Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

İbret-i Alem.. :(

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Sohbet \ Muhabbet
Forum Tanımlaması: Sohbet ve Muhabbet alanı. Araç sorunları haricinde ki tüm konuları bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=29457
Tarih: 07 Ağustos 2025 Saat 19:15
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: İbret-i Alem.. :(
Mesajı Yazan: Black GTI
Konu: İbret-i Alem.. :(
Mesaj Tarihi: 21 Haziran 2013 Saat 09:41
Arkadaşlar kimse ölüm ün nerde nasıl ne zaman kaç yaşında yakalayacağını bilemez ama bu tür haberler intahardan farksız.. Haberdeki rahmetli arkadaşımız geçen gece İstanbula dönerken izmit otobanda aşırı ve kontrolsuz hız yüzünden TIR a arkadan çarparak hayatını kaybetti. Allah rahmet eylesin lütfen sürat yaptığınızda bile içinizde hırs olmadan dengeli olarak hareket edin aklınıza bunlar gelsin. Tahir Çanakçı daha 25 yaşında idi.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WDdGB4j6zdo" rel="nofollow - http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WDdGB4j6zdo

http://www.haberedikkat.com/Haberler/81582/luks-araciyla-tirin-altina-girdi" rel="nofollow - http://www.haberedikkat.com/Haberler/81582/luks-araciyla-tirin-altina-girdi

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 21 Haziran 2013 Saat 09:49
Scirocco abi dikkat etmek gerek ne olursa olsun bende cok süratli kullanıyorum ama bazı olaylardan sonra bide bunları görünce akıllandım allah rahmet eylesin allah kimsenin basına vermesin üzücü bir olay ne denilebilir ki başka ne hale gelmiş arac 

Mesajı Yazan: blinddark
Mesaj Tarihi: 21 Haziran 2013 Saat 09:51
bur arabadan sağ kurtulması imkansız bişey hakkaten allah kimsenin başına vermesin

-------------
" http://bit.ly/c25MCx" rel="nofollow"> " 2003 307 1.4 hdi xr 1998 opel vectra 2.0 16v gls

Mesajı Yazan: Aziz
Mesaj Tarihi: 21 Haziran 2013 Saat 09:58
Allah rahmet eylesin, hız makas şerit ihlali ve alkol, tehlikeli 4lü.  :((

2010 da bende aynı kazayı geçirdim. ama çarptığım kamyonun videonun altındaki yorumda bahsettiği bariyeri olduğu için ufak bir sıyrıkla atlamıştım allaha şükür bende sadece aşırı hız vardı. 

-------------
[pasaklıKontes]hy206 GTI

Mesajı Yazan: Burak
Mesaj Tarihi: 21 Haziran 2013 Saat 10:00
Allah rahmet eylesin ailesine çok büyük sabirlar cok zor ya . Dikkatinizi biryere cekmek istiyorum videoyu sonuna kadar izlediyseniz aracin icindeki siseyi gormussunuzdur asiri suraatin sebebi ortaya cikiyo yani babamlarda kazayi ayni sebepten yaptilar aman dikkatli olalim.

-------------
Zalım Quik Oyun Bozan ...

Mesaj Tarihi: 21 Haziran 2013 Saat 10:03
alper sürat hepimiz yapıyoruz hemen hemen heleki yolda 2-3 araba tarafından tahrik edildiğimizde kural tanımadığımız zamanalr oluyor bu durumlarda düşünmeden hareket ediyorz bazen karşımızdaki risk alınca bize daliyoruz sağ şeride falan ama hırs bu konuda cok kotü birşey önümüzü görmeden hareket etmek çok çok yanış 25 yıllık hayat sadece 10 sniyede yok olabiliyor böyle bi anlık hırs için. 

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 21 Haziran 2013 Saat 10:06
Orjinalini yazan: Black  GTI Black GTI Yazdı:

alper sürat hepimiz yapıyoruz hemen hemen heleki yolda 2-3 araba tarafından tahrik edildiğimizde kural tanımadığımız zamanalr oluyor bu durumlarda düşünmeden hareket ediyorz bazen karşımızdaki risk alınca bize daliyoruz sağ şeride falan ama hırs bu konuda cok kotü birşey önümüzü görmeden hareket etmek çok çok yanış 25 yıllık hayat sadece 10 sniyede yok olabiliyor böyle bi anlık hırs için. 

Çok doğru hocam katılıyorum sana her konuda alkol işin içine girdiği zaman biraz durmak gerek sakin sakin gitmek gerek cok şükür o şekilde yola cıkmam ama normalde de dediğin gibi heleki biri sağ şeritten solladımı işin şekli çok değişiyor allah hepimize sabır versin bu konularda dikkat edelim...

Mesajı Yazan: Buğra
Mesaj Tarihi: 21 Haziran 2013 Saat 10:10
Orjinalini yazan: Aziz Aziz Yazdı:

2010 da bende aynı kazayı geçirdim. ama çarptığım kamyonun videonun altındaki yorumda bahsettiği bariyeri olduğu için ufak bir sıyrıkla atlamıştım allaha şükür bende sadece aşırı hız vardı. 

sen bide aşırı hızdan kaza yapmana rağmen halen daha aşırı hız yapıyosun heShocked valla helal olsun sana aziz

-------------
      2005 model
206 1.4 hdi panoramic

Mesajı Yazan: tellotello
Mesaj Tarihi: 21 Haziran 2013 Saat 10:16
Dün akşam gördüm çok üzüldüm Allah ailesine, sevenlerine sabır versin çok kötü bir durum Unhappy

-------------
2005 307 1.4 HDI XR 70bg

Mesajı Yazan: Serkan
Mesaj Tarihi: 21 Haziran 2013 Saat 10:32
Allah rahmet eylesin, tam ibretlik kaza emniyet kemeri yuvalarında boş tokalar takılı, boş bira şişeleri ve aşırı hız, yazık çok yazık 

Mesaj Tarihi: 21 Haziran 2013 Saat 11:26
Orjinalini yazan: Buğra Buğra Yazdı:

sen bide aşırı hızdan kaza yapmana rağmen halen daha aşırı hız yapıyosun heShocked valla helal olsun sana aziz

hakkını helal ettin sanırım teşekkür ederim.

kontrolsüz hız yapmamaya çalışıyorum tabi taktir-i ilahi.
övünmüyorum yaparken de amacıma çabucak ulaşıyım hemen bitsin istiyorum, bu tür kaza videolarını hep izlerim nelerin sebebiyet vereceğini sonucunun nasıl olduğunu falan ama bi yerde ecel derim,

bilgiye göre;
"Azrailin annesi rabbimize ağlamış herkez oğlumu kötülüyor çok üzülüyorum yarabbim bu görevi neden ona reva gördün demiş bunun üzerine azrail gidip ağlamış ben annemi vazifemle üzüyorum siz affedin bizi demiş, bunun üzerine rabbimiz, artık seni kimse ölümlerde hatırlamayacak" demiş. (eksik alıntıdır)

-------------
[pasaklıKontes]hy206 GTI

Mesajı Yazan: kcpr
Mesaj Tarihi: 21 Haziran 2013 Saat 11:39
Allah geride kalanlarına sabır versin.

Mesajı Yazan: Buğra
Mesaj Tarihi: 21 Haziran 2013 Saat 11:40

Orjinalini yazan: Buğra Buğra Yazdı:

hakkını helal ettin sanırım teşekkür ederim.

kontrolsüz hız yapmamaya çalışıyorum tabi taktir-i ilahi.
övünmüyorum yaparken de amacıma çabucak ulaşıyım hemen bitsin istiyorum, bu tür kaza videolarını hep izlerim nelerin sebebiyet vereceğini sonucunun nasıl olduğunu falan ama bi yerde ecel derim,

bilgiye göre;
"Azrailin annesi rabbimize ağlamış herkez oğlumu kötülüyor çok üzülüyorum yarabbim bu görevi neden ona reva gördün demiş bunun üzerine azrail gidip ağlamış ben annemi vazifemle üzüyorum siz affedin bizi demiş, bunun üzerine rabbimiz, artık seni kimse ölümlerde hatırlamayacak" demiş. (eksik alıntıdır)

Sana bi hakkım geçtiyse helal olsun tabi:)

Sen ne istersen yap o bizi bağlamaz ama burda paylaştığın için biz bu yaptığına şahit oluyoruz. haliyle sana göre, olumlu ya da olumsuz yorumlar alıyorsun.

kontrolsüz hız yapmamaya çalışıyosun ama yapıyosun. aracın hız yapmak için tasarlanmış olsada, eski model. senin yaptıklarına ne zaman ne tepki vereceği belli değil. yaptığın yer yarış pisti değil, uygun kıyafetin ve kaskın yok + arabada çoğu zaman ailen var.

övünmüyorum diyorsun ama bence bi düşün. herzaman GTİ nin hızını vurgulayıcı paylaşımlarda bulunuyorsun.

seni hayatan koparan yere düşmüş 10luk bir çivi olabilir. şoförlüğün yeterince iyi olabilir aracında güveniyo olabilirsin ama o çivinin üstünden geçtiğinde ve o hızda lastiğin patladığında ne olur orasını sana bırakıyorum.

ben sadece burda seni forumda tanıdığım kadarıyla güzel bi arkadasımız olduğundan, senin menfaatine olacak bişeyler söylemenin doğru olacağından bunları yazıyorum. sakın beni yanlış anlama. saygılar...

-------------
      2005 model
206 1.4 hdi panoramic

Mesaj Tarihi: 21 Haziran 2013 Saat 12:20
sağol buğra farkındayım söylediklerinin.

-------------
[pasaklıKontes]hy206 GTI

Mesajı Yazan: cansytnn
Mesaj Tarihi: 21 Haziran 2013 Saat 12:21
Allah rahmet eylesin çok üzücü bir olay :(

Mesajı Yazan: samet206
Mesaj Tarihi: 21 Haziran 2013 Saat 12:41
Allah rahmet eylesin o araçtan sağ çıksaydı mucize olurdu ama gerçekten ibretlik olay arkol alıp hemde o şekılde hız yapmak kesınlıkle hızın ınsana hıç bır faydası yok hız yapan bırı değilim ama arada gençliğin verdiği duyguyla bişeyler dürtüyordu hızdan soğudum şuan resmen .

-------------
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı...

Mesajı Yazan: elsoberano
Mesaj Tarihi: 21 Haziran 2013 Saat 13:40
Allah rahmet  eylesin  2 tane somunun üstünde    gittiğimi  görünce  korkuyorum  gazdan ayağımı biraz olsun çekiyorum .

-------------
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON

Mesajı Yazan: errör
Mesaj Tarihi: 21 Haziran 2013 Saat 16:09
ya arkadaş tamam rahmetli hatalıymış hızlıymış falan ama yol kenarına park etmek nedir ya

madem öyle bariyerlerin ne anlamı kaldı şimdi?

belki rahmetli bir sol bariyere birde sağ bariyere girip kurtulacaktı ama ortada bir kaza varsa bunun sorumluluğu bir kişiye yüklenemez.

allah rahmet etsin, herkese kazasız belasız yolculuklar versin ama en önemlisi yol kenarınada park ettirilmesin...

Mesajı Yazan: FTH
Mesaj Tarihi: 21 Haziran 2013 Saat 16:42
Allah rahmet eylesin. 

-------------
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005
207 Millesim   2009
207 GT   2009    
VW Scirocco white ed. 2017
206 CC SİYAH 2003
206 CC GRİ 2004

Mesaj Tarihi: 21 Haziran 2013 Saat 16:48
Errör sonuna kadar haklısın, çogu zaman sag serıtı kullanan biri olarak soylıyorum bende o tır arıza yapmıs yolda kalmıs bı tırda olabılırdı. onu savunmuyorum tabıkı orda olmak buyuk hata ama iş rocco da bitiyor sonucta bı cok ıhtımal var yolda durmak ıcın ama kontrolsuz oldugu ıcın bu kaza oldu zaten yoksa dıkkatlı olarak sag serıte cıksa yıne sıkıntı olmazdı dıye dusunuyorum.

Mesaj Tarihi: 21 Haziran 2013 Saat 20:44
yani bende hız yapmayı heleki alkollü araç kullanmayı övmüyorum ama insan gidene üzülüp 
"o bariyerleri oraya ne demeye döşediniz otopark niyetine mi ?" diye sormadan edemiyor, kaldıki orası tır parkınında girişiymiş adam girmemiş kapıya park etmiş..

olan olmuş giden gitmiş, ama önlem alınır inşallah..

Mesajı Yazan: tongucuk
Mesaj Tarihi: 21 Haziran 2013 Saat 20:57
rabbim bizleri böyle durumlardan kazalardan korusun 50 promil  alkollü bir yetişkinin refleksleri daha geç tepki verir daha yavaş düşünür beyni uyuşmaya başlar ani hareketleri yavaşlar aman arkadaşlar  2 biradan nolcak demeyelim ya taksiyle dönün eve ya da içmeyin yaptığımız kazada canımıza birşey olmasa bile ayıldığımızda gözümüz gibi baktığımız aracımıza kendi ellerimizle verdiğimiz hasarı görmek çok da iyi olmaz 

-------------
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...

