![]() |
|
YANIP SÖNEN STOP LAMBASI? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Mayıs 2013 Saat 21:43 |
arkadaşlar merhaba aracım 306 1.6 xs göstergelerde arada bi yanıp sönen bi stop lambası var aracda herhangi bir sıkıntı yok ama yanıp sönemekde ısrarlı :) hergün sanayide arkadaşların yanındayım ama bi arıza yok usta bakıyor bi sıkıntı yok diyor acaba bişey olurmu yada böyle bi durumu yaşayan varmı?
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
Bünyamin.Kar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2013 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bünyamin.Kar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Motor yağ seviyesini kontrol et, bi ara bende de hiç bir sorun olmamasına rağmen vardıi yağ değişiminden sonra bir daha yanmamak üzere söndü :)
|
|
97 model 306 1.6 diamond
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Elektrıkçıye baktırmanızı önerırım mekanik olarak sorun olmasa bile elektrıksel sorun vardır belki...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
sigortalarınızı kontrol edin su almış, kesmiş olabilme ihtimali var
|
|
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
arkadaşlar önerileriniz için teşekkürler fakat ben gündüzleri tamiranede arkadaşın yanında çalışıyorum yağ değişimini kendim yaptım katkı maddesi bile koydum:) fayda etmedi halaa yanıyor. elektirik kısmını komple adan zeye baktık fakat geri vites lambası müşürü parçacıda olmadığı için o eksik kaldı başka bi eksik bişey kalmadı acaba ondan olabilirmi aklıma hiç gelmedi. bide akis bilyasında boşluk var onu da bilyayı parçacı getirmediği için yapmadık ama salı günü gelicek bunlar yapıldıkdan sonra o lmaba yanarmı buna bağlantılı olarak arıza işaretide çıkıyor göstergelerde bişey yok ama can sıkıyor işde. hepinize teşekkürlşer şimdiden.
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
howard ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2013 Konum: T.DAĞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
yağ filtresi orjinal değilse ondan kaynaklanıyor kardeşim yada son zamanlarda değiştirdiğin bi parça oldumu ? fren hidroliğine bak hızlandıkça uyarıyı veriyorsa firen hidroliğide azalmiş olabilir. veyahut suyu eksilmişte olabilir bunların hiç biri değilse bunları ölçen müşhürde sıkıntı vardır :)
|
|
Fikrim hevesimi alt etsin
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |