![]() |
|
bi biip sesi :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nevce ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2013 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2013 Saat 00:08 |
arkadaşlar kasislerde arabanın bi yerinden bi bip sesi geliyor tırstım pak sensörü dedim olmaz dediler abs den diyenler var ama frene basmadan da oluyor anladım yardımmm
|
|
2005 307 1.6 atiker xt
namı değer AT:) |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Abs olsa uyarı ışığıda yanar, herhangi bir ışık yanmıyormu yada ekranda bi uyarı falan?
|
|
![]() |
|
nevce ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2013 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
hayır hiç bir uyarı yok hatta bu sesi ispat etmek için paso kasise girdim :)
|
|
2005 307 1.6 atiker xt
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Yakıt durumu nasıl? dijital bi ses dimi, mekanik ses değil?
|
|
![]() |
|
hayır dijital bir ses ve arka amortisörler vurunca yapıyor yakıt durumu iyi :) lpg karışık 28 kuruş:)
|
|
2005 307 1.6 atiker xt
|
![]() |
|
Yakıt durumu derken yakıt seviyesini kastetmiştim yakıt ışığı yanınca ikaz sesi verir :) Birde araçda lpg'de var lpg bakım zamanı da gelmiş olabilir, ses geldiği zaman sesi dinleyin lpg düğmesinin olduğu yerdenmi geliyor? Sesin amortisörle falan alakası olmaz, amortisör kırılsa yine öyle bir ses çıkmaz araçtan
|
|
![]() |
|
yakıt sesi olabilir :) bak hiç aklıma gelmedi şaşırdım kralsın yaa :) yok lpg takılalı 5 ay oldu)
|
|
2005 307 1.6 atiker xt
|
![]() |
|
5 ayda olsa filtre falan değişmesi gerekiyorsa uyarı verir siz lpg'den gelme ihtimalinide değerlendirin, ses geldiği zaman ekrana dikkat edin FUEL LEVEL LOW yazıyormu? Yazıyorsa kesin yakıt seviyesindendir. (çok kısa süreli yazar)
|
|
![]() |
|
yok yazmıyor baktım ama benzinde çeyrekte hep tamam yarın baktıra cam onada...
|
|
2005 307 1.6 atiker xt
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Lpg tesisatı yapılırken ve ya montjı sırasında şase açığı oluşmuş olabilir araçta. Benzer bir açık bana da oldu araç sürekli ötüp duruyordu. Şase vidasını sıkılayınca düzeldi.
|
|
![]() |
|
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
Budur ![]() |
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
|
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
oses bende genelde gaz bitince yapıyo :)) lpg şamandırasıda bozuk olabilir.aracta gazda olsa bozuksa eger gaz bitti diye uyarı verir.kasislerde şamandıra hareket edebilir.her turlu ıhtımal var yani.lpg bu aarkadasım hafife alma kontrol ettir biran aönce.
|
|
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |