206 arka hoparlör
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU
Forum Adı: Peugeot Ses Sistemleri
Forum Tanımlaması: araclarınızdaki ses sistemleri arıza ve cözümleri
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=28145
Tarih: 04 Ağustos 2025 Saat 10:05 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: 206 arka hoparlör
Mesajı Yazan: korkusuz202
Konu: 206 arka hoparlör
Mesaj Tarihi: 12 Nisan 2013 Saat 13:14
merhaba arkadaşlar arabamda ön hoparlörle arka hoparlörü kontrol ediyordum bi baktım arka kapının hoparlör yeri var fakat meğerse içinde hoparlör yok..sorum şu arka kapılara hoparlör alıp tesisatı nasıl yapabilirim ön hoparlörden aktarma yapabiliriyim??
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: 206 ersan
Mesaj Tarihi: 12 Nisan 2013 Saat 18:22
tesisata gerek olmayabilir bende sormuştum bu soruyu daha önce genelde hoparlör koymuyolar fakat tesisat büyük bi ihtimal oluyo aç bi bak derim duyduğuma göre de 13 cm kolon uygun yinede bi bak emin ol bende daha takmadım ama bundan önce bi sıfır aldığım arabam vardı wv polo clasic ondada arka camın önünde kolon yeri vardı tesisat çekilydi fakat kolon yoktu sıfır aldığımda öyleydi
|
Mesajı Yazan: samet206
Mesaj Tarihi: 12 Nisan 2013 Saat 20:55
13 hoparlör alıp montajlıcaksın kapılara teyptende bağlantısını yapıp devam kapılarda çekılı hat vardı 206 larda yoksa şansına kus derım bugune kadar olmayanını görmedım :) Zor olan tek yanı kapıları zarar ziyan vermeden sökmek açmışken yalıtım falanda yapmadan kapatma sonra tıtreme zıngıldama falan olmasın tekrar sökmek zorunda kalma kolay gelsin...
hatta 13 cm hoparlör tavsiyede edeyım 27 TL gayette uygun http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-ses-sistemleri-hoparlor-piranha-prn-5040-orange-13-cm-300-watt-oto-hoparlor-119261164/detay/
------------- Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000 Asaleti Renginde Saklı...
|
Mesaj Tarihi: 12 Nisan 2013 Saat 22:14
Kapiyi actim yer mevcut fakat tesisat yok ...birde piranha kalitesiz gibi pionner taksam olmazmi vede mid de taksam (ufak olanlarindan) guzel amfisiz bir ses alirmiyi.
|
Mesajı Yazan: samet2461
Mesaj Tarihi: 12 Nisan 2013 Saat 22:32
ustam tesisata var oraya iyi bak bende yok yok dedim elektirikçi gösterdi bana hemen yuvanın altına gizli 2 ince kablo . ben bağladım pıonerrin sesi cok değişti
------------- YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
Mesajı Yazan: samet206
Mesaj Tarihi: 15 Nisan 2013 Saat 20:44
korkusuz202 Yazdı:
Kapiyi actim yer mevcut fakat tesisat yok ...birde piranha kalitesiz gibi pionner taksam olmazmi vede mid de taksam (ufak olanlarindan) guzel amfisiz bir ses alirmiyi. |
olur neden olmasın o an öle bakarken denk geldı attım butçenız varsa daha uzun ömurlu olur pıoner iyi olur ama anfisiz bufersız ıyı ses olmaz yanı alırsın ses değişir ön kapılara 16 lık mıd bass arkalara 13 luk hoparlör tak ses şahane olur ama beni kesmıyo ışte bı zamaan sonra bası hıssedemeyınce bass şarkıları hıssetmenın en ıyı yolu bu apaçilik olarak algılanmasın amacım sadece şarkılardakı bası daha ayrıntılı dumak son ses muzık dınlemek değıl buda ancak ıyı bır anfi bufer mıd hoparlör twetter kompozısyonuyla oluyor malesef :)
------------- Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000 Asaleti Renginde Saklı...
|
Mesaj Tarihi: 15 Nisan 2013 Saat 21:45
neyse ilgilendiğiniz içi teşekürler bütçem olursa bakacağım anfi be woofera...
------------- 206 1.4 HDI X-LINE 2003 MODEL
|
Mesajı Yazan: yigit03
Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2014 Saat 23:03
S,a Orijinal CD çaları değiştirmeden hoparlörleri değiştirmek çıkışları yakmyiz değil mi
|
|