![]() |
|
ehliyetsiz araç kullanma |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
moschino ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2012 Konum: Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 259 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2013 Saat 02:30 |
Merhaba arkadaşlar
Bu aksam polis çevirmesinde ehliyetsiz olarak yakalandım ve 1407tl para kestiler. bunun cezası bu kadar yüksekmi ayrıca hapis cezası var mı ?
|
|
Peugeot 206 XR 2000 1.4 75 Bg Benzinli
Angel Far, 5cm yay, neon, karbon fiber tavan |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam hiç ehliyetiniz yoksa 343 TL cezası var ama alkolden ehliyeti kaptırıp 2.kez yakalandıysanız o zaman ceza 1.407 TL
|
|
![]() |
|
moschino ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2012 Konum: Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 259 |
ceza puanından dolayı kaptırmıştım ayrıca ilk defa
hiç alkol yok aldıkları zamanda bu aksam da Düzenleyen tanerfiliz - 17 Haziran 2013 Saat 02:59 |
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Hocam nasıl 1.407 lira ceza kesmişler, 1.407 lira ceza 3 madde için var. 3 ve 3'den fazla alkollü araç kullanmak. Hız sınırlarını tespite yarayan cihazların yerlerini belirleyen veya sürücüyü ikaz eden cihazları araçlarda bulundurmak. Uyuşturucu veya keyif verici maddeleri alarak araç kullanmak.
|
|
![]() |
|
Hangi maddeden yazmışlar hocam, tutanakta maddesi yazar bakın bakalım
|
|
![]() |
|
bysarsıntı ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bysarsıntı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
yani çıkan alkol yasağı ile beraber cumhurbaşkanının önüne konulan torba yasayla beraber çıkmıştır. ehliyetsiz araç kullanmanın cezası 1407 tl olmuştur. hapis cezası bulunamamaktadır.
|
|
2001 206 XT 1.6 16V
Önünü Görmeden Sollama Eve Acı Haber Yollama... |
|
![]() |
|
Gökhan Çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 309 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gökhan Çetin
o nedir öyle ya |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Heyt maşallah cezaya bak be kusura bakma tanerfiliz ama bence yerinde bir ceza olmus ehliyetsiz arac kullanmadan caydirmak icin yaptirimlarin agir olmasi gerekir kanimca cok gecmis olsun ders olmuştur inşallah.
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
yeni form nasıl açılıyor arkadaşlar biri mesajıma anlatsın bir türlü beceremedim unuttum mu nee |
|
![]() |
|
konyalı42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2013 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı konyalı42
geçmiş olsun:(
|
|
![]() |
|
33-3b böyle bi ceza da yok
|
|
|
![]() |
|
Evet öyle bir ceza maddesi görünmüyor, araştırıyorum bişeyler bulursam burdan paylaşırım
|
|
![]() |
|
Hocam 33. madde diye bir ceza yok, ehliyeti alı konunan kişinin bu süre içerisinde tekrar ehliyetsiz yakalanması durumunda 343 TL cezası var. Eğer işin içinde Alkol ve uyuşturucu yoksa 1.407 TL ceza olmaz, siz hemen cezaya itiraz edin. Ceza maddesini tekrar kontrol edin polis alkolden işlem yapmış olabilir
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
nası iş arkadas bu. bilmeyene her türlü ittiriyolar. bu kestikleri cezalar kendi ceplerine girse tamam dicem ama kestikleri ceza başına prim falan mı alıyor trafikçiler. ya da kota doldurma gibi bi durumlarımı var anlamadım gitti.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Geçmiş olsun hocam,
Dediğiniz gibi ceza puanından ise ehliyetiniz olsa da alınacaktır zaten. Çevirme şasnsızlık olmuş. Ehliyetin olup yanında bulunmaması halinde ceza olmasına ben karşı bir insanım. Emniyetten alınan bir belge her türlü kontrolü mümkünken neden bir de çevirmelerde sorgulanıyor. Hiç olmayana diyecek bişi yok. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Saçmalık yaa eskiden ehliyet no'sunu söyleyince kontrol edip bırakıyorlardı. Hafif bir uyarı bu kadar. yeter ki yanında kimlik olsun. Saçmalık ya.
|
|
![]() |
|
Ehliyeti yanında bulundurmamanın her zaman cezası vardı ama çoğu polis göz yumuyor, arkadaşın durumu tamamen farkı trafik suçundan ehliyetine el koyulmuş.
|
|
![]() |
|
EErgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
o işte bir terslik var 1400 lira cezayı ben kıbrısta yemedim ehliyetsiz yakalanıp yav. hemde alkolden ehliyeti kaptırıp sonrasında yakalanmıştım ki, kıbrısta asgari ücret Türkiyenin 2 katı olduğundan tüm cezalar da Türkiyenin 2 katı yine de 700 küsür lira ceza yedim.
2 sene önce türkiyede yaşım tutmadığından ehliyetsiz yakalandığım bir çevirmede de 700 küsür lira ceza yemiştim. bende bayağı ceza yemişim be ayak üstü :)
|
|
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model |
|
![]() |
|
ersin025 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
geçmiş olsun
|
|
![]() |
|
dün tüm Çorluda o polisi aradım ama bulamadım. Bulayım bu kez ben çeviricem onu
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |