Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - lastik yanak çapını farklı kullanmak
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

lastik yanak çapını farklı kullanmak

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Aziz Açılır Kutu Gör
BÖLGE TEMSİLCİSİ
BÖLGE TEMSİLCİSİ
Simge
KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Aziz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: lastik yanak çapını farklı kullanmak
    Gönderim Zamanı: 06 Haziran 2013 Saat 10:20
Orjinalini yazan: bugrature bugrature Yazdı:

hadi hayırlısı olsun. tekerin hep düz bassınSmile

allah razı olsun, amin cümlemizin :)
[pasaklıKontes]hy206 GTI
Yukarı Dön
Buğra Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Buğra Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Haziran 2013 Saat 10:16
hadi hayırlısı olsun. tekerin hep düz bassınSmile
      2005 model
206 1.4 hdi panoramic
Yukarı Dön
Aziz Açılır Kutu Gör
BÖLGE TEMSİLCİSİ
BÖLGE TEMSİLCİSİ
Simge
KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Aziz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Haziran 2013 Saat 10:09
üstadım, araçta rahatladı bende valla, kar lastikleriyle kullanıyordum, şimdi çok rahatım, ses yok diyordumda yalanmış :D asıl şimdi ses yok :D birde en sevdiğim hareket, direksiyonu bırakıp elleri sunrooftan çıkarıp gazı köklemek, maşallah 1 cm yön değiştirmiyor düüüzzz düm devam :D (Dümdüz)

Düzenleyen Aziz - 06 Haziran 2013 Saat 10:10
[pasaklıKontes]hy206 GTI
Yukarı Dön
Aziz Açılır Kutu Gör
BÖLGE TEMSİLCİSİ
BÖLGE TEMSİLCİSİ
Simge
KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Aziz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2013 Saat 17:29
fabrikasyon 185/55/15 di yakın tuttum, 185 de çok ince yahu, düdüklü tencere gibi olacaktı :D

teşekkür ederim, SDYMZ :)
[pasaklıKontes]hy206 GTI
Yukarı Dön
SDYMZ Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı SDYMZ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2013 Saat 17:15
aslanın yeni patileri hayırlısı olsun hocam
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2013 Saat 16:58
Orjinalini yazan: Aziz Aziz Yazdı:

Ali ustam teşekkür ederim ilgi ve alaka için, lastikciyede sordum, o bişey olmaz istersen yapalım, arkalara 60 yanakta olur yaptığım çok kişi var hiçte şikayette bulunmadılar çoğu civic zaten falan dedi, ben yinede stabil olsunsun maceraya heyecana gerek yok diyip sizleri dinledim :) 55 taktık 1 tane deneme için, duruşu beğenmedim bilmiyorum daha karanlık geldi çamurluk altı falan, 50 yaptım, konforda  2 cm 3 cm fark edecek, onuda ben hissetmem aramamda zaten :) 

Fabrikasyon heleki araba gibi büyük yapılarda yürüyen orjinalliği daha iyidir Big smile
Geçen sene m,chelin pilot dı sanırsam bende 195/50/15 alıyordum jantla beraber kampanya yapmış lastiğin tanesine 120tl demişti adam içim gitti alamadım.
Hız sabitleme ve limitleme için
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
Aziz Açılır Kutu Gör
BÖLGE TEMSİLCİSİ
BÖLGE TEMSİLCİSİ
Simge
KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Aziz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2013 Saat 16:51
Ali ustam teşekkür ederim ilgi ve alaka için, lastikciyede sordum, o bişey olmaz istersen yapalım, arkalara 60 yanakta olur yaptığım çok kişi var hiçte şikayette bulunmadılar çoğu civic zaten falan dedi, ben yinede stabil olsunsun maceraya heyecana gerek yok diyip sizleri dinledim :) 55 taktık 1 tane deneme için, duruşu beğenmedim bilmiyorum daha karanlık geldi çamurluk altı falan, 50 yaptım, konforda  2 cm 3 cm fark edecek, onuda ben hissetmem aramamda zaten :) 

Düzenleyen Aziz - 05 Haziran 2013 Saat 16:52
[pasaklıKontes]hy206 GTI
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2013 Saat 16:47
Aziz usta hayırlı uğurlu olsun güle güle eskit yeni patileri
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
Aziz Açılır Kutu Gör
BÖLGE TEMSİLCİSİ
BÖLGE TEMSİLCİSİ
Simge
KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Aziz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2013 Saat 16:08
ilk defa petlas kullanıyorum, 2 gün oldu daha dur bakim diyorum kendime, yanlız hemen süratlenip hemen duran biriyim ve az da olsa tecrübeyle, bu lastikler iş görür diye düşünüyorum. hele yağmur yağsın, bakim senin arkadaşta mı sorun yoksa lastikte mi :)
[pasaklıKontes]hy206 GTI
Yukarı Dön
samet206 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı samet206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2013 Saat 16:01

teşekkür ederim Ne koşulda kaydığını merak ediyorum, ben şayet denedim, kaymaktan ziyade el firenini çekince sekiyor nerdeyse, kayma sesi yada hissi yok, normal frenimde rahatladı abs gürültü yapmıyor artık zank diye duruyor ama dediğim gibi kar lastiği vardı onunla kıyaslıyamıyorum.

Kayma derken normalde performans lastikleri yapısı ıtıbarıyle lastık yuzeyındekı kanallar aracılığıla ıslak zemınde daha ıyı performans gösterdiği vs. söylenir en azından ben böyle bılıyorum.Ama petlasın diğer markalara göre herkes bılır ıslak zemınde yol tutuşu bıraz daha kötüdür o nedenle söyluyorum arkadaşım bu lastıklerle yağmurda yokuş çıkmakta bıraz zorlanıyordu  kaymaktan kastım bu :)
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı...
Yukarı Dön
Aziz Açılır Kutu Gör
BÖLGE TEMSİLCİSİ
BÖLGE TEMSİLCİSİ
Simge
KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Aziz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2013 Saat 15:55
teşekkür ederim ben şahsen denedim, kaymaktan ziyade el firenini çekince sekiyor nerdeyse, kayma sesi yada hissi yok, normal frenimde rahatladı abs gürültü yapmıyor artık zank diye duruyor ama dediğim gibi kar lastiği vardı onunla kıyaslıyamıyorum. artı olarak köy yolundan gidiyorum bayağı virajlı eskiye nazaran daha rahat giriyorum virajlara :) kullanıp göreceğiz bakalım :) tekrar teşekkür ederim uyarılarınız için.

Düzenleyen Aziz - 05 Haziran 2013 Saat 15:58
[pasaklıKontes]hy206 GTI
Yukarı Dön
samet206 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı samet206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2013 Saat 15:47
Performans lastikleri hoş olmuş güle güle kullanın yanlız bu lastıkler iyi kayıyor benden söylemesi dıkkatlı olmak lazım :)

Ayrıca ıslak zeminde daha güvenli sürüş sağlar ve daha az ses yapar bu lastıkler buda konfor verir ama petlasın lastıklerı dığer lastıklere oranda daha az yol tutuşuna sahıp kayar dememnın sebebi budur arkadaşımda vardı bı zamanlar :)

Düzenleyen samet206 - 05 Haziran 2013 Saat 15:52
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı...
Yukarı Dön
Aziz Açılır Kutu Gör
BÖLGE TEMSİLCİSİ
BÖLGE TEMSİLCİSİ
Simge
KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Aziz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2013 Saat 15:29
Yanak çaplarını aynı kullandım. 195/50/15 4 adet petlas velox sport pt711 aldım. (hediye gelen lastikleri takas yaptım gibi bişey, sıfır poşetliydiler :D) piyasa fiyatları 110 tl idi, 100 den saydı, bana başka bir lastikcidende aldığım lastikler 145 tl idi 130 dan saydı 120 tlye 4 lastik aldım iyi kötü bilemem fiyat olarak ama yol tutuşu ve hızlanışı çok değişti aracın, malesef kıyaslıyamıyorum çünkü kar lastiği vardı araçta :))

Düzenleyen Aziz - 05 Haziran 2013 Saat 15:30
[pasaklıKontes]hy206 GTI
Yukarı Dön
howard Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı howard Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2013 Saat 11:31
çok yerinde bir karar vermişsiniz :) orjinalinden en fazla %3 değiştirmelisin nedenide araçlar ülkelere ve yollarına göre tasarlanıyor :) yüksek motorlarda malum bizim ülkede en pahalı şey adamlar iyice kısıyor. aracın yürüyeninde dediğim gibi %3 oynarsın ama motorda istediğini yap taraftarıyım :) frenlerle aynı orantıda olmalı tabi motor güçlendirip fren aynı kalırsa sıkıntı :)
Fikrim hevesimi alt etsin
Yukarı Dön
Aziz Açılır Kutu Gör
BÖLGE TEMSİLCİSİ
BÖLGE TEMSİLCİSİ
Simge
KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Aziz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2013 Saat 11:23
Ali hocam çok  çok tekrar tekrar teşekkür ederim.

o zaman, fabrika verilerine dayanarak, ön ve arkaya 195/55/15 takmaya karar veriyorum. görüntüde ne değişir onuda merak ediyorum. şimdi gidip standart lastikleri hediye alıp, lastikcide gerekirse 15-20 tl farkla takas edeceğim. bende orjinallikten yanayım ki farkındaysanız, 195/55-50/15 arası değişik birşey yapmak istedim :) yoksa 205/hatta 225 takma imkanım var :D rc jant kıvır zıvır çok şey yapabilirdim ama orjinali fazla bozmamayı hatta yerine geri getirmeye bile çalşıyorum.
[pasaklıKontes]hy206 GTI
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2013 Saat 11:14

Ali hocam çok teşekkür ederim, fakat 195/55/15 içinmi yazdınız?

sanırım 205 için yazdınız gibi geliyor, 

kesin kararım. arkalar 195/55/15 önler 195/50/15 

arka yanağı biraz büyütmek istiyorum. bunu

"<span style=": rgb251, 251, 253; line-height: 1.4;">195 yanak ta öne oranla %5 daha uzun tutacaksınız. Buda uygun lastik basıncı ile arka tarafın öne oranla en çok %5 havada olacağını gösterirki, bana kalırsa önemli bir oran, risk almaya değmez gibi." </span>
<span style=": rgb251, 251, 253; line-height: 1.4;">
</span>
<span style=": rgb251, 251, 253; line-height: 1.4;">risk yaratacaksa tabiki eşit tutarım ama artı aramıyorum, bana artısı görüntü olacak. eksi yönüde öne nazaran arkanın  %5 yüksek olması risk yaratacaksa yapmıyım tabiki.</span>

15" jantı 50 yanakla kullanan da var 55 yanakla kullananda. Olması gereken kapıda da yazdığı gibi 55 yanak olması. Yalnız bir şeye daha dikkat çekmek isterim Dış çapa bakıldığında 195-55 ve 185-55 de farklılık gösterir. Yan yanak ölçüsü taban ölçüsünün % sidir mm veya inç cinsinden hesaba almayın bu değerleri.

195-55 kullanıldığında 185-55 kullanandan küçük bir oranda daha havada durursunuz. Araca bir fabrika değeri verilmiş ve bu değerler öyle üstün körü verilen değerler değiller motor gücü aracın yapısı ve ülkeye bağlı yol koşulları hesaba katılarak belirlenmiştir. Benim aracımda 206 ama kapı altında 175/65/14 yazıyor neden benimkinde de 185/55/15 yazmıyor bunu bir sorgulamak lazım

GTi-RC gibi performans araçlarında her zaman orjinalliği savurunurum. Zaten araç fabrika da yeterince spor bir donanıma bulanmış abartmaya veya bozmaya gerek yok.Tabi karar son kullanıcınındır imkanlar ve durumlar ne getririr bilinmez.

Teorik olarak benim kanaatim arka yanak ların öne oranla büyültülmeisnin ağırlık merkezine ve dolayısı ile aracın aerodinamisine zarar vereceği yönünde. Ağırlık merkezinin önemini ben auris te çok iyi tecrübe ettim adamlar bir önceki kasaya göre aynı esp(toyota da VSc diye geçer) ve daha az ağırlık olmasına rağmen ağırlık merkezini ortalayıp ve aşağı düşürerek harika bir yol tutuşu konforu sunmuşlarki bir test aracını kullanmanızı tavsiye ederim.

Sonuç olarak benim fikrim aracın lastik ebatlarını mümkün olduğunca orjinale yakın ve eşit ölçüde kullanmak tabi tekrarlıyorum takdir son kullanıcınındır. ESP donanımına sahip daha oturaklı bir araç için bu dedikleirmi çok savnmam hatta aurise 225-40-18 jant ve lastik düşünüyorum. Enkei jant ve continental sportcontact 5 lastik buldum 2500tl ye bitiyor iş. Seneye alırım gibi bakalım. Tabi ben slow-low moda geçeceğim için yayda kullanacağım zaten yerlerde araba artık sürüngen gibi gezeriz.
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
howard Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı howard Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2013 Saat 10:50
azizim söylediğine göre yanakları büyütüyorsun ama virajlarda dikkat et önler ince arkalar kalın kayma riski var gibi geliyor sanki nasıl hafif inik lastikle hız yapınca araba kendini sağ sola atiyor sendede o tarz birşey olabilir yaptırdıktan sonra mutlaka bi test et aracı ve ön lastikler daha sert arka lastikler daha yumuşak olacaktır büyük ihtimalle kayma olasılığı bu yüzden yüksek dedim. sen bi test et öyle dene derim
Fikrim hevesimi alt etsin
Yukarı Dön
Buğra Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Buğra Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2013 Saat 10:41
bana bu yanakların farkı ebatlarda olması işi hiç doğru gelmiyor. neden dersen sana bilimsel cevap vermemem ama doğru gelmiyor işte. hani şöde diyebilirim. iki farklı yükseklikte ayakkabı giymek gibi bişey.
      2005 model
206 1.4 hdi panoramic
Yukarı Dön
Aziz Açılır Kutu Gör
BÖLGE TEMSİLCİSİ
BÖLGE TEMSİLCİSİ
Simge
KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Aziz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2013 Saat 10:24
Ali hocam çok teşekkür ederim, fakat 195/55/15 içinmi yazdınız?

sanırım 205 için yazdınız gibi geliyor, 

kesin kararım. arkalar 195/55/15 önler 195/50/15 

arka yanağı biraz büyütmek istiyorum. bunu

"195 yanak ta öne oranla %5 daha uzun tutacaksınız. Buda uygun lastik basıncı ile arka tarafın öne oranla en çok %5 havada olacağını gösterirki, bana kalırsa önemli bir oran, risk almaya değmez gibi." 

risk yaratacaksa tabiki eşit tutarım ama artı aramıyorum, bana artısı görüntü olacak. eksi yönüde öne nazaran arkanın  %5 yüksek olması risk yaratacaksa yapmıyım tabiki.
[pasaklıKontes]hy206 GTI
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2013 Saat 10:17
Aziz usta,

Aracın ağırlık merkezi, yol tutuşu ve yakıt tüketimi için çok önemli bir norkta. Heleki bu araç 206 ve bir gti ise bnlara ekstra önem vermek lazım. He diyince duracak virajlarda kendini savunacak bir araç değil. ESP yok diye biliyorum. 100-200 tl fark ve sırf görünüm için canı riske atmaya değmez.

Aracın aerodinami ve performansı için mümkün oldukça kapısında yazan değerlerden yana olun. Görünü için iç çapı büyütmek güzel ama 4 tekeri aynı ölçüde değiştirmek daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. Arkayı 195 yanak ta öne oranla %5 daha uzun tutacaksınız. Buda uygun lastik basıncı ile arka tarafın öne oranla en çok %5 havada olacağını gösterirki, bana kalırsa önemli bir oran, risk almaya değmez gibi. LOW&SLOW mod takılırım dersen olur tabi 205den büyük olmadığı sürece pek sürtme yapacağını sanmam.

DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 306 1.6 8V silindir kapak son mesaja git 515 0 freestyle53
konu icon 307 çözümsüz hararet problemi son mesaja git 6496 16 a.selim
konu icon PEVGEOT 206 TEKLEM SORUNU son mesaja git 199 0 kartal5200
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 471 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 381 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107617 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1615 0 kralex18
konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 3264 4 Rock
konu icon 407 bagaj sorunu (çözüldü) son mesaja git 10179 9 Pejocum
konu icon Rcz Arıza Işığı Gaz Yememe Titreme son mesaja git 9016 1 Barisge
konu icon Peugeot 2002 suv son mesaja git 1084 0 Pyrs
konu icon 3008 2025 RODAJ VE DİĞER KONULAR son mesaja git 1271 0 ankaralı_emre
konu icon peugeot 107 3D son mesaja git 23 0 karauurböcei
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 1707 1 Eren yıldız
konu icon Otomatik şanzıman da vuruntu son mesaja git 55653 87 Eren yıldız
konu icon Isı Kalkanı son mesaja git 328 0 kaya52
konu icon E-3008 Otomatik D Vitese Alma Sorunu son mesaja git 1437 0 CBerkG
konu icon pejo 106 son mesaja git 2910 0 badking530
konu icon Start stop son mesaja git 293 0 İlyas41
konu icon Peugeot 208 2021 Model 1.2 PT - Klima Fan Sorunu son mesaja git 2934 0 berkancelik
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JULY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Eren yıldız 2
karauurböcei 1
ankaralı_emre 1
Pyrs 1
Barisge 1
Pejocum 1
Rock 1
kralex18 1
Salihsencan 1
leow 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English