![]() |
|
5 CM EIBACH YAY |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
driver_can ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı driver_can
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2013 Saat 18:34 |
Dün akşam aracıma 5 lik eibach taktık.Amortisörleri millerden kısalttırdım.Fakat biraz yumuşak kaldıkları için fazla esniyor gibime geliyor.Arkaları daha indirmedim.Aracım yaklaşık iki parmak düştü şuan üzerinde 65 yanak lastik var orjinal araya iki parmak giriyor biraz zaman geçince 1 cm kadar daha düşeceğini tahmin ediyorum.Amortisörlere sertleştirme yaptıracaktım fakat içim razı değil tamir yoluna gitmeye bunun yerine monroe reflex serisi amortisör duydum kullanan arkadaşlarımız var mı forumda.Normal monroe ya göre daha farklı mıdır?16 jantlar alındı bu haftaiçi yeni lastikler alınarak onlarda araca takılacak ve arka torsiyonda ona göre ayarlanacak.
|
|
![]() |
|
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence arkayı düşürme benim düşük sürtme yok ama 5 kişi binice takoza oturuyor. ozan arkayı ellememiş ben yakında gördüm hiçde fena değil
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
![]() |
|
driver_can ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı driver_can
![]() ![]() ![]() ![]() |
benim araca öle 5 kişi çok çok nadir oturuyor.Hemde o kadar düşürmeyeceğim zaten şuan ön düşük arka bayağ yüksek virajlarda tehlikeli olur bu orantısızlık malesef.
|
|
![]() |
|
candanxyz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mart 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 392 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı candanxyz
ya arkayıda düşür yada hiç değişiklik yapma
|
|
''Bay Z''
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı driver_can
Arkadaslar ben zaten arkayı dusurucem onda bır sıkıntı yok ben monroe reflex serısı kullanan arkadaslarımız var mı yorum yapabılırler mı dıye sormaktı amacım
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |