![]() |
|
206 cd changer için yardım.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2013 Saat 11:31 |
|
Arkadaşlar merhaba. Aracım 2008 model 206 ve üzerinde orjinal cd çalar mevcut. Teyip şu şekilde:
![]() Geçen günler de Serkan Abi ile görüştük. Digital audio system tavsiye etti. Yanlız bu esnada aklıma farklı bir fikir olarak cd changer taktırsam nasıl olur acaba diye düşündüm. Yine teyibin arkasından cd changer soketinin geçtiği yere bağlatıp torpidoya monte ettirilir mi? çünkü benim konsol da teyibin altında boş alan yok ve olmadığından torpido içerisine monte ettirebilir miyim? aracımın içi şu şekilde : ![]() yani teyibin altında cd changer koymak için boşluk yok. Diğer bir sorum ise aşağıdakileriden hangisi benim araca göre olur? yardımlarınızı bekler saygı değer arkadaşlarım. şimdiden teşekkürler.. 1-) ![]() 2-) ![]() |
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
![]() |
||
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bi citroen xsara da görmüştüm.. bagaja koymustu.. aslında bu cd changierin asıl yeri orasıdır..ama size kullanım için uzak kalır diyosanız en uygun yer torpidonun içi olacaktır
![]() |
||
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
|
bu 1. resimdekini daha önce hiç görmedim oda cd changer mı bilmiyorum ama. tavsiye olarak bunlarla hiç uğraşma teybin arkasından bağlayıp torpidoda kart ve usb girişi olan cihazlar var onlardan kullan derim ben ama sana kalmış.
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
|
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Selam Emre, öncelikle şunu söyleyim bazı 206 modellerde torpido da cd changer var yani yeri orası, ama mp3 çalmadığı için ona para vermenin hiçbir anlamı yok cd yazmasıda başa bela her cd'yi okumaması ayrı bir bela, audio system denen cihaza gelince yüklediğin mp3'lerin bitrate değerleri yüksek olursa trackdan farkı olmaz, artık mp3'lerin bitrate değerleride düşük olmuyor zaten
|
||
![]() |
||
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
|
Elinde cd changerın yoksa akadaşında dediği gibi masraf edilecek bişey değil..kolay arıza cıkarıyor cünkü.Bence Mp3 teybe gecme zamanı gelmiş..birde usb si olurda tadından yenmez : )
|
||
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
Serkan Abi bu güzel açıklamandan sonra tamamen aklımdaki soru işaretleri silindi. Tavisye ettiğin firmadan usb changer'i sipariş edeceğim. Tekrardan teşekkürler abi :)
|
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
|
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
![]() |
||
|
orjinallik adına güzel bi seçim olur haklısın ama, ilerde aracını satacak olursan yaptığın masraf boşa gidebilir.
|
||
Mehmet Ali ÇECELİ
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
|
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
|
valla bende usb olayını düşünmüyor değilim. eğer yaptırırsan maliyeti hakkında bilgi verirsen seviniriz. dediğin gibi hem orjinalliği bozulmayacak hemde bin tane cd taşımak zorunda kalmıycan ses kalitesi bozulmaz eminim
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
Hacı burdan temin edebilirsin. Ben buradan alacağım. Serkan Abi'de burdan almış, memnun kalmış. Kolayca kendin de montajını yapabiliyorsun. En uygunu burda zaten. Sadece teyibin kasetçalar lı mı yoksa cd çalar mı ve teyibin arkasında soket yeri kaç pin lik onu soruyor ona göre gönderiyor :) |
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
![]() |
||
|
fiyat makul da ben kendim takmayı beceremem gibi geliyor. teyp bildiğin cd çalarlı 206 teybi yav. bu servisten aktif hale getirme falan diyo. eğer o muhabet olmazsa normal tesisatcıyada taktırılır gibi
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Tesisatçılık bi işi yok teybi çıkarıp arkasına fişi takacaksınız hepsi bu kadar, CD çalarlı teyplerde aktivasyon gerekmiyor, aktivasyon kasetçalarlı teypler için
|
||
![]() |
||
albayman ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 585 |
|
ben bunu yapmıştım arabayı ilk aldığımda:
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=20171&title=307-cd-changer-alternatifi-zld-resimli-montaj |
||
2006 307sw 1.6 hdi comfort + cruise control
|
||
![]() |
||
Alkan1905 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2013 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Alkan1905
|
benim trendy donanım arabama cd changerı aktif edebilecek bir yer lazım servis yapmıyoruz dedi. istanbulda nerde yaptırabilirim
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |