|
206 1.4 otomatik x-design için lastik |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
enginden
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2013 Saat 02:44 |
merhaba arkadaşlar. 206 aracımı şubat ayında almıştım şimdi lastikleri değiştirmek istiyorum.şu sıralarda kampanyalar başlamışken taksitle aradan lastikleri çıkarmak istedim. hayatımda ilk kez lastik alacağım ve bilgim yok. öncelikle araçta 175/65/14 ebatlarında lastik mevcut.bu ayarlarda tavsiyeniz ne olur. benim için öncelikle araç içi sessizlik öncelik olduğundan en az yol gürültüsü olan bir lastik tercih nedeni, bunun yanı sıra yakıt tasarrufu ve fren mesafesi de önemli olabilir. bunları gözönüne alırsanız bana hangi tavsiyelerde bulunursunuz? şimdiden teşekkürler.
|
|
onur07
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mart 2013 Konum: alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
good year efficient grip lastik 175-65-14 fiyatı 109.90 ucretsiz montaj balans ayari var... Lassa 175-65-14 82T 129.90 kdv dahil fiyatlar bunlar... 4 adet lassa alimina 120 bar lavor su püskürtme cihazi hediyeli....
Satildigi marketi soylememde sakinca varmi site kurallarina gore bilmedigimden yazamiyorum şuan |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |