![]() |
|
Bir problemde benden :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2013 Saat 13:22 |
anladım, teşekkür ederim, akşam üzeri müsait bir zamanımda bakarım :)
|
|
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
![]() ![]() ![]() ![]() |
torpido bağlantılarını söküp kontrol et derim ama ben hiç söküp bakmadım bağlantı soketlerine oradaki
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
bağlantı soketlerinde sorun oluşuyor
aynı bendede sorun vardı analog kademeyi söktüm kontrol ettim gayet iyidi temizleyip taktım gene çalışmadı sonra servise götürdüm normalde komple değişecek dediler bende çaresi varmı dedim 100 tl. hallederiz dediler tamam dedim hallet tiler sordum sıkıntı nerede diye kabloları 307 de torbidonun arkasında bağlantı soketi varde di orası yanmış soketi değiştirdik dediler ama şimdi 2. kademe ara gidip geliyor.
|
|
![]() |
|
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
dediğiniz yere baktım ancak orada her hangi bir sıkıntı göremedim dirençlerde falan vs. her hangi bir sıkıntı yok gibi duruyor ancak fan kademe motoru sağlam elektriği iletiyor ama aracın içinden klima devresine gelen ana hatta problem var onu nasıl çözebilirim ?
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
burasını kontrol ettim sağlam iletimi sağlıyor, ancak bunun arkasında bir tane ana hat var, sorun ana hatta kısa devre yaparak denedim ve sonuç olarak yine aynı 1. ve 2. kademe çalışmıyor 3. ve 4. kademe çalışıyor sorun o devrede değil o devreye gelen tesisatta ama nasıl çözebilirim
|
|
|
![]() |
|
ondercan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2013 Konum: hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
klariför tesisatında ve rezistansında problem olabilir.genellikle 307 lerde olur bu problem.rezistansı söküp soketine bakarsan belli olur.sökmek biraz zor olabilir ama büyük ihtimalle senin problemin orası.torpido gözünü söküp,kabin hava ayırıcı dügmesine basarsan rezistansı görebilirsin.saat yönüne çevirip kendine dogru çektiginde soketiyle beraber gelecektir.bi bak derim.
kolay gelsin.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
güncel :)
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
bende ki klima bu ![]() bu üniteye 3 parça kablo geliyor yukarıda iki tane kablo var ve altta bir tane büyük hat var o ana hat oluyor sanırım bu ana hatta kısa devre yöntemi ile 1.2.3.4 kademeli çalıştırabiliyorum ama 1 ve 2. kademe çalışmıyor 3. ve 4. kademe çalışıyor, 1.ve 2. kademenin sigortası farklı mı ?
|
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
problem için bişey diyemiycem ama bi şu konuya bak istersen
![]() |
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
kalorifer termiği oksitlenmiş ya da panelde ki düğmede temassızlık var.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
Arkadaşlar, 2004 model 307 hdi xr analog klimalı aracım, problemim ise kademe olarak 1 ve 2. seviye çalışmıyor 3-4 çalışıyor sebebi ne olabilir ? :)
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |