![]() |
|
Acil yardim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hayatiozturk66 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2013 Konum: yurt disi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hayatiozturk66
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Nisan 2013 Saat 19:17 |
hava veriyo az bi sekilde her araba verir duman atma yok yagda cok az sicriyo abartili sekilde degil
|
|
![]() |
|
onur07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2013 Konum: alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
calısırken kapagı açınca ; hava veriyor duman atıyor yag sıçratıyorsa motorun durumu kötüdür çok sıkıntılı bi durum... bu arabamda önce ustaya gösterdıgım bır araba olmuştu bahsettıklerımı gorunce sakın alma bu arabayı motor bitik dedi
|
|
![]() |
|
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracınızın modeli ne bilmiyorum ama puglarda ilerleyen zamanlarda itici sesi normaldir, anlattığınız kadarı ile bir sıkıntı yok.
|
|
![]() |
|
hayatiozturk66 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2013 Konum: yurt disi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hayatiozturk66
kimsenin bil bilgisi fikri olan yokmu arkadaslar ;))) herkez okuyo ama tik yok :) hadi iyi geceler
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hayatiozturk66
herkeze iyi aksamlar arkadaslar yag benim iticilerden ses geliyo yagsi tam eksiltme filan yok yag biraz eskidi 10000 km yapildi ama sorun o degil araba sogukken yag seviyesi maxi mum da sorun yok ama araba isinincada ayni kaliyo yani yine maxi azalma yok 25 30 dk suruyom arabayi ama degisiklik yok yag basinci az olup pompa yeteri kadar basamiyo demesem yag isigi yanmazmi yoksa sorun pompada ama ariza musurude ayni anda bozukmu ?? birde araba calisirken yag dolum kapaginida aciyorum yag sicriyo disari yani pompa yagi ust kisima basiyo gibi ama onu anlayamiyorum araba isinincada neden yag seviyeside maximum da kaliyo? bana normal gelmiyo sizce normalmi? tamirciye dedim yag basincini olc diye makine yok dedi nasil tamirci ise :) neyse yardimlariniz icin tsk ederim arkadaslar
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |