![]() |
|
Ne Diyosunuz :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Nisan 2013 Saat 15:31 |
|||
Bu Volvo C30 hakkında ne düşünüyorsunuz beyler ![]() |
||||
![]() |
||||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
görüntü güzel ilgi çekici bir araç ama 2.eli pek canlı değil diyorlar gerçi senin için sorun olmaz satış sanırım
![]() |
||||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||||
![]() |
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
aklıma bu saçma film geliyor
Düzenleyen hLL 206 - 13 Nisan 2013 Saat 15:58 |
||||
![]() |
||||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|||
Şimdi şöyle söylıyım bı tanıdıkta var 7 yaşında çocuktan tutun 70 yaşında adam bıle bakıyor açık ve net herkesın ılgısını çekıyor hemde extra bısey yapılmadan baktırıyor kendıne .Baya geniş araba konforlu bındım benım araçtan sonra sankı yere oturuyomuşum gıbı bır hıs verdı baya basık.Vede kaportası gerçekten çok sağlam araç ama motorunu falan bılmem ısveç arabası dıye bılıyorum bı yerlerde tanıdık ford aldı ortak oldu falan dıyodu bır aralar tam bır bılgımde yok bu konuda .
|
||||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||||
![]() |
||||
osterreich ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2010 Konum: Avusturya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osterreich
|||
güzel bir arac bizim burda epey bir sayida var trafikde yanliz motorlari renault motoru olmasi lazim yanlis bilmiyorsam volvo nun kaportasi saglam surus keyfi yuksek bir aracdir ama bu araba 4 kisilik ve bence fiyatida epey bir yuksek sanki
|
||||
ʞoʎ ʞılsɹǝʇ ıq wıʎıʎı uǝq
5008 1.6 HDI 110 FAP |
||||
![]() |
||||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|||
motorlar peugeot değil mi?
|
||||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||||
![]() |
||||
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
|||
volvoda 1.6 hdi psa motor var kardes gerce renoda fransiz ordan karistiriyor olabilirsin
![]() |
||||
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Aynen hocam benim için sorun olmaz arabayı isteyen var bakalım satarsak bunu da secenekler arasına koymayı dusunuyorum |
||||
![]() |
||||
|||
Benımde arkadasta var yola yatıyor ve fena gidiyor :) |
||||
![]() |
||||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
|||
Tutup size C30'un ne kadar güzel bir araba olduğunu anlatmaya çalışmayacağım elbette, benim gördüğüm temiz bir araç ama mutlaka ama mutlaka almadan önce motor veya şasi numarasıyla Tramer'den sorgulattırın. İçiniz rahat bir şekilde de alın sadece bakımlarını yaptırın yeter. Yıllarca zevkle sürersiniz, bir gün rahat batarsa satarsınız diye tahmin ediyorum :)
|
||||
![]() |
||||
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
|||
İki kapı olması dışında her şey güzel. Birde orta konsol televizyon kumandası gibi değişik. Benim hiçbir zaman iki çocukla alamayacağım bir araç. İkinci eli sıkıntılı olacaktır. Bunlar benim için sorun değil diyorsan güzel araç.
|
||||
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
||||
![]() |
||||
|||
eyvallah sagolun tesekkur ederım hocam zaten bu kdar para verınce bakmak lazım tramer önemli
|
||||
![]() |
||||
|||
Bizde bekar oldugumuz için tek kapı cazip gelıyo ama tabı evlılık olunca bide cocuk olunca iş değişiyor
|
||||
![]() |
||||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|||
Bmw ve mercedes konforunda, ancak onlar kadar marka yapmamış sağlam ve güzel bir araç bence..
|
||||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||||
![]() |
||||
|||
Volvo farklı bır arac ne mercedes ne bmw nede başka biri bambaska kullanmadan anlayamacagımız biçimden bana göre
|
||||
![]() |
||||
umut_25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
|||
Sana yakışır üstad :)
|
||||
![]() |
||||
|||
Teşekkür ederim sagol dostum yanlız cogu arkdasda al bi scirocco yine diyolar
![]() |
||||
![]() |
||||
umut_25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
|||
daha önce sende vardı çok güzel araba tabi ki. Ama eğer öyle bişey yaparsan Fırtına Mavi diye bi rengi var çok güzel duruyor kesinlikle onu al derim ;)
|
||||
![]() |
||||
|||
Aynen hocam vardı bende o rengi fena duruyor şimdilik vazgectık gibi birşey malum nişanlı olunca
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Hıı anladım yok artık öle kafana göre karar vermeler :)
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |