![]() |
|
İbret-i Alem.. :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
Black GTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2013 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 283 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Black GTI
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2013 Saat 09:41 |
||
Arkadaşlar kimse ölüm ün nerde nasıl ne zaman kaç yaşında yakalayacağını bilemez ama bu tür haberler intahardan farksız.. Haberdeki rahmetli arkadaşımız geçen gece İstanbula dönerken izmit otobanda aşırı ve kontrolsuz hız yüzünden TIR a arkadan çarparak hayatını kaybetti. Allah rahmet eylesin lütfen sürat yaptığınızda bile içinizde hırs olmadan dengeli olarak hareket edin aklınıza bunlar gelsin. Tahir Çanakçı daha 25 yaşında idi.
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Scirocco abi dikkat etmek gerek ne olursa olsun bende cok süratli kullanıyorum ama bazı olaylardan sonra bide bunları görünce akıllandım allah rahmet eylesin allah kimsenin basına vermesin üzücü bir olay ne denilebilir ki başka ne hale gelmiş arac
Düzenleyen Alper'EN AKSU - 21 Haziran 2013 Saat 09:53 |
|||
![]() |
|||
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
bur arabadan sağ kurtulması imkansız bişey hakkaten allah kimsenin başına vermesin
|
|||
![]() |
|||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
||
Allah rahmet eylesin, hız makas şerit ihlali ve alkol, tehlikeli 4lü. :((
2010 da bende aynı kazayı geçirdim. ama çarptığım kamyonun videonun altındaki yorumda bahsettiği bariyeri olduğu için ufak bir sıyrıkla atlamıştım allaha şükür bende sadece aşırı hız vardı.
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
||
Allah rahmet eylesin ailesine çok büyük sabirlar cok zor ya . Dikkatinizi biryere cekmek istiyorum videoyu sonuna kadar izlediyseniz aracin icindeki siseyi gormussunuzdur asiri suraatin sebebi ortaya cikiyo yani babamlarda kazayi ayni sebepten yaptilar aman dikkatli olalim.
|
|||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|||
![]() |
|||
Black GTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2013 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 283 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Black GTI
||
alper sürat hepimiz yapıyoruz hemen hemen heleki yolda 2-3 araba tarafından tahrik edildiğimizde kural tanımadığımız zamanalr oluyor bu durumlarda düşünmeden hareket ediyorz bazen karşımızdaki risk alınca bize daliyoruz sağ şeride falan ama hırs bu konuda cok kotü birşey önümüzü görmeden hareket etmek çok çok yanış 25 yıllık hayat sadece 10 sniyede yok olabiliyor böyle bi anlık hırs için.
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
Çok doğru hocam katılıyorum sana her konuda alkol işin içine girdiği zaman biraz durmak gerek sakin sakin gitmek gerek cok şükür o şekilde yola cıkmam ama normalde de dediğin gibi heleki biri sağ şeritten solladımı işin şekli çok değişiyor allah hepimize sabır versin bu konularda dikkat edelim...
|
|||
![]() |
|||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
||
sen bide aşırı hızdan kaza yapmana rağmen halen daha aşırı hız yapıyosun he
![]() |
|||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|||
![]() |
|||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
||
Dün akşam gördüm çok üzüldüm Allah ailesine, sevenlerine sabır versin çok kötü bir durum
![]() |
|||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||
Allah rahmet eylesin, tam ibretlik kaza emniyet kemeri yuvalarında boş tokalar takılı, boş bira şişeleri ve aşırı hız, yazık çok yazık
|
|||
![]() |
|||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
||
hakkını helal ettin sanırım teşekkür ederim. kontrolsüz hız yapmamaya çalışıyorum tabi taktir-i ilahi. övünmüyorum yaparken de amacıma çabucak ulaşıyım hemen bitsin istiyorum, bu tür kaza videolarını hep izlerim nelerin sebebiyet vereceğini sonucunun nasıl olduğunu falan ama bi yerde ecel derim, bilgiye göre; "Azrailin annesi rabbimize ağlamış herkez oğlumu kötülüyor çok üzülüyorum yarabbim bu görevi neden ona reva gördün demiş bunun üzerine azrail gidip ağlamış ben annemi vazifemle üzüyorum siz affedin bizi demiş, bunun üzerine rabbimiz, artık seni kimse ölümlerde hatırlamayacak" demiş. (eksik alıntıdır)
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
kcpr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
||
Allah geride kalanlarına sabır versin.
|
|||
![]() |
|||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
||
Sana bi hakkım geçtiyse helal olsun tabi:) Sen ne istersen yap o bizi bağlamaz ama burda paylaştığın için biz bu yaptığına şahit oluyoruz. haliyle sana göre, olumlu ya da olumsuz yorumlar alıyorsun. kontrolsüz hız yapmamaya çalışıyosun ama yapıyosun. aracın hız yapmak için tasarlanmış olsada, eski model. senin yaptıklarına ne zaman ne tepki vereceği belli değil. yaptığın yer yarış pisti değil, uygun kıyafetin ve kaskın yok + arabada çoğu zaman ailen var. övünmüyorum diyorsun ama bence bi düşün. herzaman GTİ nin hızını vurgulayıcı paylaşımlarda bulunuyorsun. seni hayatan koparan yere düşmüş 10luk bir çivi olabilir. şoförlüğün yeterince iyi olabilir aracında güveniyo olabilirsin ama o çivinin üstünden geçtiğinde ve o hızda lastiğin patladığında ne olur orasını sana bırakıyorum. ben sadece burda seni forumda tanıdığım kadarıyla güzel bi arkadasımız olduğundan, senin menfaatine olacak bişeyler söylemenin doğru olacağından bunları yazıyorum. sakın beni yanlış anlama. saygılar...
|
|||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|||
![]() |
|||
||
sağol buğra farkındayım söylediklerinin.
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
cansytnn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
||
Allah rahmet eylesin çok üzücü bir olay :(
|
|||
![]() |
|||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
||
Allah rahmet eylesin o araçtan sağ çıksaydı mucize olurdu ama gerçekten ibretlik olay arkol alıp hemde o şekılde hız yapmak kesınlıkle hızın ınsana hıç bır faydası yok hız yapan bırı değilim ama arada gençliğin verdiği duyguyla bişeyler dürtüyordu hızdan soğudum şuan resmen .
|
|||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|||
![]() |
|||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
||
Allah rahmet eylesin 2 tane somunun üstünde gittiğimi görünce korkuyorum gazdan ayağımı biraz olsun çekiyorum .
|
|||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|||
![]() |
|||
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
||
ya arkadaş tamam rahmetli hatalıymış hızlıymış falan ama yol kenarına park etmek nedir ya
madem öyle bariyerlerin ne anlamı kaldı şimdi? belki rahmetli bir sol bariyere birde sağ bariyere girip kurtulacaktı ama ortada bir kaza varsa bunun sorumluluğu bir kişiye yüklenemez. allah rahmet etsin, herkese kazasız belasız yolculuklar versin ama en önemlisi yol kenarınada park ettirilmesin...
|
|||
![]() |
|||
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
||
Allah rahmet eylesin.
|
|||
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Black GTI
||
Errör sonuna kadar haklısın, çogu zaman sag serıtı kullanan biri olarak soylıyorum bende o tır arıza yapmıs yolda kalmıs bı tırda olabılırdı. onu savunmuyorum tabıkı orda olmak buyuk hata ama iş rocco da bitiyor sonucta bı cok ıhtımal var yolda durmak ıcın ama kontrolsuz oldugu ıcın bu kaza oldu zaten yoksa dıkkatlı olarak sag serıte cıksa yıne sıkıntı olmazdı dıye dusunuyorum.
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |