![]() |
|
206 led stop sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nurinuri58 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2011 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nurinuri58
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2013 Saat 15:38 |
arkadaşlar led stop lambamın küçük kırmızı lambaları bazen yanmıyor frene basınca tekrar yanıyor. yaşayan ve çözen oldu mu bu sorunu
|
|
bir nuri bir 206
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
temazsızlık olablir, garantisi varsa değişim yapın. yoksa eğer tamamen bozulana kadar kullanın derim, içini açılacaksa, tamamen bozulunca açsınlar derim.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
dostum çözüm elektronik devre de ama açamazlar ben kendim devre yaptım kullanıyorum
|
|
![]() |
|
mistik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2013 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
ledlerde bu sorun hep oluyor.. önce biraderimin aracında sonrada benim araçtada aynı sorun oldu.. tamiri çok güç.. yapabilenler var ama açılabilir devresi varsa tabiki, genelde devreler kalıp halinde oyüzden tamiri zor, ben led stopları söktürüp sonar taktım oyüzden duruşuda hoş oldu :)
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
o bahsedılen devrelerı çoğu stopta açmak onarmak güç arkadaşlarında dedığı gıbı yakın zamanda aldıysanız bıranevel değiştirin yada elınız yatkınsa nasılsa arzalı tamır etmeye çalışın ama bu ışten anlamayan bırısı ıçın bu dahada güç şahsen benım az çok elektronık bılgım var elektronıkle uğraştım buna ramen pek te yanaşmazdım stop u açmaya .
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
bu işte para var anlaşılan ben yapabilirim arızalı led stopları getirin yapıyım
|
![]() |
|
nurinuri58 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2011 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nurinuri58
![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeş elim yatkındır. yapamasamda elektirikçi arkadaşa tarif ederim acaba nasıl yaptın?
|
|
bir nuri bir 206
|
|
![]() |
|
devre kurdum dostum bi tane röle 12 voltluk birde kısık yansın diye 7805 entegre kullandım canavar gibi kullanıyorum gayette memnunum hiç sıkıntı duymuyorum
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nurinuri58
devre kurdum dostum bi tane röle 12 voltluk birde kısık yansın diye 7805 entegre kullandım canavar gibi kullanıyorum gayette memnunum hiç sıkıntı duymuyorum .
kardeş ben elektirikçiye gidip durumu anlatacam. bazen yanıyor bazen yanmıyor diye. bir arkadaşım şöyle şöyle yapmış diye. senin bu 12 voltluk role ve entegreyle halletmiş dediğim anda yapabilir mi veya onun anlayacağı şekilde bana yazar mısın ben aynen kendisine iletirim söylediklerini.
|
|
bir nuri bir 206
|
|
![]() |
|
dostum güven bana sök gönder yapıp gönderirim. daha ne diyeyim iyi bir elektronikçi yapar ama yinede bilemiyeceğim?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nurinuri58
|
|
bir nuri bir 206
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nurinuri58
dostum güven bana sök gönder yapıp gönderirim. daha ne diyeyim iyi bir elektronikçi yapar ama yinede bilemiyeceğim? kardeş ben 10 gün stop suz ne ederim nerelere giderim :) yine de teşekkürler.
|
|
bir nuri bir 206
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |