![]() |
|
206 arka hoparlör |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
korkusuz202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2012 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Nisan 2013 Saat 13:14 |
merhaba arkadaşlar arabamda ön hoparlörle arka hoparlörü kontrol ediyordum bi baktım arka kapının hoparlör yeri var fakat meğerse içinde hoparlör yok..sorum şu arka kapılara hoparlör alıp tesisatı nasıl yapabilirim ön hoparlörden aktarma yapabiliriyim??
|
|
![]() |
|
206 ersan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 302 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
![]() ![]() ![]() ![]() |
tesisata gerek olmayabilir bende sormuştum bu soruyu daha önce genelde hoparlör koymuyolar fakat tesisat büyük bi ihtimal oluyo aç bi bak derim duyduğuma göre de 13 cm kolon uygun yinede bi bak emin ol bende daha takmadım ama bundan önce bi sıfır aldığım arabam vardı wv polo clasic ondada arka camın önünde kolon yeri vardı tesisat çekilydi fakat kolon yoktu sıfır aldığımda öyleydi
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
13 hoparlör alıp montajlıcaksın kapılara teyptende bağlantısını yapıp devam kapılarda çekılı hat vardı 206 larda yoksa şansına kus derım bugune kadar olmayanını görmedım :) Zor olan tek yanı kapıları zarar ziyan vermeden sökmek açmışken yalıtım falanda yapmadan kapatma sonra tıtreme zıngıldama falan olmasın tekrar sökmek zorunda kalma kolay gelsin...
hatta 13 cm hoparlör tavsiyede edeyım 27 TL gayette uygun http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-ses-sistemleri-hoparlor-piranha-prn-5040-orange-13-cm-300-watt-oto-hoparlor-119261164/detay/ |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
korkusuz202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2012 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
Kapiyi actim yer mevcut fakat tesisat yok ...birde piranha kalitesiz gibi pionner taksam olmazmi vede mid de taksam (ufak olanlarindan) guzel amfisiz bir ses alirmiyi.
Düzenleyen korkusuz202 - 12 Nisan 2013 Saat 22:16 |
|
![]() |
|
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
ustam tesisata var oraya iyi bak bende yok yok dedim elektirikçi gösterdi bana hemen yuvanın altına gizli 2 ince kablo
![]() Düzenleyen samet2461 - 12 Nisan 2013 Saat 22:32 |
|
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
olur neden olmasın o an öle bakarken denk geldı attım butçenız varsa daha uzun ömurlu olur pıoner iyi olur ama anfisiz bufersız ıyı ses olmaz yanı alırsın ses değişir ön kapılara 16 lık mıd bass arkalara 13 luk hoparlör tak ses şahane olur ama beni kesmıyo ışte bı zamaan sonra bası hıssedemeyınce bass şarkıları hıssetmenın en ıyı yolu bu apaçilik olarak algılanmasın amacım sadece şarkılardakı bası daha ayrıntılı dumak son ses muzık dınlemek değıl buda ancak ıyı bır anfi bufer mıd hoparlör twetter kompozısyonuyla oluyor malesef :) |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
neyse ilgilendiğiniz içi teşekürler bütçem olursa bakacağım anfi be woofera...
|
|
206 1.4 HDI X-LINE 2003 MODEL
|
|
![]() |
|
yigit03 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ağustos 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
S,a
Orijinal CD çaları değiştirmeden hoparlörleri değiştirmek çıkışları yakmyiz değil mi |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |