![]() |
|
aracıma çarpıp kaçmışlar :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
bjkamil ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2013 Saat 18:52 |
|
arkadaşlar çamlıca tepesinin orda yol üzerinde herkes aracını yol kenarına bırakmıştı. bende işgüzarlıktan aynı şekilde bıraktım. geldiğimde sol ön çamurluk içeri göçük olduğunu gördüm. adamın biri bildiğiniz bodoslama vurmuş. 10 cm çapında göçük ve biraz boya çatlağı var. çarpan aracı bulamadım haliyle. bugün kaportacıya gittim düzeltme+ boya 150 tl dedi. bana uygun geldi sizin görüşleriniz nedir?
|
||
206 1.4 feline 2006 model
|
||
![]() |
||
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bırak öyle kalsın birader,benim aracada çarpıp kaçtılar kapalı garaj aracı olmasına rağmen arada bi koyuyoruz, durum aynen senin ki gibi,boyatmadım öyle kaldı.
|
||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
||
![]() |
||
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
çok geçmiş olsun fiyat uygun gibi ama boyatmadan önce resmini çek ki satarken başın ağrımasın
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Kısa zaman önce arkadaşın 2002 siyah 206sına aynı olay oldu onda göçük vardı ama boya çatlaması yoktu. Elinden iş gelen sağlam bir usta var saolsun yarım saatte eski haline döndürdü. 50tl verdik. 150tl boya ile iyi bence |
||
![]() |
||
bjkamil ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
|
çok kötü duruyor ben biraz titizim en ufak çizikte bile rahatsız oluyorum. ilk arabam ondan heralde..
|
||
|
||
![]() |
||
mstf shn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2013 Konum: nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 144 |
|
bencede fiyat normal bi resmini çekip yaptır bence her gördüğünde moralin bozulmasın yaptır ve unut gitsin....
|
||
Peugeot 307 & 2006 & Comfort & HDI 1.6 110 Hp & 215 / 40 / R18
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Fiyat normal düzeltme artı boya ise Allah başka büyük kaza vermesin diyorum...
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Öncelikle geçmiş olsun.
Tamponun arkasına ulaşabiliyorsanız göçüğün tersine bir kuvvet uygulayın düzelebilir.
|
||
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
geçmiş olsun, düzeltme ve boya normal 150 tl yaptır gitsin durumun musaitse, her gordugunde aklın ona gider yoksa
|
||
![]() |
||
ZP105 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 471 |
|
boyamadan düzeltiyor işin uzmanları ama boya şartsa 150 tl normal ucuzda degıl pahalıda degıl
|
||
![]() |
||
salihata ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 188 |
|
fiyat normal, aynı olay benim de başıma gelmişti ve ben 6-7 ay o şekilde kullandım aracı . Her neyse benim o gün aklıma gelmemişti çevre dükkanların güvenlik kameralarından rica etsen vurup kaçanın plakasını alabiliyorsan al. Kusura bakmayın da vurup kaçmak tam bir ..... luğu. arkadaş gel bir özür dile 150 lirasında falan değilim insan bir özür diler bir not yazar bişey yapar . Çok sinirlendim yine
![]() |
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
Çok geçmiş olsun.
Genelde öyle kişiler bayan oluyor, Tecrübe ile sabit :) Artık eşinin korkusundanmıdır, yada karşılaşacağı kişinin nasıl bir pisikolojisi olacağı korkusundanmıdır. ağlarcasına bir yüz ifadesiyle uzaklaşıyorlar hemen olaydan küçümsemiyorum tabi ki. 3-4 kere gördüm plakasını ve tel no mu şahidim diye yazdım çarpılan aracın camına yada sahibi ben ordayken geldiyse falan ilettim mağdur arkadaşlara, şahidim dedim de :) ama kimse aramadı şu güne kadar :)
Düzenleyen Aziz - 30 Nisan 2013 Saat 11:27 |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
MuRaTTTT ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 112 |
|
istanbul şerefsiz kaynıyor başka bişey değil herkesin başına geliyor böyle olaylar.
Çok geçmiş olsun fiyat normal söylemişler. Ama şöylede bişey yapabilirsin eğer boyan çok kalkmadıysa kartal sanayide bi yer var boyasız düzeltiyolar ama boya durumuda önemli
|
||
![]() |
||
salihata ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 188 |
|
keşke herkes bu kadar bilinçli olsa, binbir güçlüklerle araba alıyoruz biri vurup kaçıyor , sonra da ben kul hakkı yemem yemem diye dolanıyolar ortalarda. Arkadaş illa parasını istemiyoruz gel bir helallik al , dünyada hakkımı helal etmediğim tek kişi o aracıma vurup kaçan şahıstır.
|
||
![]() |
||
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
|
geçmiş olsun. kimi ustalar trafik sigortasından hallediyorlar senden hiç para çıkmıyor
|
||
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
||
![]() |
||
|
kaskom yok trafik sigortasından nasıl yapıyolar anlamadım. adam vurup kaçmış kime rücu edecek.
|
||
|
||
![]() |
||
|
adam sürtmemiş tahminimce ön tamponun sivri tarafıyla benim sol çamurluğa direkt vurmuş. giden 150 tl olsun ama hakkımı helal etmiyorum tabi.
|
||
|
||
![]() |
||
|
göçüğün kenarları çok belirgin kendim düzeltsem bile çekiçle kenarlarını düzeltmek ve boyatmak şart. bugün aracı teslim alıcam.
|
||
|
||
![]() |
||
|
Böyle bir şey olsa bile 150 lira için , aracı mesajla sorguladığında "çarpma" ifadesi çıkmasında değmez. Sigortadan yaptırdığında direk 1 adet hasar, 1 adet kaza yada çarpma çıkıyor.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |