![]() |
|
306 fazla lpg tüketimi yardım edin |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
alonedark ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2013 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alonedark
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2013 Saat 22:09 |
selam arkadaslar 306 1.8 8v aracım fazla lpg tüketiyo ortalama 100 km de 14 15 litre civarı aracı fazla sert kullanmam gayet sakn kullananlardanım filitreleri enjektorleri bujileri ve buji kablolarını degiştirdim ama yakıt hala azalmadı yardım lütfen aracımdan sogudum artık
Düzenleyen alonedark - 25 Nisan 2013 Saat 10:56 |
|
![]() |
|
salihata ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 188 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lpg filtrelerini değiştirdiniz mi ? Lpg markanız ne ? Benim aracım da da aynı şekilde fazla tüketim vardı önce lpg filtrelerini değiştirdim (40 lira) bir de gaz ayarı yaptılar mis gibi , lpg filtreleri her 10.000 km de değişmesi gerekir. Değiştirdiyseniz gaz kaçağını kontrol ettirin kaçak ta yoksa gaz ayarı yaptırırsanız sorun çözülür gibi geliyor.
|
|
![]() |
|
alonedark ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2013 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alonedark
![]() ![]() ![]() ![]() |
evet değişti atiker fas var aracta defalarca gaz ayarı yapıldı kacakta yok fakat sonuc yine aynı
|
|
![]() |
|
ZP105 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 471 |
GAZ AYARI YAPTRDGN YERI DEGISTR EGER AZ YAKMASI ICIN AYARLARI KISTILARSA COK YAKAR BENM BASIMADA GELDI AYARLARI ACTIRINCA NORMALE DONDU AMA 10-11 LITRE YAKIYORDU SU ANDA 8.8 LITRE SEHIR ICI VE BNM ARAC 2.0 16 V
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
filitreleri enjektorleri bujileri ve buji kablolarını değiştirdikten sonra eğer hala yakıt tuketımı çoksa gaz ayarı yaptırmanızı önerırım gerçekten bu ayardan sonra daha az yakıt yakana çok şahıt oldum mutlaka denemelısınız.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
salihata ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 188 |
kesinlikle katılıyorum, her şeyi değiştirdiyseniz çözüm bulamadıysanız gazcınızı değiştirin yeni bir yerde gaz ayarı yaptırın. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alonedark
gaz ayarıda defalarca farklı yerlerde yaptırdım fakat sonuc yine aynı bilgisayardada bi sorun cıkmıyo
|
|
![]() |
|
_ali_ ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 241 |
Benzinde kullanıp bakın benzinde de normalden fazla tüketim varsa motorla ilgili başka bir problem olabilir.
Ayrıca 2.0 motorda şehir için 8.8 Lt çok iyiymiş. |
|
206 1.4 + LPG
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alonedark
arkadaşlar bütün filitreler tekrar degiştirdim lpg ayarı yaptırdım bujileri ve kablolarını degiştirdin ve son olarakta ateşleme bobinini değiştirdim bugün istanbula gittim geldim 270 km yok yaptım hesapladım uzun yolda 11.6 litre lpg yaktı aracımhala fazla tüketiyo sebebini bi türlü bulamadım yardım edin ve düşük devirlerde titreme devam ediyo rolanti dengesiz çalışırkende gazda motor cok sarsıntılı calısıyo benzinde durum normal
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alonedark
gidip gelirken de 100 kmh gecmedim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alonedark
yokmu fikri olan birileri
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Gazı shell den mi alıyorsun acaba :) ben şahidim 200 km yol yaptığım aracımla 90 km de shellin gazı bitiyor :) totalden al totalden :) bu kadar değişim yaptıysan ve sonuç aynıysa istasyonunu ve markani değiştir bide
![]() |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
pierson ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
arkadaşlar benim aracın arkasında lpg dolum yeri görünüyor...ilk başlarda görünmüyordu ama şimdi bariz bir şekilde görünüyor..herhalde gaz alırkene ustalar öektirip durmuşlar...nasıl görünmez yaparım ben bunu...sinirimi bozutyor
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |