Acil yardim
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=28306
Tarih: 05 Ağustos 2025 Saat 17:30 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: Acil yardim
Mesajı Yazan: hayatiozturk66
Konu: Acil yardim
Mesaj Tarihi: 22 Nisan 2013 Saat 20:54
herkeze iyi aksamlar arkadaslar yag benim iticilerden ses geliyo yagsi tam eksiltme filan yok yag biraz eskidi 10000 km yapildi ama sorun o degil araba sogukken yag seviyesi maxi mum da sorun yok ama araba isinincada ayni kaliyo yani yine maxi azalma yok 25 30 dk suruyom arabayi ama degisiklik yok yag basinci az olup pompa yeteri kadar basamiyo demesem yag isigi yanmazmi yoksa sorun pompada ama ariza musurude ayni anda bozukmu ?? birde araba calisirken yag dolum kapaginida aciyorum yag sicriyo disari yani pompa yagi ust kisima basiyo gibi ama onu anlayamiyorum araba isinincada neden yag seviyeside maximum da kaliyo? bana normal gelmiyo sizce normalmi? tamirciye dedim yag basincini olc diye makine yok dedi nasil tamirci ise :) neyse yardimlariniz icin tsk ederim arkadaslar
|
Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 22 Nisan 2013 Saat 23:17
kimsenin bil bilgisi fikri olan yokmu arkadaslar ;))) herkez okuyo ama tik yok :) hadi iyi geceler
|
Mesajı Yazan: MagicPerformance
Mesaj Tarihi: 23 Nisan 2013 Saat 00:24
Aracınızın modeli ne bilmiyorum ama puglarda ilerleyen zamanlarda itici sesi normaldir, anlattığınız kadarı ile bir sıkıntı yok.
|
Mesajı Yazan: onur07
Mesaj Tarihi: 23 Nisan 2013 Saat 16:19
calısırken kapagı açınca ; hava veriyor duman atıyor yag sıçratıyorsa motorun durumu kötüdür çok sıkıntılı bi durum... bu arabamda önce ustaya gösterdıgım bır araba olmuştu bahsettıklerımı gorunce sakın alma bu arabayı motor bitik dedi
|
Mesaj Tarihi: 23 Nisan 2013 Saat 19:17
hava veriyo az bi sekilde her araba verir duman atma yok yagda cok az sicriyo abartili sekilde degil
|
|