Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Ne Diyosunuz :)

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE ALIM-SATIM BÖLÜMÜ
Forum Adı: Araç Alım & Satımı
Forum Tanımlaması: arac alımı ve satımı
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=28163
Tarih: 30 Eylül 2025 Saat 02:04
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Ne Diyosunuz :)
Mesajı Yazan: Guests
Konu: Ne Diyosunuz :)
Mesaj Tarihi: 13 Nisan 2013 Saat 15:31
Bu Volvo C30 hakkında ne düşünüyorsunuz beyler Big smile

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-2010-kazasiz-boyasiz-volvo-c30-r-design-cosmic-beyaz-e-drive-120524864/detay" rel="nofollow - http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-2010-kazasiz-boyasiz-volvo-c30-r-design-cosmic-beyaz-e-drive-120524864/detay

Cevaplar:
Mesajı Yazan: elsoberano
Mesaj Tarihi: 13 Nisan 2013 Saat 15:54
görüntü güzel ilgi çekici bir araç ama 2.eli pek canlı değil diyorlar gerçi senin için sorun olmaz satış sanırımSmile kısaca farklı bir araç güzel duruyor ama hiç binmedim .

-------------
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON

Mesaj Tarihi: 13 Nisan 2013 Saat 15:58

aklıma bu saçma film geliyor LOL 

Mesajı Yazan: samet206
Mesaj Tarihi: 13 Nisan 2013 Saat 16:01
Şimdi şöyle söylıyım bı tanıdıkta var 7 yaşında çocuktan tutun 70 yaşında adam bıle bakıyor açık ve net herkesın ılgısını çekıyor hemde extra bısey yapılmadan baktırıyor kendıne .Baya geniş araba konforlu bındım  benım araçtan sonra sankı yere oturuyomuşum gıbı bır hıs verdı baya basık.Vede kaportası gerçekten çok sağlam araç ama motorunu falan bılmem ısveç arabası dıye bılıyorum bı yerlerde tanıdık ford aldı  ortak oldu falan dıyodu  bır aralar tam bır bılgımde yok bu konuda .

-------------
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı...

Mesajı Yazan: osterreich
Mesaj Tarihi: 13 Nisan 2013 Saat 17:53
güzel bir  arac bizim burda epey bir sayida var trafikde  yanliz motorlari renault motoru olmasi lazim yanlis bilmiyorsam volvo nun kaportasi saglam surus keyfi yuksek bir aracdir ama bu araba 4 kisilik ve bence fiyatida epey bir yuksek sanki

-------------
ʞoʎ ʞılsɹǝʇ ıq wıʎıʎı uǝq

5008 1.6 HDI 110 FAP

Mesajı Yazan: elsoberano
Mesaj Tarihi: 13 Nisan 2013 Saat 18:30
motorlar peugeot değil mi?

-------------
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON

Mesajı Yazan: cerci07
Mesaj Tarihi: 13 Nisan 2013 Saat 18:32
Orjinalini yazan: osterreich osterreich Yazdı:

güzel bir  arac bizim burda epey bir sayida var trafikde  yanliz motorlari renault motoru olmasi lazim yanlis bilmiyorsam volvo nun kaportasi saglam surus keyfi yuksek bir aracdir ama bu araba 4 kisilik ve bence fiyatida epey bir yuksek sanki
volvoda 1.6 hdi psa motor var kardes gerce renoda fransiz ordan karistiriyor olabilirsinSmile

-------------

Mesaj Tarihi: 13 Nisan 2013 Saat 19:55
Orjinalini yazan: elsoberano elsoberano Yazdı:

görüntü güzel ilgi çekici bir araç ama 2.eli pek canlı değil diyorlar gerçi senin için sorun olmaz satış sanırımSmile kısaca farklı bir araç güzel duruyor ama hiç binmedim .

Aynen hocam benim için sorun olmaz arabayı isteyen var bakalım satarsak bunu da secenekler arasına koymayı dusunuyorum

Mesaj Tarihi: 13 Nisan 2013 Saat 19:57
Orjinalini yazan: samet206 samet206 Yazdı:

Şimdi şöyle söylıyım bı tanıdıkta var 7 yaşında çocuktan tutun 70 yaşında adam bıle bakıyor açık ve net herkesın ılgısını çekıyor hemde extra bısey yapılmadan baktırıyor kendıne .Baya geniş araba konforlu bındım  benım araçtan sonra sankı yere oturuyomuşum gıbı bır hıs verdı baya basık.Vede kaportası gerçekten çok sağlam araç ama motorunu falan bılmem ısveç arabası dıye bılıyorum bı yerlerde tanıdık ford aldı  ortak oldu falan dıyodu  bır aralar tam bır bılgımde yok bu konuda .

Benımde arkadasta var yola yatıyor ve fena gidiyor :)

Mesajı Yazan: ahmed206
Mesaj Tarihi: 13 Nisan 2013 Saat 20:30
Tutup size C30'un ne kadar güzel bir araba olduğunu anlatmaya çalışmayacağım elbette, benim gördüğüm temiz bir araç ama mutlaka ama mutlaka almadan önce motor veya şasi numarasıyla Tramer'den sorgulattırın. İçiniz rahat bir şekilde de alın sadece bakımlarını yaptırın yeter. Yıllarca zevkle sürersiniz, bir gün rahat batarsa satarsınız diye tahmin ediyorum :)

-------------
https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=34293&title=gaffur" rel="nofollow - 206
https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=36667&title=yeni-gaffur" rel="nofollow - Focus

Mesajı Yazan: sedataksu
Mesaj Tarihi: 14 Nisan 2013 Saat 11:11
İki kapı olması dışında her şey güzel. Birde orta konsol televizyon kumandası gibi değişik. Benim hiçbir zaman iki çocukla alamayacağım bir araç. İkinci eli sıkıntılı olacaktır. Bunlar benim için sorun değil diyorsan güzel araç. 

-------------
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal
Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler...
* 28 ÇOTANAKLAR *

Mesaj Tarihi: 14 Nisan 2013 Saat 21:21
Orjinalini yazan: anonem anonem Yazdı:

Tutup size C30'un ne kadar güzel bir araba olduğunu anlatmaya çalışmayacağım elbette, benim gördüğüm temiz bir araç ama mutlaka ama mutlaka almadan önce motor veya şasi numarasıyla Tramer'den sorgulattırın. İçiniz rahat bir şekilde de alın sadece bakımlarını yaptırın yeter. Yıllarca zevkle sürersiniz, bir gün rahat batarsa satarsınız diye tahmin ediyorum :)

eyvallah sagolun tesekkur ederım hocam zaten bu kdar para verınce bakmak lazım tramer önemli

Mesaj Tarihi: 14 Nisan 2013 Saat 21:23
Orjinalini yazan: sedataksu sedataksu Yazdı:

İki kapı olması dışında her şey güzel. Birde orta konsol televizyon kumandası gibi değişik. Benim hiçbir zaman iki çocukla alamayacağım bir araç. İkinci eli sıkıntılı olacaktır. Bunlar benim için sorun değil diyorsan güzel araç. 

Bizde bekar oldugumuz için tek kapı cazip gelıyo ama tabı evlılık olunca bide cocuk olunca iş değişiyor

Mesajı Yazan: emre_akdag
Mesaj Tarihi: 15 Nisan 2013 Saat 09:17
Bmw ve mercedes konforunda, ancak onlar kadar marka yapmamış sağlam ve güzel bir araç bence..

-------------
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA

Mesaj Tarihi: 15 Nisan 2013 Saat 11:10
Volvo farklı bır arac ne mercedes ne bmw nede başka biri bambaska kullanmadan anlayamacagımız biçimden bana göre 

Mesajı Yazan: umut_25
Mesaj Tarihi: 15 Nisan 2013 Saat 12:31
Sana yakışır üstad :)

Mesaj Tarihi: 15 Nisan 2013 Saat 12:37
Orjinalini yazan: umut_25 umut_25 Yazdı:

Teşekkür ederim sagol dostum yanlız cogu arkdasda al bi scirocco yine diyolar Wink

Mesaj Tarihi: 15 Nisan 2013 Saat 18:51
Orjinalini yazan: Alper AKSU Alper AKSU Yazdı:

Teşekkür ederim sagol dostum yanlız cogu arkdasda al bi scirocco yine diyolar Wink

daha önce sende vardı çok güzel araba tabi ki. Ama eğer öyle bişey yaparsan Fırtına Mavi diye bi rengi var çok güzel duruyor kesinlikle onu al derim ;)

Mesaj Tarihi: 16 Nisan 2013 Saat 08:27

daha önce sende vardı çok güzel araba tabi ki. Ama eğer öyle bişey yaparsan Fırtına Mavi diye bi rengi var çok güzel duruyor kesinlikle onu al derim ;)

Aynen hocam vardı bende o rengi fena duruyor şimdilik vazgectık gibi birşey malum nişanlı olunca Wink

Mesaj Tarihi: 16 Nisan 2013 Saat 10:29

Aynen hocam vardı bende o rengi fena duruyor şimdilik vazgectık gibi birşey malum nişanlı olunca Wink

Hıı anladım yok artık öle kafana göre karar vermeler :)

Mesajı Yazan: emre_akdag
Mesaj Tarihi: 16 Nisan 2013 Saat 10:38

Volvo farklı bır arac ne mercedes ne bmw nede başka biri bambaska kullanmadan anlayamacagımız biçimden bana göre 
3 sene S40 kullanıcısı olarak tavsiye ediyorum kardeşim :)

-------------
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net