![]() |
|
307 daha kaliteli ses ve SONUÇ |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2013 Saat 22:27 |
|
beyler daha önce muhabbeti bir yerde döndü sanırım ama bulamadım.
arkadaşta clio var orjinali yeterli kalitede. benim arabanın ses kalitesi çok kötü teybi değiştirince tatmin eder dediler diye hatırlıyorum. sıkıntı gerçekten teypten mi. orjinal teybi değiştirmeyi pek sevmiyorum. illaki değişecekse en sade en ışıksız sadece aux giriş veya USB olsa yeterli.. bide direksiyon kumandasını kullansam hiç fena olmaz..
Düzenleyen impact - 27 Mayıs 2013 Saat 12:09 |
||
![]() |
||
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
site içerisinde aux yapımı vs mevcut,aynı düşünce ile bende harici bir ünite alıp takmadım,orjinal üniteye stinger deck çevirici bağladım ve ardından ses düzeneğini kurdum,audio digital diye harici mp3 çalar taktım son derece memnunum.
|
||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
||
![]() |
||
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
|
fevzi kardeşim ben amfi- sub falan bağlamak istemiyorum standardını kullanayım diyorum. aux uda geçtim zaten genelde radyo dinlerim orjinali düzelse süper olcak.. biri teybi değiştir yeterli kaliteyi bulursun demişti
|
||
![]() |
||
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
|
aracı satmadan keşke bendeki setı gosterseydım bır hem gorusseydıkte:)) ondan sonra orjınal teyp meyıp dınlemezdın.. bende ılk senın gıbı dusunuyodum ama sonra gozu karartım ve baya bı uğraştım, double , 2takım compenant, anfi, bas.. 10 no 5 yıldız:))
|
||
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
||
![]() |
||
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
|
bence arabayı sat sen dımı @307bursa ,ugrasma bır ses cıkmaz
![]() |
||
2003 307 1.4
2008 Leon |
||
![]() |
||
|
valla görüşemedik. double ekran kalitesi düzelene kadar takmayacağım onda kararlıyımda..
ses sistemine gelince de çok çaldılar be kardeşim abimler oto müzik sistemleri yapıyorlardı. bizim bütün arabalarda vardı hep çaldılar insan yediremiyor valla hatta bi teybin kafası hala duruyo bile.
|
||
![]() |
||
|
olum sen bi gelion bi gidion koş hadi sen leon al kendine
|
||
![]() |
||
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
|
orjinal görüntüyü bozma taraftarı değilim double 10 numara fakat kontrol kolu iptal olması can sıkıcı.
|
||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
||
![]() |
||
|
fevzi dd iyi de şimdi alışmışız iphone a ipad a ekran kalitesi ve dokunmatik olayına alışamadım ya..
|
||
![]() |
||
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
|
bır tane cok guzel bırsey buldumda bır ulassam sahıbıne ıkı haftadır ulasamıyorum yoksa dırek atlayacagım telefonlara cıkmıyorkı :) yok ya ıstedıgım gıbı bırseyler cıkmadı daha,keskee...
|
||
2003 307 1.4
2008 Leon |
||
![]() |
||
|
haliyle netlik gözü rahatsız ediyor.
|
||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
||
![]() |
||
rascass ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2013 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
|
Bendede 307 sw var teyp i degistirdim ses kalitesi cok degisiyor pioner dan Şaşma kolu kullanmıyorum ama kol icin bi aparat takiyorlar orjinal teypten ses kalitesi duzelmez .
|
||
![]() |
||
|
teyble sıkıntı düzeliyorsa süper o zaman..
|
||
![]() |
||
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
|
Kendi şahsi fikrim kesinlikle teybi değiştirmelisiniz. güzel bi ses için dsp işlemcili Pioner teyb sizi tatmin edecektir.ve teybin güzelliği ve kalitesi zaten direksiyon kumandasını size aratmayacaktır..
|
||
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
||
![]() |
||
denizkartali06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mart 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 127 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı denizkartali06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
arkadaslar ben pioneer teyp aldım kırmızı ısıklı hem görüntü bozulmadı hemde kumanda kolu bağlanabiliyor.kolu söküp izmirde bir abimize gönderdim helledip geri gönderdi.hala kullanıyorum sıkıntı yok.sadece pionner teyp yeterli fiyatda gayet uygun..
|
||
KARTALİZMA 1.6 HDI XT 110 HP
|
||
![]() |
||
|
biraz teyp araştırayım sony pioneer arasında kaldım en ucuzunu alcam zaten o yüzden kasmıyorum pek.. pioneer için alicilik kardeşim paylaşmış orjinal kumandayı teypte kullanmak için devre şemasını onuda halledip tatmin edici birşey olur.. yine teyp konusunda sorularımı sorarım sizlere ilginize teşekkürler..
|
||
![]() |
||
hexen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2013 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
|
Merhaba 307 lerde malum ses sistemi kotu ben yeni degistirdim orjinalligi bozmayi bende sevmiyorum teyp orjinal kapi kolonlarinin yerine pioneer aldim adamlar tamda 307 lerin tweeter.larina cuk diye oturacak tweeter da yapmislar ama sizin isteginizden arti ben bagaja bas ve amfide aldim hepsi pioneer teybe donusturucu takip bagliyorlar arkasina goruntude hic bir sikinti yok bassi da kucuk bisey bile alsaniz madem gumbur gumbur degilde tatli bir ses kalitesi istiyorsunuz fazlasiysa tatmin edecektir kalici bir cozum olur kanaatimce arzu ederseniz aldiklarimin modellerinide msj atabilirim.
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Sadece teyple olmaz kı tam anlamıyla performans için hoparlörlerede el atmak gerekıyor bırde teyp alırken çıkış gücü en yuksek olanları tercıh edınkı ıyı bır hoparlör bağlayarak güzel bır ses çıksın ben teybı alırken çıkış güçlerıne dıkkat etmedım çok düşük şimdi hoparlör alıcam ama anfi olmadan hiç bir işlem yapamıyorum ee anfi alırsamda komple set döşerım öyle kaldı şimdilik.
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
thereal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mart 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 40 |
|
Orjinal teybi değiştirince çok farkediyor ben de anladım bunu :)
Aşağıdaki teybi aldım ses kalitesi olsun, şiddeti olsun çok farketti. Ben mono anfi + woofer ile kullanıyorum gayet tatmin edici ses alıyorum ama kapılardaki hoparlörleri de komponentler ile değiştirip anfi ile beslemeyi düşünüyorum yakında. Pioneer mvh 1400 |
||
![]() |
||
|
arkadaşta boşta teyp varmış aldım hem istediğim gibi çok renkli falan da değil. tek sorun çerçeve bulamadım.. :(
extra birşey istemiyorum sadece olması gerekn olsun yeter. çok şaşırdım bu arabayı alınca sanki 90ların modeli gibi sesi çok kötü çıkıyor. 2004 astra vardı orjinal sistemi iyiydi 2005 vectra var onun zaten iyi starex de ise kasetçalar var o bile çok iyi. arkadaşta clio var ses canavar gibi anlamadım gitti.. ![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |