![]() |
|
206 gti rölanti sorunu acilll |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emred ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2013 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2013 Saat 23:20 |
arkadaşlar 206 gti aracım rölantide durmuyor çok ciddi sıkıntı yaratıyor. gazdan ayağımı çektiğim zaman direk stop ediyor. çalışmasını da zorluyor epey bi kendini toplayamıyor makina . usta aracı bilgisayara bağladı bi sorun gözükmüyor rölanti müşüründen olduğunu tahmin ediyorum.birde hararet 90 biraz geçiyor turbo 90 ı hiç aşmıyor normal mi? arkadaşlar rölantide bilgisi olan yardımcı olursa . teşekkürler
|
|
ed
|
|
![]() |
|
gokha_nn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mayıs 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kuveetlı ihtımal rölantı sensöru olabılrı ama bır orası dııye dusnmemek lazım elektrık tesısıtından gıbı gozkuyor bu sorun bende ysadım baya bı can sıkıncı dır tahmın edebılıyrum ama elektronık aksamda olamı sorunun dostum ıyı bır elektrıkcı cozer gıb işinı sensörklerını kontrol ettır oksıjen rolantı oncellklı
|
|
Siz Uğraşın Jantla Yayla bu çocuk gazlıyor GTİ'la :)
Peugeot 106 GTI (2000) Black Edition |
|
![]() |
|
allppeerr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı allppeerr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
oksijen sensörünü kontrol ettir ve aracında egzantrikle ilgili bir modifiye varsa ondanda olabilir örneğin dereceli egzantrik
|
|
arabadan anlamak yazı yazmaya benzemez... KoNtRoLsÜz GüÇ GüÇ DeĞiLdİr ...aLpEr... 28 AS 206 1.4 x line 2003
|
|
![]() |
|
emred ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2013 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
arkadaşlar bi elektrikçiye daha götürdüm usta bilgisayara bağlıyor sensörlerde bir sıkıntı gözükmüyor fakat bu rölanti sensörünü söktü araç epey rölantide durdu sonra kendiliğinden gaz vermeye başladı gaz kelebeğini falan temizledi olmadı
|
|
ed
|
|
![]() |
|
senin sorun nasıl çözüldü peki?
|
|
ed
|
|
![]() |
|
@lq ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2013 Konum: IST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
lambda sensorunuzu ve maf sensorunuzu kontrol edin.
|
|
![]() |
|
neresinde tam olarak bu sensörler? sizde yaşadınız mı böyle bir sorun?
|
|
ed
|
|
![]() |
|
@lq ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2013 Konum: IST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Ben böyle bir sorun yaşamadım, fakat motorların çalışma prensipleri bu şekildedir, lambda sensorunden aldığı feedback ile hava yakıt karışımını düzenler rolantinizde ve diğer durumlarda. Aynı zamanda da maf sensörünün okuduğu kütle ile de hava oranı belirlenir bu orana göre yakıt karışımı ayarlanır. Dolayısıyla bu sensorlerin herhangibirinde oluşabilecek problem, bahsettiğiniz problemlere neden olur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |