Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

206 cd changer için yardım..

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU
Forum Adı: Peugeot Ses Sistemleri
Forum Tanımlaması: araclarınızdaki ses sistemleri arıza ve cözümleri
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=28672
Tarih: 02 Ağustos 2025 Saat 08:28
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: 206 cd changer için yardım..
Mesajı Yazan: emre_akdag
Konu: 206 cd changer için yardım..
Mesaj Tarihi: 16 Mayıs 2013 Saat 11:31
Arkadaşlar merhaba. Aracım 2008 model 206 ve üzerinde orjinal cd çalar mevcut. Teyip şu şekilde:
Geçen günler de Serkan Abi ile görüştük. Digital audio system tavsiye etti. Yanlız bu esnada aklıma farklı bir fikir olarak cd changer taktırsam nasıl olur acaba diye düşündüm. Yine teyibin arkasından cd changer soketinin geçtiği yere bağlatıp torpidoya monte ettirilir mi? çünkü benim konsol da teyibin altında boş alan yok ve olmadığından torpido içerisine monte ettirebilir miyim? aracımın içi şu şekilde :

yani teyibin altında cd changer koymak için boşluk yok. Diğer bir sorum ise aşağıdakileriden hangisi benim araca göre olur? yardımlarınızı bekler saygı değer arkadaşlarım. şimdiden teşekkürler..

1-)

2-)

-------------
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA

Cevaplar:
Mesajı Yazan: gozem
Mesaj Tarihi: 16 Mayıs 2013 Saat 11:34
bi citroen xsara da görmüştüm.. bagaja koymustu.. aslında bu cd changierin asıl yeri orasıdır..ama size kullanım için uzak kalır diyosanız en uygun yer torpidonun içi olacaktır

-------------
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel..
Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun

Mesajı Yazan: Buğra
Mesaj Tarihi: 16 Mayıs 2013 Saat 11:37
bu 1. resimdekini daha önce hiç görmedim oda cd changer mı bilmiyorum ama. tavsiye olarak bunlarla hiç uğraşma teybin arkasından bağlayıp torpidoda kart ve usb girişi olan cihazlar var onlardan kullan derim ben ama sana kalmış.

-------------
      2005 model
206 1.4 hdi panoramic

Mesaj Tarihi: 16 Mayıs 2013 Saat 11:45
Orjinalini yazan: bugrature bugrature Yazdı:

bu 1. resimdekini daha önce hiç görmedim oda cd changer mı bilmiyorum ama. tavsiye olarak bunlarla hiç uğraşma teybin arkasından bağlayıp torpidoda kart ve usb girişi olan cihazlar var onlardan kullan derim ben ama sana kalmış.
Aynen benim de düşüncem o aslında arkadaşım ancak hani track şarkılarda ses kalitesi daha iyi olur düşüncesi aklıma takıldı :) Fazla mı abartıyorum acaba :D

-------------
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA

Mesaj Tarihi: 16 Mayıs 2013 Saat 11:46
Orjinalini yazan: gozem gozem Yazdı:

bi citroen xsara da görmüştüm.. bagaja koymustu.. aslında bu cd changierin asıl yeri orasıdır..ama size kullanım için uzak kalır diyosanız en uygun yer torpidonun içi olacaktır
Evet normalde ilk resimdeki bagaja konuyormuş ama 406 için dediler kimi 206 ya da oluyor felan dediler. Kafalar çok karıştı anlayacağınız :)

-------------
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA

Mesajı Yazan: Serkan
Mesaj Tarihi: 16 Mayıs 2013 Saat 12:35
Selam Emre, öncelikle şunu söyleyim bazı 206 modellerde torpido da cd changer var yani yeri orası, ama mp3 çalmadığı için ona para vermenin hiçbir anlamı yok cd yazmasıda başa bela her cd'yi okumaması ayrı bir bela, audio system denen cihaza gelince yüklediğin mp3'lerin bitrate değerleri yüksek olursa trackdan farkı olmaz, artık mp3'lerin bitrate değerleride düşük olmuyor zaten

Mesaj Tarihi: 16 Mayıs 2013 Saat 12:46
Elinde cd changerın yoksa akadaşında dediği gibi masraf edilecek bişey değil..kolay arıza cıkarıyor cünkü.Bence Mp3 teybe gecme zamanı gelmiş..birde usb si olurda tadından yenmez : )

-------------
Mehmet Ali ÇECELİ

Mesaj Tarihi: 16 Mayıs 2013 Saat 14:03
Orjinalini yazan: Serkan Serkan Yazdı:

Selam Emre, öncelikle şunu söyleyim bazı 206 modellerde torpido da cd changer var yani yeri orası, ama mp3 çalmadığı için ona para vermenin hiçbir anlamı yok cd yazmasıda başa bela her cd'yi okumaması ayrı bir bela, audio system denen cihaza gelince yüklediğin mp3'lerin bitrate değerleri yüksek olursa trackdan farkı olmaz, artık mp3'lerin bitrate değerleride düşük olmuyor zaten
Serkan Abi bu güzel açıklamandan sonra tamamen aklımdaki soru işaretleri silindi. Tavisye ettiğin firmadan usb changer'i sipariş edeceğim. Tekrardan teşekkürler abi :)

-------------
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA

Mesaj Tarihi: 16 Mayıs 2013 Saat 14:04

Elinde cd changerın yoksa akadaşında dediği gibi masraf edilecek bişey değil..kolay arıza cıkarıyor cünkü.Bence Mp3 teybe gecme zamanı gelmiş..birde usb si olurda tadından yenmez : )
:) Teşekkürler, ancak amacım orjinalliği bozmadan bir şeyler yapabilmek. Yine Serkan Abi'nin dediği gibi usb aparatı alıp bağlayacağım..her keze tekrardan teşekkür ederim, saygılar :)

-------------
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA

Mesaj Tarihi: 16 Mayıs 2013 Saat 14:31
orjinallik adına güzel bi seçim olur haklısın ama, ilerde aracını satacak olursan yaptığın masraf boşa gidebilir.

-------------
Mehmet Ali ÇECELİ

Mesaj Tarihi: 16 Mayıs 2013 Saat 16:12

orjinallik adına güzel bi seçim olur haklısın ama, ilerde aracını satacak olursan yaptığın masraf boşa gidebilir.
Evet o tarafıda var doğru :) gerçi pek satacak gibi değilim tabi rabbim düşürmesin dara. En kötü ihtimal nakite sıkışmadığım sürece eşime bırakırım aracı..hayırlısı bakalım. çok sağolasın :)

-------------
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA

Mesaj Tarihi: 16 Mayıs 2013 Saat 17:07
valla bende usb olayını düşünmüyor değilim. eğer yaptırırsan maliyeti hakkında bilgi verirsen seviniriz. dediğin gibi hem orjinalliği bozulmayacak hemde bin tane cd taşımak zorunda kalmıycan ses kalitesi bozulmaz eminim 

-------------
      2005 model
206 1.4 hdi panoramic

Mesaj Tarihi: 16 Mayıs 2013 Saat 17:48

valla bende usb olayını düşünmüyor değilim. eğer yaptırırsan maliyeti hakkında bilgi verirsen seviniriz. dediğin gibi hem orjinalliği bozulmayacak hemde bin tane cd taşımak zorunda kalmıycan ses kalitesi bozulmaz eminim 
Hacı burdan temin edebilirsin. Ben buradan alacağım. Serkan Abi'de burdan almış, memnun kalmış. Kolayca kendin de montajını yapabiliyorsun. En uygunu burda zaten. Sadece teyibin kasetçalar lı mı yoksa cd çalar mı ve teyibin arkasında soket yeri kaç pin lik onu soruyor ona göre gönderiyor :)

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-ses-sistemleri-cd-mp3-calar-teyp-audio-system-peugeot-1998-2007-206-teybine-usb-aparati-111130385/detay/" rel="nofollow - http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-ses-sistemleri-cd-mp3-calar-teyp-audio-system-peugeot-1998-2007-206-teybine-usb-aparati-111130385/detay/

-------------
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA

Mesaj Tarihi: 16 Mayıs 2013 Saat 18:58
Orjinalini yazan: toretto16 toretto16 Yazdı:

Hacı burdan temin edebilirsin. Ben buradan alacağım. Serkan Abi'de burdan almış, memnun kalmış. Kolayca kendin de montajını yapabiliyorsun. En uygunu burda zaten. Sadece teyibin kasetçalar lı mı yoksa cd çalar mı ve teyibin arkasında soket yeri kaç pin lik onu soruyor ona göre gönderiyor :)

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-ses-sistemleri-cd-mp3-calar-teyp-audio-system-peugeot-1998-2007-206-teybine-usb-aparati-111130385/detay/" rel="nofollow - http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-ses-sistemleri-cd-mp3-calar-teyp-audio-system-peugeot-1998-2007-206-teybine-usb-aparati-111130385/detay/

fiyat makul da ben kendim takmayı beceremem gibi geliyor. teyp bildiğin cd çalarlı 206 teybi yav. bu servisten aktif hale getirme falan diyo. eğer o muhabet olmazsa normal tesisatcıyada taktırılır gibi

-------------
      2005 model
206 1.4 hdi panoramic

Mesajı Yazan: Serkan
Mesaj Tarihi: 16 Mayıs 2013 Saat 19:12
Tesisatçılık bi işi yok teybi çıkarıp arkasına fişi takacaksınız hepsi bu kadar, CD çalarlı teyplerde aktivasyon gerekmiyor, aktivasyon kasetçalarlı teypler için

Mesajı Yazan: albayman
Mesaj Tarihi: 19 Mayıs 2013 Saat 01:22
ben bunu yapmıştım arabayı ilk aldığımda:
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=20171&title=307-cd-changer-alternatifi-zld-resimli-montaj

-------------
2006 307sw 1.6 hdi comfort + cruise control

Mesajı Yazan: Alkan1905
Mesaj Tarihi: 07 Ağustos 2013 Saat 18:23
benim trendy donanım arabama  cd changerı aktif edebilecek bir yer lazım servis yapmıyoruz dedi. istanbulda nerde yaptırabilirim

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net