![]() |
|
diresiyonda vınlama sesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tuci ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Mayıs 2013 Saat 23:27 |
2005 model 1.4 hdi xr aracım var 120.000 km de. bu hafta baskı balatayı değiştirdim. akşam aracı kullanırken direksiyondan vınlama sesi gelmeye başladığını fark ettim. direksiyonu saga sola oynatıncada gyt diye ses çıkartıyor. direksiyon hidroliğine baktım eksiltme yok. bundn nasıl kurtulabilirim çözümü varmı.
|
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu vinlama sesi durdugun yerde mi,yoksa hareket halin ayagin gazda iken direksiyonu cevirirkenmi var.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Direksiyonda geldiğinden eminmisiniz ? Biraz daha anlaşılır yazarsanız daha çabuk yardımcı olunur belki...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynı problem bende de var. Yaklaşık 3 aydır böyle. Seyir halinde iken sağa veya sola menvra yaptığımızda direksiyondan gıcırdama sesleri geliyor. Direksiyon hidroliğide tam. Bana herhangi bir problem yaşatmadı. Tahminimce pompadan gelen bir ses ama sadece ses rahatsız edici. Herhangi bir riski yok.
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
tuci ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
kontağı çalıştırdığımda ses başlıyor. dıd diye direksiyonu oynatıncada ses var ama sesi gıyt tarzında çıkartıyor. hareket halindede aynı.
|
|
![]() |
|
gaz verme yada hareket le alakası yok araba çalışmaya başlayınca vınlama sesi (dıd) başlıyor. bu ses sanki bir elektronik cihazın bib sesi tarzında. usta olan arkadaşa gösterdim. hidrolik yağına baktı tamdı şimdilik arabaya bir zararı yok dedi. ilerde direksiyon sertleşir o zaman yaparız dedi. hidrolik direksiyon elektrikli olduğu araba çalışınca hep hareket ettirmek için çalıştığı bununda zamanla yıprattığı sesin gelmesinin normal olduğunu söyledi.....
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |