![]() |
|
Motor arıza lambası hakkında! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Haziran 2013 Saat 21:28 |
Çok sık başıma gelmese de ayda 1 motor arıza lambası yanıyor 2-3 saniye durup sönüyor ve dikkat ettim özellikle de yolların çok kötü yerlerinde, sarsıntının bol olduğu zamanda bunu yapıyor. Aracın gidişatında herhangi bir sorun olmuyor. STOP lambası da yanmıyor. Sadece motor arıza lambası yanıyor. Peki ya neden?
![]() |
|
![]() |
|
Secks ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Motor arıza lambasından kasıt oto diyagnostik lambasıysa benim eski araçta da yolda giderken bir kereye mahsus olmuştu böyle bir sıkıntı sağa çektim stop ettim biraz bekleyip çalıştırdım bir daha da yanmadı hiç :) Alınan yakıtla falan alakalı olabiliyormuş başka yerden yakıt almayı deneyin.
|
|
![]() |
|
Hmm dikkat edeceğim. Benzini hep farklı istasyonlardan alıyorum, dediğiniz gibi alakası vardır belki. |
|
![]() |
|
Up' dullah. Var mı başka fikri olan?
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
sarsıntıdan dolayı depodan tortulu yakıt gidiyosa motora onu hissedip ışık yakıyodur. sonra normal yakıt gelmeye devam edince sönüyodur. çok hassas alet bunlar
![]() ![]() |
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |