) ev temiz güzel içe sinecek bişey olsun derim :)

-------------
[pasaklıKontes]hy206 GTI

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net