2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81

Mesajı Yazan: AydinBeyol
Mesaj Tarihi: 21 Haziran 2013 Saat 21:41
çok kötü. Allah korusun.

-------------

Mesajı Yazan: dream
Mesaj Tarihi: 21 Haziran 2013 Saat 23:37
Bu nasıl bir acıdır böyle? Allah ailesine sabırlar versin..

-------------
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..

Mesajı Yazan: Alicilik
Mesaj Tarihi: 22 Haziran 2013 Saat 00:09
Türkiyede araba arkadan vurur çok hızlıydı yaya yola atlar araba çarpar çok hızlıydı.

Birisi de çıkıp ya arkadaş kamyonun hiç mi suçu yok demyor mu yola atlayan yaya ne yaptığının farkında değil mi ?

Ben de yol boş oldumu vaktim dar oldu mu veya öyle yada böyle bir şeye kızdığım zaman sinirlenip dip gaz yaparım. Makasını da atarım ama ben bunları yapıyorum diye de tüm sucu bana atmak yersiz. Bir kaç kez ufak çaplı kaza atlattım hepsi de 40km hızın altında idi. Ama insanların diline dolanmış hız felaket ya arkadaş ben bütün kazalarımı dengesiz insanlar trafikte bilinçsiz araba kullanıyor diye yaptım ve 3 kazadan 2 si 8/8 karşı taraf suçluydu. Dİğerinde yine o kişiye bğladılar durumu.

Türkiye de milletin kimseye saygııs yok heleki trafikte tır kullanıcıları zaten karayollarının sahibi gibi arç kullandıkları için 6 yıldır ehliyetli araç kullanırım her türlü yol ortamında araç kullanmış biri olarak adamlardan korkuyorum. Antalya dönüşü adam resmen dalga geçer gibi sürdü önümde. Geçiyorum dibime geliyor arkasına geçiyorum gitmiyor. En sonunda sellektör yapıp amcamın adliye kimliğini gösterdik 4lüyü yaktı sağa çekti biz devam ettik.

Burdaki olayda sadece hız yaptı sollama yaptı sağladı kırdı makastı diye ölen bir kişiyi suçlamamak lazım. Bana göre tır suçlu en sağ şerit bile olsa kontrollü çıkacaksın yola dingonun ahırı değil otoyol burası.  Yollarımızda şerit işaretleri belirgin değil. Yollarımızda kullanılan asfaltlar fren mesefaleri önemsenerek dökülmüyor uyarı ve işaretler yetersiz. Almanların otoyollarında hız sınırı yok. Adam lar ne halin varsa gör diye mi yaşıyorlar hayır adamların yolları çok iyi araçları çok iyi ve trafikte araç kullanmanın hakkını vererek araç kullanıyorlar.

Şu çok afedersiniz sözüm meclisten dışarı sokak cadde bulvar otoban farketmez boş ve ya hafif trafikte sağ boşken solda gidenleri silah çıkarıp vurasım gelliyor sonra ben geçmeye çalışınca makas attı oluyorum yol vermeyen melek.

-------------
http://fb.me/hizimsabit" rel="nofollow - Hız sabitleme ve limitleme için
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Mesajı Yazan: nevce
Mesaj Tarihi: 22 Haziran 2013 Saat 00:10
arkadaşlar kaza yapan çocuğun babası bizim esnaf bir abimizdir ve gerçekten de çocuk çok hız yaparmış mekanı cennet olsun tek erkek çocuğu idi ...olan hep kalana olur giden gitmiştir....

-------------
2005 307 1.6 atiker xt
namı değer AT:)

Mesaj Tarihi: 22 Haziran 2013 Saat 00:33
allah geride kalanada sabır versin :(

Mesajı Yazan: xpyhre
Mesaj Tarihi: 22 Haziran 2013 Saat 01:08
Alkol,araba,para/ ben bu 3 maddeden korkuyorum arkadaş. Allah rahmet eylesin,Ben de nasihatçı takılırdım da kendime gelince uygulamıyodum 1 kere araba yamultmuşuz hala daha tekrarlıyoruz bu kadar saçmalık yaparak yine iyi yaşamışım ben tövbe Yarabbi kendime kızıyorum sürekli. Bir söz vardir. Hizli gidip, geçmiş olsun diyeceklerine, yavaş git hoş geldin desinler, cok yerinde bir sözdür.
Ben bu videoyu izledikten sonra arabayı satmaya karar verdim. Herkese kazasiz belasiz sürüşler dilerim.

-------------
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net