5 CM EIBACH YAY
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=28014
Tarih: 28 Temmuz 2025 Saat 06:31 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: 5 CM EIBACH YAY
Mesajı Yazan: driver_can
Konu: 5 CM EIBACH YAY
Mesaj Tarihi: 06 Nisan 2013 Saat 18:34
Dün akşam aracıma 5 lik eibach taktık.Amortisörleri millerden kısalttırdım.Fakat biraz yumuşak kaldıkları için fazla esniyor gibime geliyor.Arkaları daha indirmedim.Aracım yaklaşık iki parmak düştü şuan üzerinde 65 yanak lastik var orjinal araya iki parmak giriyor biraz zaman geçince 1 cm kadar daha düşeceğini tahmin ediyorum.Amortisörlere sertleştirme yaptıracaktım fakat içim razı değil tamir yoluna gitmeye bunun yerine monroe reflex serisi amortisör duydum kullanan arkadaşlarımız var mı forumda.Normal monroe ya göre daha farklı mıdır?16 jantlar alındı bu haftaiçi yeni lastikler alınarak onlarda araca takılacak ve arka torsiyonda ona göre ayarlanacak.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: SDYMZ
Mesaj Tarihi: 06 Nisan 2013 Saat 19:32
bence arkayı düşürme benim düşük sürtme yok ama 5 kişi binice takoza oturuyor. ozan arkayı ellememiş ben yakında gördüm hiçde fena değil
------------- 2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014) 2009Model 308SW 1.6Hdi
|
Mesaj Tarihi: 06 Nisan 2013 Saat 20:00
benim araca öle 5 kişi çok çok nadir oturuyor.Hemde o kadar düşürmeyeceğim zaten şuan ön düşük arka bayağ yüksek virajlarda tehlikeli olur bu orantısızlık malesef.
|
Mesajı Yazan: candanxyz
Mesaj Tarihi: 06 Nisan 2013 Saat 21:37
ya arkayıda düşür yada hiç değişiklik yapma
------------- ''Bay Z''
|
Mesaj Tarihi: 06 Nisan 2013 Saat 22:44
Arkadaslar ben zaten arkayı dusurucem onda bır sıkıntı yok ben monroe reflex serısı kullanan arkadaslarımız var mı yorum yapabılırler mı dıye sormaktı amacım
|
|