Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

aracıma çarpıp kaçmışlar :(

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Haberler
Forum Tanımlaması: Otomobil, Teknoloji, Spor ve diğer tüm konular hakkında güncel haberler
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=28418
Tarih: 04 Ağustos 2025 Saat 07:47
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: aracıma çarpıp kaçmışlar :(
Mesajı Yazan: bjkamil
Konu: aracıma çarpıp kaçmışlar :(
Mesaj Tarihi: 29 Nisan 2013 Saat 18:52
arkadaşlar çamlıca tepesinin orda yol üzerinde herkes aracını yol kenarına bırakmıştı. bende işgüzarlıktan aynı şekilde bıraktım. geldiğimde sol ön çamurluk içeri göçük olduğunu gördüm. adamın biri bildiğiniz bodoslama vurmuş. 10 cm çapında göçük ve biraz boya çatlağı var. çarpan aracı bulamadım haliyle. bugün kaportacıya gittim düzeltme+ boya 150 tl dedi. bana uygun geldi sizin görüşleriniz nedir?

-------------
206 1.4 feline 2006 model

Cevaplar:
Mesajı Yazan: fexzi
Mesaj Tarihi: 29 Nisan 2013 Saat 19:48
Bırak öyle kalsın birader,benim aracada çarpıp kaçtılar kapalı garaj aracı olmasına rağmen arada bi koyuyoruz, durum aynen senin ki gibi,boyatmadım öyle kaldı.

-------------
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp

Mesajı Yazan: rolandgarros
Mesaj Tarihi: 29 Nisan 2013 Saat 22:10
çok geçmiş olsun fiyat uygun gibi ama boyatmadan önce resmini çek ki satarken başın ağrımasın

-------------
https://www.pejo206.com" rel="nofollow">

Mesajı Yazan: Alicilik
Mesaj Tarihi: 29 Nisan 2013 Saat 22:26
Orjinalini yazan: bjkamil bjkamil Yazdı:

arkadaşlar çamlıca tepesinin orda yol üzerinde herkes aracını yol kenarına bırakmıştı. bende işgüzarlıktan aynı şekilde bıraktım. geldiğimde sol ön çamurluk içeri göçük olduğunu gördüm. adamın biri bildiğiniz bodoslama vurmuş. 10 cm çapında göçük ve biraz boya çatlağı var. çarpan aracı bulamadım haliyle. bugün kaportacıya gittim düzeltme+ boya 150 tl dedi. bana uygun geldi sizin görüşleriniz nedir?

Kısa zaman önce arkadaşın 2002 siyah 206sına aynı olay oldu onda göçük vardı ama boya çatlaması yoktu. Elinden iş gelen sağlam bir usta var saolsun yarım saatte eski haline döndürdü. 50tl verdik. 150tl boya ile iyi bence

-------------
http://fb.me/hizimsabit" rel="nofollow - Hız sabitleme ve limitleme için
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Mesaj Tarihi: 29 Nisan 2013 Saat 22:50
Orjinalini yazan: fexzi fexzi Yazdı:

Bırak öyle kalsın birader,benim aracada çarpıp kaçtılar kapalı garaj aracı olmasına rağmen arada bi koyuyoruz, durum aynen senin ki gibi,boyatmadım öyle kaldı.

çok kötü duruyor ben biraz titizim en ufak çizikte bile rahatsız oluyorum. ilk arabam ondan heralde..

-------------

Mesajı Yazan: mstf shn
Mesaj Tarihi: 30 Nisan 2013 Saat 00:08
bencede fiyat normal bi resmini çekip yaptır bence her gördüğünde moralin bozulmasın yaptır ve unut gitsin....

-------------
Peugeot 307 & 2006 & Comfort & HDI 1.6 110 Hp & 215 / 40 / R18

Mesajı Yazan: samet206
Mesaj Tarihi: 30 Nisan 2013 Saat 00:12
Fiyat normal düzeltme artı boya ise Allah başka büyük kaza vermesin diyorum...

-------------
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı...

Mesajı Yazan: ahmet_bjk
Mesaj Tarihi: 30 Nisan 2013 Saat 01:04
Öncelikle geçmiş olsun.
Tamponun arkasına ulaşabiliyorsanız göçüğün tersine bir kuvvet uygulayın düzelebilir.

-------------
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ

Mesajı Yazan: herry
Mesaj Tarihi: 30 Nisan 2013 Saat 01:33
geçmiş olsun, düzeltme ve boya normal 150 tl yaptır gitsin durumun musaitse, her gordugunde aklın ona gider yoksa

Mesajı Yazan: ZP105
Mesaj Tarihi: 30 Nisan 2013 Saat 01:35
boyamadan düzeltiyor işin uzmanları ama boya şartsa 150 tl normal ucuzda degıl pahalıda degıl

Mesajı Yazan: salihata
Mesaj Tarihi: 30 Nisan 2013 Saat 10:39
fiyat normal, aynı olay benim de başıma gelmişti ve ben 6-7 ay o şekilde kullandım aracı . Her neyse benim o gün aklıma gelmemişti çevre dükkanların güvenlik kameralarından rica etsen vurup kaçanın plakasını alabiliyorsan al. Kusura bakmayın da vurup kaçmak tam bir ..... luğu. arkadaş gel bir özür dile 150 lirasında falan değilim insan bir özür diler bir not yazar bişey yapar . Çok sinirlendim yine Angry

Mesajı Yazan: Aziz
Mesaj Tarihi: 30 Nisan 2013 Saat 11:26
Çok geçmiş olsun.

Genelde öyle kişiler bayan oluyor, Tecrübe ile sabit :)

Artık eşinin korkusundanmıdır, yada karşılaşacağı kişinin nasıl bir pisikolojisi olacağı korkusundanmıdır. ağlarcasına bir yüz ifadesiyle uzaklaşıyorlar hemen olaydan küçümsemiyorum tabi ki. 3-4 kere gördüm  plakasını ve tel no mu şahidim diye yazdım çarpılan aracın camına yada sahibi ben ordayken geldiyse falan ilettim mağdur arkadaşlara, şahidim dedim de :) ama kimse aramadı şu güne kadar :)

-------------
[pasaklıKontes]hy206 GTI

Mesajı Yazan: MuRaTTTT
Mesaj Tarihi: 30 Nisan 2013 Saat 11:28
istanbul şerefsiz kaynıyor başka bişey değil herkesin başına geliyor böyle olaylar.
Çok geçmiş olsun fiyat normal söylemişler.
Ama şöylede bişey yapabilirsin eğer boyan çok kalkmadıysa kartal sanayide bi yer var boyasız düzeltiyolar ama boya durumuda önemli 

Mesaj Tarihi: 30 Nisan 2013 Saat 11:30
Orjinalini yazan: Aziz Aziz Yazdı:

Çok geçmiş olsun.

Genelde öyle kişiler bayan oluyor, Tecrübe ile sabit :)

Artık eşinin korkusundanmıdır, yada karşılaşacağı kişinin nasıl bir pisikolojisi olacağı korkusundanmıdır. ağlarcasına bir yüz ifadesiyle uzaklaşıyorlar hemen olaydan küçümsemiyorum tabi ki. 3-4 kere gördüm  plakasını ve tel no mu şahidim diye yazdım çarpılan aracın camına yada sahibi ben ordayken geldiyse falan ilettim mağdur arkadaşlara, şahidim dedim de :) ama kimse aramadı şu güne kadar :)
keşke herkes bu kadar bilinçli olsa, binbir güçlüklerle araba alıyoruz biri vurup kaçıyor , sonra da ben kul hakkı yemem yemem diye dolanıyolar ortalarda. Arkadaş illa parasını istemiyoruz gel bir helallik al , dünyada hakkımı helal etmediğim tek kişi o aracıma vurup kaçan şahıstır.

Mesajı Yazan: SDYMZ
Mesaj Tarihi: 30 Nisan 2013 Saat 11:37
geçmiş olsun. kimi ustalar trafik sigortasından hallediyorlar senden hiç para çıkmıyor

-------------
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi

Mesaj Tarihi: 01 Mayıs 2013 Saat 13:38
Orjinalini yazan: SDYMZ SDYMZ Yazdı:

geçmiş olsun. kimi ustalar trafik sigortasından hallediyorlar senden hiç para çıkmıyor

kaskom yok trafik sigortasından nasıl yapıyolar anlamadım. adam vurup kaçmış kime rücu edecek.

-------------

Mesaj Tarihi: 01 Mayıs 2013 Saat 13:40
Orjinalini yazan: MuRaTTTT MuRaTTTT Yazdı:

istanbul şerefsiz kaynıyor başka bişey değil herkesin başına geliyor böyle olaylar.
Çok geçmiş olsun fiyat normal söylemişler.
Ama şöylede bişey yapabilirsin eğer boyan çok kalkmadıysa kartal sanayide bi yer var boyasız düzeltiyolar ama boya durumuda önemli 

adam sürtmemiş tahminimce ön tamponun sivri tarafıyla benim sol çamurluğa direkt vurmuş. giden 150 tl olsun ama hakkımı helal etmiyorum tabi.

-------------

Mesaj Tarihi: 01 Mayıs 2013 Saat 13:41
Orjinalini yazan: ahmet_bjk ahmet_bjk Yazdı:

Öncelikle geçmiş olsun.
Tamponun arkasına ulaşabiliyorsanız göçüğün tersine bir kuvvet uygulayın düzelebilir.

göçüğün kenarları çok belirgin kendim düzeltsem bile çekiçle kenarlarını düzeltmek ve boyatmak şart. bugün aracı teslim alıcam.

-------------

Mesaj Tarihi: 02 Mayıs 2013 Saat 15:28
Orjinalini yazan: bjkamil bjkamil Yazdı:

Orjinalini yazan: SDYMZ SDYMZ Yazdı:

kaskom yok trafik sigortasından nasıl yapıyolar anlamadım. adam vurup kaçmış kime rücu edecek.

Böyle bir şey olsa bile 150 lira için , aracı mesajla sorguladığında "çarpma" ifadesi çıkmasında değmez. Sigortadan yaptırdığında direk 1 adet hasar, 1 adet kaza yada çarpma çıkıyor.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net