Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

307 daha kaliteli ses ve SONUÇ

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU
Forum Adı: Peugeot Ses Sistemleri
Forum Tanımlaması: araclarınızdaki ses sistemleri arıza ve cözümleri
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=28661
Tarih: 06 Haziran 2025 Saat 00:17
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: 307 daha kaliteli ses ve SONUÇ
Mesajı Yazan: impact
Konu: 307 daha kaliteli ses ve SONUÇ
Mesaj Tarihi: 15 Mayıs 2013 Saat 22:27
beyler daha önce muhabbeti bir yerde döndü sanırım ama bulamadım.
arkadaşta clio var orjinali yeterli kalitede. benim arabanın ses kalitesi çok kötü teybi değiştirince tatmin eder dediler diye hatırlıyorum. sıkıntı gerçekten teypten mi.
orjinal teybi değiştirmeyi pek sevmiyorum. illaki değişecekse en sade en ışıksız sadece aux giriş veya USB olsa yeterli.. bide direksiyon kumandasını kullansam hiç fena olmaz..

Cevaplar:
Mesajı Yazan: fexzi
Mesaj Tarihi: 15 Mayıs 2013 Saat 22:30
site içerisinde aux yapımı vs mevcut,aynı düşünce ile bende harici bir ünite alıp takmadım,orjinal üniteye stinger deck çevirici bağladım ve ardından ses düzeneğini kurdum,audio digital diye harici mp3 çalar taktım son derece memnunum.

-------------
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp

Mesaj Tarihi: 15 Mayıs 2013 Saat 22:33
fevzi kardeşim ben amfi- sub falan bağlamak istemiyorum standardını kullanayım diyorum. aux uda geçtim zaten genelde radyo dinlerim orjinali düzelse süper olcak.. biri teybi değiştir yeterli kaliteyi bulursun demişti

Mesajı Yazan: hsnsnl
Mesaj Tarihi: 15 Mayıs 2013 Saat 22:33
aracı satmadan keşke bendeki setı gosterseydım bır hem gorusseydıkte:)) ondan sonra orjınal teyp meyıp dınlemezdın.. bende ılk senın gıbı dusunuyodum ama sonra gozu karartım ve baya bı uğraştım, double , 2takım compenant, anfi, bas.. 10 no 5 yıldız:))

-------------
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance

Mesajı Yazan: fatihgg
Mesaj Tarihi: 15 Mayıs 2013 Saat 22:35
bence arabayı sat sen dımı @ http://forum.peugeotturkey.com/member_profile.asp?PF=9036" rel="nofollow -

-------------
2003 307 1.4
2008 Leon

Mesaj Tarihi: 15 Mayıs 2013 Saat 22:37
valla görüşemedik. double ekran kalitesi düzelene kadar takmayacağım onda kararlıyımda..
ses sistemine gelince de çok çaldılar be kardeşim abimler oto müzik sistemleri yapıyorlardı. bizim bütün arabalarda vardı hep çaldılar insan yediremiyor valla hatta bi teybin kafası hala duruyo bile.

Mesaj Tarihi: 15 Mayıs 2013 Saat 22:38
Orjinalini yazan: fatihgg fatihgg Yazdı:

bence arabayı sat sen dımı @ http://forum.peugeotturkey.com/member_profile.asp?PF=9036" rel="nofollow -
olum sen bi gelion bi gidion koş hadi sen leon al kendine

Mesaj Tarihi: 15 Mayıs 2013 Saat 22:49
orjinal görüntüyü bozma taraftarı değilim double 10 numara fakat kontrol kolu iptal olması can sıkıcı.

-------------
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp

Mesaj Tarihi: 15 Mayıs 2013 Saat 22:52
fevzi dd iyi de şimdi alışmışız iphone a ipad a ekran kalitesi ve dokunmatik olayına alışamadım ya..

Mesajı Yazan: fatihgg
Mesaj Tarihi: 15 Mayıs 2013 Saat 22:55
Orjinalini yazan: impact impact Yazdı:

Orjinalini yazan: fatihgg fatihgg Yazdı:

olum sen bi gelion bi gidion koş hadi sen leon al kendine

bır tane cok guzel bırsey buldumda bır ulassam sahıbıne ıkı haftadır ulasamıyorum yoksa dırek atlayacagım telefonlara cıkmıyorkı :) yok ya ıstedıgım gıbı bırseyler cıkmadı daha,keskee...

-------------
2003 307 1.4
2008 Leon

Mesaj Tarihi: 15 Mayıs 2013 Saat 23:13
Orjinalini yazan: impact impact Yazdı:

fevzi dd iyi de şimdi alışmışız iphone a ipad a ekran kalitesi ve dokunmatik olayına alışamadım ya..

haliyle netlik gözü rahatsız ediyor.

-------------
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp

Mesajı Yazan: rascass
Mesaj Tarihi: 16 Mayıs 2013 Saat 09:59
Bendede 307 sw var teyp i degistirdim ses kalitesi cok degisiyor pioner dan Şaşma kolu kullanmıyorum ama kol icin bi aparat takiyorlar orjinal teypten ses kalitesi duzelmez .

Mesaj Tarihi: 16 Mayıs 2013 Saat 11:51
teyble sıkıntı düzeliyorsa süper o zaman..

Mesajı Yazan: gozem
Mesaj Tarihi: 16 Mayıs 2013 Saat 11:58
Kendi şahsi fikrim kesinlikle teybi değiştirmelisiniz. güzel bi ses için dsp işlemcili Pioner teyb sizi tatmin edecektir.ve teybin güzelliği ve kalitesi zaten direksiyon kumandasını size aratmayacaktır..

-------------
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel..
Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun

Mesajı Yazan: denizkartali06
Mesaj Tarihi: 16 Mayıs 2013 Saat 18:19
arkadaslar ben pioneer teyp aldım kırmızı ısıklı hem görüntü bozulmadı hemde kumanda kolu bağlanabiliyor.kolu söküp izmirde bir abimize gönderdim helledip geri gönderdi.hala kullanıyorum sıkıntı yok.sadece pionner teyp yeterli fiyatda gayet uygun..

-------------
KARTALİZMA 1.6 HDI XT 110 HP

Mesaj Tarihi: 16 Mayıs 2013 Saat 19:43
biraz teyp araştırayım sony pioneer arasında kaldım en ucuzunu alcam zaten o yüzden kasmıyorum pek.. pioneer için alicilik kardeşim paylaşmış orjinal kumandayı teypte kullanmak için devre şemasını onuda halledip tatmin edici birşey olur.. yine teyp konusunda sorularımı sorarım sizlere ilginize teşekkürler..

Mesajı Yazan: hexen
Mesaj Tarihi: 23 Mayıs 2013 Saat 21:03
Merhaba 307 lerde malum ses sistemi kotu ben yeni degistirdim orjinalligi bozmayi bende sevmiyorum teyp orjinal kapi kolonlarinin yerine pioneer aldim adamlar tamda 307 lerin tweeter.larina cuk diye oturacak tweeter da yapmislar ama sizin isteginizden arti ben bagaja bas ve amfide aldim hepsi pioneer teybe donusturucu takip bagliyorlar arkasina goruntude hic bir sikinti yok bassi da kucuk bisey bile alsaniz madem gumbur gumbur degilde tatli bir ses kalitesi istiyorsunuz fazlasiysa tatmin edecektir kalici bir cozum olur kanaatimce arzu ederseniz aldiklarimin modellerinide msj atabilirim.

Mesajı Yazan: samet206
Mesaj Tarihi: 23 Mayıs 2013 Saat 21:11
Sadece teyple olmaz kı tam anlamıyla performans için hoparlörlerede el atmak gerekıyor bırde teyp alırken çıkış gücü en yuksek olanları tercıh edınkı ıyı bır hoparlör bağlayarak güzel bır ses çıksın ben teybı alırken çıkış güçlerıne dıkkat etmedım çok düşük şimdi hoparlör alıcam ama anfi olmadan hiç bir işlem yapamıyorum ee anfi alırsamda komple set döşerım öyle kaldı şimdilik.

-------------
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı...

Mesajı Yazan: thereal
Mesaj Tarihi: 23 Mayıs 2013 Saat 21:55
Orjinal teybi değiştirince çok farkediyor ben de anladım  bunu :) 

Aşağıdaki teybi aldım ses kalitesi olsun, şiddeti olsun çok farketti. Ben mono anfi + woofer ile kullanıyorum gayet tatmin edici ses alıyorum ama kapılardaki hoparlörleri de komponentler ile değiştirip anfi ile beslemeyi düşünüyorum yakında.

Pioneer mvh 1400
http://www.bimeks.com.tr/urun/122625/pioneer-mvh-1400ub-oto-teyp-ipod-iphone-kontrol-.aspx" rel="nofollow - http://www.bimeks.com.tr/urun/122625/pioneer-mvh-1400ub-oto-teyp-ipod-iphone-kontrol-.aspx

Mesaj Tarihi: 23 Mayıs 2013 Saat 22:36
arkadaşta boşta teyp varmış aldım hem istediğim gibi çok renkli falan da değil. tek sorun çerçeve bulamadım.. :(
extra birşey istemiyorum sadece olması gerekn olsun yeter. çok şaşırdım bu arabayı alınca sanki 90ların modeli gibi sesi çok kötü çıkıyor. 2004 astra vardı orjinal sistemi iyiydi 2005 vectra var onun zaten iyi starex de ise kasetçalar var o bile çok iyi. arkadaşta clio var ses canavar gibi anlamadım gitti..

Mesaj Tarihi: 24 Mayıs 2013 Saat 08:56
Orjinalini yazan: 307bursa 307bursa Yazdı:

Emrah anlamadım bu teyibi bağlattırıp sesten memnun olmadınmı ?
abi orjinalinden memnun kalmadığımdan bu teybi haftasonu bağlayacağım.

Mesaj Tarihi: 24 Mayıs 2013 Saat 11:50
Orjinalini yazan: 307bursa 307bursa Yazdı:

anladım bende bağladın fakat sesi beğenmedin anladım ve şaşırdım :))
ses baya farkedecektir senin müzelikte iş görür :)
aynen ayda 1 müzik dinlicez zaten..LOL

Mesaj Tarihi: 27 Mayıs 2013 Saat 12:08
ses kalitesi gerçekten değişti. ancak teyp çerçevesini bulamadığımdan görüntü baya bi kötü oldu ama bir süre idare edeceğim bulamazsan orjinale geri dönüş artık..
yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim..
http://imageshack.us/photo/my-images/545/61901343.png/" rel="nofollow">

Mesajı Yazan: Buğra
Mesaj Tarihi: 27 Mayıs 2013 Saat 12:37
hocam konuyu yeni gördüm ve tüm mesajları okumadım belki bahsetmişlerdir. ama bende ses kalitesinden yana şikayetçiydim. aynaların ordaki tweterları pionnerlerle değiştirdim sonuç harika oldu. gerçi teyp almışınız ama tavsiye ederim. 

-------------
      2005 model
206 1.4 hdi panoramic

Mesaj Tarihi: 27 Mayıs 2013 Saat 12:46
Orjinalini yazan: bugrature bugrature Yazdı:

hocam konuyu yeni gördüm ve tüm mesajları okumadım belki bahsetmişlerdir. ama bende ses kalitesinden yana şikayetçiydim. aynaların ordaki tweterları pionnerlerle değiştirdim sonuç harika oldu. gerçi teyp almışınız ama tavsiye ederim. 
şuan için memnum kaldım açıkçası belki ilerde dediğin gibi ona da bir operasyon yaparım..

Mesajı Yazan: qqyyxx
Mesaj Tarihi: 27 Mayıs 2013 Saat 14:10
abi 307 ye ne yaparsanız yapın kapı içlerindeki hoparlörlerin arkası yeterli hacime sahip olmadığı için mid ses haricinde ses alamazsınız woofer yada arka pandizota oval vb hoparlör şart. tey p değiştirmek birazcık iyileştirebilir.

-------------
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg
Focus ghia 2008    1,6 109 bg
Astra 2012       1,3 cdti 90 bg
2011 golf tdi 105bg

Mesaj Tarihi: 27 Mayıs 2013 Saat 14:28
oto teypçilere bakacağım bi ara..
tabii ki çok tatmin etmez ama idare ediyoruz bakalım

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com